Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk a kiutazas se lenne rosz , haverokkal mar beszeltunk errol ,hogy ki kene menni nezelodni, vasarolgatni..
Ha esetleg van rá lehetõséged, hogy kijuss Bécsbe, akkor musik-produktivban Line 6 Pod 2.0 199 ojró.
Benzinköltséggel ott vagy, mintha itthon vennél egy V-ampot.
T.
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
igy hirtelen most ennyi..
vhol van egy egesz cdnyi dob hangmintam (studioban feldobolt) de fogalmam nincs hogy hol..
felrakok mindjart vhova hangmintakat..
Behringer V-AMP ot hallot mar vki??
jo cucc ez?
nekem igazabol az kene hogy legyen benne erosito szimulacio / es jo torzitok + jol is szoljon vonalbol.. nem kell 600 effect.. amit hasznalnek az max egy compressor ,delay + reverb..
Digitech rp80
Korg ax100g
boss me50
mondjuk ezek eléggé szórnak árban meg tudásban is
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
De sztem ha felmész valami letöltõs helyre (pl. origo szoftverbázis), biztos találsz ehhez hasonló dobprogikat.
T.
a madtracker egy zeneszerkeszto progi.. en ezzel csinalok szamokat illetve ezzel irom meg a dobalapokat amikre szoktam gitarozni , gyakorolni.. a lenyeg az, hogy a madtracker.org - rol le tudod szedni .. viszont kellenek hozza hangmintak amiket betoltesz a szeneszerkesztobe..
vmi olyasmi kene mint a pod xt stb.. ezekbe foleg erosito fej stb szimulacio van es vonalbol rohadt jol szolnak.. szal vmi ilyesmi kene csak olcsobban mint a pod..
amugy - madtracker.org.. es letoltod..
viszont kellenek hozza hangmintak mert alapbol ugye nincs benne.. ha kell feldobok vhova par dob hangot..
kene nekem vmi gitarproci itthonra csak fogalmam sincs mit vegyek..
igazabol csak vonalbol vennek vele fel.. podok nem rosszak csak nekem rohadt dragak.. nem tudtok vmi olcsobb cuccost?? ami meg azert jol is szol?
mint a nevebol kiderul ez egy tracker progi magyarul ,minden eggyes hangot te irsz be es olyan dob temat irsz meg amit csak szeretnel..
bar dobalapnak lehet van ennel egyszerubb megoldas is de nekem ez jott be...
Ha csak simán dob alapok kellenek, akkor töltsél a netrõl midi fájlokat vagy dobprogramot, és az majd ad neked alapot. Tényleg, ki tud ilyen progikat?
Dobritmusokat is lehet vele szerkeszteni(beleprogizni)vagy csak efekteket tud?Nekem igazán egy olyan szerkezet kellene,ami ritmusokat nyomat és lehet rá gityózni.Sajnos csak itthon gyakorolgatok és így dobalap nélkül elég nehézkesen haladok😞
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Egyébként ez a rózsaszín változat telében felleljhetõ a hooligans gitárosánál.
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Segítsetek légyszi abban, hogy hogyan tudnám felvenni a játékomat szgépre.ME-50-es van.
Plíííz!!!
Még csak mostanában kezdett foglalkoztatni, úgyhogy nem igazán.
Mennék, csak drágájé van, szal még fejlesztés alatt... 😊
És te nem jössz Enxcsre gitártáborba?😊
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Pec, jössz G3-ra? Nekem már van jegyem, de társaságom még nincs.
HÉ!!! A peavey.com-ot meg sem nézte senki?! Adtam linkeket, tessék szépen megnézni!

Itt meg a "Barbie", aki ilyenen játszik. Csak, mert ritkán esik itt szó a gitáros csajokról.
Sue Foley

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Rendelni akartam a PECSA honlapján G3 jegyet, de a rendelõ PHP oldal kurva lassú volt és kinyomtam. Szerintetek rájuk írjak, hogy mi van, vagy rendeljem meg máshonnan?
www.satriani.com
egész jó ár!
hasonló az ára mint a noislessnek, és a vintage-be azt mondták 20 ezer használtan darabja....
kicsit durva áraik vannak 😄