Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egészen addig amíg ráncigálás után nem marad ugyanott.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
ezek a könnyûek...
a 17 nem biztos...
a többi nem teljesen a bundok felett (pl a 3. oktáv az 1 eglész egyharmadnál van kb asszem)
külföldrõl tudok, de itthon...pf....vlamelyik pesti hangszerboltnak írjl hogy szerezzeel-...
azonlífül amit praksi leírt még nézd meg hoyg 8 vagy 11 csavaros.
3 single
Hum/Sing/Sing
Hum/Sing/Hum
esetleg vmelyik Vintage strat?
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Ha új húrok vannak, ne szorítsd rá a satut, hanem próbáld behangolni az összes húrt. Szöszmösz munka lesz, mert ha az egyikre ráhúzol,a tremoló rugója jobban megfeszül és a többi húrt leengedi.. Szal pöcsölés, de meg lehet csinálni. Nyújtogass is a húrokon, olyankor még szokott engedni a magasságból. Ha naggyából be vannak hangolva, szorítsd rá a satut. Onnantól kezdve csak a húrlábon lévõ finomhangolókkla operálj.
A hangolásnál ne izomból pengess, csak szép lágyan, és a többi húr ne rezegjen be..
www.satriani.com

www.satriani.com
2. A babákat muszáj baszogatni, mivel azok szorítják be a húrt
3. A rugókat általában akkor kell baszogatni, ha más húrvastagságot használsz (pl 9->10)
4. A PU magasságát te is tudod állítani, ha akarod, csak csavarozni kell. Ha fentebb vannak a pu-k, akkor a tiszta hangszíned hangosabb lesz, a torzított pedig vastagabb, szövetesebb, mivel nagyobb jelet vesznek fel.
www.satriani.com
PTW: Ha lemosom a kocsid, megkaphatom?

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
230.000 Ft
(aprohirdetes reszlegben is megtalalod, van kep is)
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Üdvözletem!
'G3 Gitarmasters Rádió' http://zoltano.uw.hu
A napokban indítottam egy internetes rádiót a stations jóvoltából.
A stílusa gitárorientált (fõként) rockzene.
Zökkenõmentes zenehallgatás, kiváló minõségben a nap 24 órájában, idegesítõ mûsorvezetõk nélkül, kifejezetten gitárosoknak!
Ízelitõül:
A legnagyobb gitárosok számai: Joe Satriani, Steve Vai, Yngwie Malmsteen,
Jimmy Hendrix, Tátrai Tibor és a Boom-Boom, Magyar Atom
John Petrucci (Dream Theater), Eric Johnson, Slash és a Guns n' Roses,
A Young fivérek és az AC/DC, Gary Moore, Carlos Santana,
Van Halen, Robert Fripp és a King Crimson, és még sokan mások...
G3 koncertfelvételek, nagy gitárszólók a legjobb rock együttesektol.
További INFO a weboldalamon:
http://zoltano.uw.hu
Ha megengedsz nekem ennyit, akkor megjegyzem, hogy ez totál hülyeség. Inkább most járj, és késõbb ne, többre mész vele, persze csak akkor, ha nem más ok áll a háttérben, pl. anyagiak.
Ha az elején vki rendbeteszi a dolgokat, akkor utána sokkal gyorsabban fejlõdsz, viszont fordítva még lassíthatja be, ha pl. a rosszul berögzült kéztartást kell kivernie a fejedbõl. Beszéltem. Howgh.
tényleg nem tudtok valamit ajánlani? bármit, ami segít az elkezdésben...
mukika: ha valóban klasszikus gitározni szeretnél, akkor azt tanárnál érdemes.
Alapokra, stb, de ezekre inkább magamtól szeretnék rájönni (itt van elõttem meg az egész nyár szinte)... késöbb lehet szó tanárról.
albert king most hoyg játszik fordított húrozással? mert még sosem láttam, de meg fogom figyelni.
Épp In The Flesht nézek, az egyik csákó balkezes, fordított stratóval, de nem fordított húrozással... 😊 Elég érdekesen néz ki akkordozás közben. 😊
A koncerten, meg minthogyha ott lett volna a Zanzibár gitárosa is. Úgy láttam, nem élvezi túlzottan. 😊
közben egy ilyet találtam... ez Live In Concert, és Johnson a harmadik. De tuti, hogy a Rocking In The World is Malmsteen? Szal nem akarlak hülyének nézni, de nem a Live in Denverre gondolsz... ?
arra koooolll a pinz