Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a baj hogy semmit nem tudok a rendeles meneterol , illetve hogy mennyi + penz a behozatala..
mondjuk a kiutazas se lenne rosz , haverokkal mar beszeltunk errol ,hogy ki kene menni nezelodni, vasarolgatni..
Tinxtu
Vagy akár rendelhetsz is egyet tõlük, de ennek a módszerét ill. anyagi vonzatait sajna nem ismerem(feltételezem, hogy kedvezõbb, mint egyedül kiautózni)

Tinxtu
Behringertõl én is kicsit idegenkedem. Sajnos csak a cég+a név német. De sokszor az ár is döntõ, fõleg itthon.
Ha esetleg van rá lehetõséged, hogy kijuss Bécsbe, akkor musik-produktivban Line 6 Pod 2.0 199 ojró. Benzinköltséggel ott vagy, mintha itthon vennél egy V-ampot.
T.

az igen..
her Valo
a behringer midi pedaljait ugy arulja hogy a ledek kozul jopar nincs rendesen bekotve = nem is vilagit. ennyit errol a markarol.

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Behringert ne vegyél, mert tönkre megy, zajos stb. Nagy trágya mind. Tudod, ócsó húsnak...

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Köszi a türelmedet,letöltöttem😊
dob hangok

igy hirtelen most ennyi..
vhol van egy egesz cdnyi dob hangmintam (studioban feldobolt) de fogalmam nincs hogy hol..
ok ertelek.. 😊
felrakok mindjart vhova hangmintakat..
korgom volt de az nem epp gitarprocesszor inkabb multieffect.. + a boss is ahogy elnezegettem igy neten..

Behringer V-AMP ot hallot mar vki??
jo cucc ez?

nekem igazabol az kene hogy legyen benne erosito szimulacio / es jo torzitok + jol is szoljon vonalbol.. nem kell 600 effect.. amit hasznalnek az max egy compressor ,delay + reverb..
Én ezekbõl válogatnék:
Digitech rp80

Korg ax100g

boss me50

mondjuk ezek eléggé szórnak árban meg tudásban is

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Köszi a tanácsokat,mindent kipróbálok.
Ez eddig megvan.De beszéltél bizonyos hangmintákról(dob hangok)amit valamikor,valahová fel tudnál tölteni és én letudnám szedni.Persze csinálok majd magamnak,csak az elején minden segítség jól jönne.
Tinxtu
A MadTrackert én is csíptem valaha, de utoljára kb 3 éve nyúltam hozzá. A dobokat én a Reason 2.0 val csinálom, egész korrekt, szeretem. Talán egy kicsit száraz a hangja, de eddig ez a legtutibb, amit találtam. Sajna ez legalább 2 cd, és drága.(havertól nyúltam). Amit még tudok ajánlani, az a Drum Station Dt-010. Egyszerûen használható és netrõl is letölthetõ cucc, csak crack kell hozzá. 😞
De sztem ha felmész valami letöltõs helyre (pl. origo szoftverbázis), biztos találsz ehhez hasonló dobprogikat.
T.

Robbb igazabol nem ertelek 😊
a madtracker egy zeneszerkeszto progi.. en ezzel csinalok szamokat illetve ezzel irom meg a dobalapokat amikre szoktam gitarozni , gyakorolni.. a lenyeg az, hogy a madtracker.org - rol le tudod szedni .. viszont kellenek hozza hangmintak amiket betoltesz a szeneszerkesztobe..
zoomok eleg gyengek.. en meg egy zoom cuccot nem hallotam aminek normalis hangja lett volna..
vmi olyasmi kene mint a pod xt stb.. ezekbe foleg erosito fej stb szimulacio van es vonalbol rohadt jol szolnak.. szal vmi ilyesmi kene csak olcsobban mint a pod..
Dashed: Ebbõl a digitechbõl van egyszerûbb is, az RP50 25e körül van, az RP80, ami már expression-ös, az 32e. De az 50-eshez ha hozzákapcsolsz hangerõpedált, akkor az is tud ilyet. És ezeken van vonal kimenet. Viszont szerintem a Zoom-on is kell, hogy legyen.

Azt megköszönném.Ezt a feldobás dolgot hogy érted?Esetleg van egy privát oldalad vagy ilyesmi?
Sajnos én nem nagyon ismerek ilyen cuccokat.Van egy Zoom 606 effektem pedállal azt annyi.
ird be googleba hogy madtracker.. leg1xubb😊

amugy - madtracker.org.. es letoltod..
viszont kellenek hozza hangmintak mert alapbol ugye nincs benne.. ha kell feldobok vhova par dob hangot..
hmmm...
kene nekem vmi gitarproci itthonra csak fogalmam sincs mit vegyek..
igazabol csak vonalbol vennek vele fel.. podok nem rosszak csak nekem rohadt dragak.. nem tudtok vmi olcsobb cuccost?? ami meg azert jol is szol?
Ez mi is ez?Egy program?Ha igen hogy lehetne szert tenni reá?Ha nem akkor is.
en a madtracket hasznalom dobalapnak.. (ezzel csinalom a szamokat is)
mint a nevebol kiderul ez egy tracker progi magyarul ,minden eggyes hangot te irsz be es olyan dob temat irsz meg amit csak szeretnel..
bar dobalapnak lehet van ennel egyszerubb megoldas is de nekem ez jott be...
Én kérdeztem már hasonlót,a válasz GuitarPro4 progi volt,ami nekem is megvan.Szerintem annyira azért nem faja.Néha teljesen más ritmusok vannak egy adott számhoz,mint ami eredetileg van benne.Sajnos más programot,vagy hardware-t én sem ismerek,pedig engem is érdekelne valami dobolós cucc.
Ahhoz nem kell ilyen. Ez csak nagyon egyszerû dobalapokat tud, igazából ez nem multieffekt, hanem gitárprocesszor. Szóval nem arra való, hogy ufóhangot csinálj vele, hanem arra, hogy úgy szóljon, mintha egy toronnyi hangfal lenne rákötve a csöves marhallra és az lenne bemikrofonozva. Tud pár effektet, de azok mind "hagyományosak". Pl. tudom, hogy a zoom-ban meg a korg-ban több, meg csicsásabb effekt van, de az nem szól így. Na meg nincsen rajta usb, ami ebben a legtutibb.

Ha csak simán dob alapok kellenek, akkor töltsél a netrõl midi fájlokat vagy dobprogramot, és az majd ad neked alapot. Tényleg, ki tud ilyen progikat?

Köszi az infót,ez kicsit sok lesz most nekem.Talán ha beüt a lottó ötös😊Pedig de jó is lenne egy ilyen cucc.
Dobritmusokat is lehet vele szerkeszteni(beleprogizni)vagy csak efekteket tud?Nekem igazán egy olyan szerkezet kellene,ami ritmusokat nyomat és lehet rá gityózni.Sajnos csak itthon gyakorolgatok és így dobalap nélkül elég nehézkesen haladok😞
Robbb: 105e, és lehet kapni, bár most azt hiszem felvásároltam a raktárkészletet. Wesselényi utcában van egy Európa Hangszerbolt, s ott érdemes próbálkozni.

Stain!Megtudnád mondani mennyi HUF egy ilyen Digitech ketyere és lehet-e itthon kapni?Köszi.
Mellesleg mikor is lesz?

Match
erre az encsi gitárfesztre bemegyek a fémhúros akusztikusommal akkor megölnek? 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Tinxtu
Hát, próbáld meg azt, hogy a kimenetét(ha van vonalkimenet, akkor inkább azt) bedugod a hangkártyád line in-jébe(vonalbemenet), a szgépen megnyitod a mixert, és a record settingsnél beállítod, hogy ez a line in legyen a felvételi forrás. Ezek után pedig már csak egy progira van szükséged, ami képes felvételre.(nemtom, hogy egy v. többsévos felvételt akarsz). Na dióhéjban ennyi. Ja és ha van az ME-50-en, mindenképp használd a hangfalszimulációt.

Match
ez a csaj jól tud játszani?
Egyébként ez a rózsaszín változat telében felleljhetõ a hooligans gitárosánál.

p)ec
7-8 évesek, szóval szintben választék van bõven. 😊

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

p)ec
Úgy tudom, hogy 7-8 is lesznek, szóval biztos simán találnál valamit. 😊

Sziasztok!S.O.S!!!!
Segítsetek légyszi abban, hogy hogyan tudnám felvenni a játékomat szgépre.ME-50-es van.
Plíííz!!!
Klasszikus/akusztikusra?
Még csak mostanában kezdett foglalkoztatni, úgyhogy nem igazán.

p)ec
Én néztem, szerkesztgettem. 😊
Mennék, csak drágájé van, szal még fejlesztés alatt... 😊
És te nem jössz Enxcsre gitártáborba?😊

Jajj...
Pec, jössz G3-ra? Nekem már van jegyem, de társaságom még nincs.
HÉ!!! A peavey.com-ot meg sem nézte senki?! Adtam linkeket, tessék szépen megnézni!

Ezeket a mintákat a 60-as évek végén vezette be a Fender cég, amikor divatba jött a hippi-kultúra. Van belõle Stratocaster változat is, sõt a Pink Paisley (rózsaszín törökmintás) változatok még szebbek.

Itt meg a "Barbie", aki ilyenen játszik. Csak, mert ritkán esik itt szó a gitáros csajokról.
Sue Foley

Hellhammer
Lelki szemeim elõtt látom, hogy egy Barbie játszik rajta 😊

Khmmm_hmmm !

Satchfan
Egy nõ kezében simán el tudom képzelni... Férfiban nem....

www.satriani.com

Ehh... már eleve az, hogy telecaster, az már nálam a hányinger kategóriájába sorolja, de így... ez ilyen country-buznyákoknak való, akik a cmt-n nyavajognak egész nap és nagyon macsók

p)ec
Jajj, anyácskám...

próbáld meg telefonon, én anno egy koncertre úghy rendeltem..

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Satchfan
Srácok! Van egy kis gondom...
Rendelni akartam a PECSA honlapján G3 jegyet, de a rendelõ PHP oldal kurva lassú volt és kinyomtam. Szerintetek rájuk írjak, hogy mi van, vagy rendeljem meg máshonnan?

www.satriani.com

Vintage-ben minden drága, mert mindenki beviszi a kacatjait, aztán megmondja, hogy mennyit akar érte (ált. többet, mint ér), az Ádám meg ráteszi a hasznát és kirakja olyan áron. Aztán persze senki sem viszi el, és ottmarad. Seftelni nem bizományiban kell, hanem aproneten. Csak hát nálunk ott max mobiltelefont meg skodát lehet venni, nem hangszert. Hol vagyunk még attól, mint az ebay...

Match
mármint a készletnek?
egész jó ár!
hasonló az ára mint a noislessnek, és a vintage-be azt mondták 20 ezer használtan darabja....
kicsit durva áraik vannak 😄

Itthon 55 a bolti ára, láttam a múltkor. De most tuti nincsen ilyenre pénzem, a digitech megfektette a kasszát, melózni kell majd a nyáron, mint a kisangyal... 😊

Match
150 dolcvsi a texas, a fender pickupök közül a legdrágábbak közé tartozik...
ha érdekel lehet hogy eladom az enyémet...