Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.hangszeraruhaz.hu-n van LTD MH-50 76e-ért, erre látok egy oldalt ahol ESP LTD MH-50 130000e Ft. Ugyanúgy néznek ki de mégis ekkora a különbség a sima LTD és az ESP LTD között?
her Valo
nem tukmálom rád, csak mondtam hogy van

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

De egyébként a színe se teccik 😞 Sry. Tudom hülyeség de nekem nemcsak a hangja számít. A formája teccik de a színe õszintén szólva nem a kedvencem
her Valo
nekem csak ezvan, ennél olcsobban nemtudom már odaadni... 10e már nem akkora pénz, melózol pár napot és megvan :-)

Hm azabaj hogy 90e nincs... igyis kölcsönkértem... vmi olcsóbb nincs? Ja és tucc ajánlani gitárt 80e kategóriában?
her Valo
A gitár szinte új, eladni vettem, de egyszer levittem próbára meg most eljött a koncertre is mert nemvolt kedvem koncert közben áthangolni a gityóm D-re. Jól röfögött rajta a sad but true.

Test: mahogany
Nyak: maple
Fogólap: rosewood
Inlay: offset block
Hangszedõk: Duncan Designed
Húrláb: Tune- o- matic
5 állású pickup váltó
24 jumbo érintõ

sérülésmentes

90-ért magában, 95-ért egy fasza sokzsebes kemény szivaccsal kitomott puhatokban odaadom.

gergou
Hat, ha a helyedben lennek, en sztem nem cserelnem le az Ibanezt egy fix hurlabas 6 huros gityora...😊

`Take a look to the sky just before you die`

Lehet hogy érdekelne a gityó Valo. Hány éves? Milyen színû?
Ja és Valo küldj képet a z LTD H-202-rõl 😊
vagy esetleg várjak még 1-2 hónapot és érdemesebb 120e körül venni? 😊
Télleg segíccsetek már gitárvásárlásban. kb 80 papirom van gityót venni. Vmi 24 bundos kéne Metallica tipusu zenéhez. Milyen gitárt érdemes venni? (Ibanez,Jackson,LTD,stb.) Hangszeraruhaznal nagyon olcsó csak épp kipróbálni nemtudom... (messzevannak az üzletek) Ja és egyébként miért nemérdemes floyd rose-os gityót venni? Elõre is köszi 😊
her Valo
az MH 50-es konkrétan nemtdom milyen, én továbbra se vennék ilyen kategóriában floydos gitárt, ezért nemis hoztam soha csak fix huros LTD-t... most van nálam egy LTD H-202, az szép, jó tegnap szerepelt koncerten is, megállta a helyét. Ha érdekel szólj.

a vorson kb olyan mint a medgyesi gitárjai, mindennek a koppintását csinálják. vannak benne jó darabok, de ahhoz válogatni kell. rendelni azokból nemszabad, csak próba után vásárolni.

Ja és milyen márka ez a Vorson? Hangyszeraruhazban láttam ezeket a gitárokat. Ez vmi új márka?
Asztmondják ott hogy fóliaragasztással oldják meg ezt (mint pl a busz oldalán) A hangot elméletileg nem befolyásolja. ja és télleg vkinek van vmi tapasztalata az LTD MH-50-es gitárral?
Satchfan
Kérdezz rá a Vintage '52 fórumában

www.vintage52.hu

Én is akartam régen átfestetni és úgy rémlik, hogy õk vállalták volna...

www.satriani.com

PTW
hat ez egy eleg kenyes kerdes mivel a gitar festese es lakkozasa a fa mellett nagyban befolyasolja hangzast....
olyanrol meg en meg nem hallottam hogy van olyan hely ahol teljesen eltavolitjak a festest egy gitarrol es ujat csinalnanak...

Sziasztok. Kéne egykis segíccség. Nemtudjátok mennyibe kerül gitár testet átfestetni? Nagyon drága? És esetleg vállalnak valahol minták ráfestését vagy ilyesmit? Köszi
PTW
mert csak igy tudom megvenni az uj gitaromat... pedig fajo szivvel valok meg tole mert szeretem ezt a hangszert , jo szolgalatot tett hehe
az utod:

Elcseréled egy stratora? 😊
Különben miért adod el?

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

gergou
Vazze, kurvaszep, lenne ennyi lovem mar meg is vennem...😊

`Take a look to the sky just before you die`

Satchfan
6 húrosban érdekelne... talán 7-esben is, de csak csere... nincs $$$

www.satriani.com

PTW
megegyszer berakom , most olcsobban hatha:

Ibanez RG7620 7 húros gitár (metálszürke)! Dimarzio Blaze7 pickupok (brutális sound), Low-Pro Edge Floyd Rose tremolo, szép állapotban (a szerelékeken minimális használódás) 200.000 Ft

Match
én indításnál leszedtem az egészet...
a cool edit kb 4-5 mp alatt elindult,az audition meg vagy ewgy percet szenvedett,erre bejön ugyan az...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Satchfan
Vannak benne + funkciók ,egyébként gyorsaságra (nálam) semmi gon nincs, uo mint a CE2,0 volt.

www.satriani.com

Match
szerintem a cool edit jobb, mert az audition semmit sem kapott az adobe-tól csak a szokásos "adobe lassúságot"

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

virush
köszi

Satchfan
Adobe Audition (ex CoolEdit Pro)

www.satriani.com

virush
hali, olyan program erdekelne amivel gitart fel lehet venni + lehet egyket dolgot allitgatni hangzas stb. ha vki ismer ilyesmit legszi irjon linket. elore is koszi
csao

valószínû mostanra érett be, hogy nincsen vám... de azért a korrekttõl még távol van...

éppen valami rendes hangsugárzót nézegettem, mert a hifi hangfalakat sorban sikerült elpukkantanom itthon. de elég drágák sajna.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

her Valo
a hangszeraruhazon egesz korrektek kezdenek lenni az árak
csak nem történik valami idehaza a hangszerpiaccal?

es a 70 az hasznaltra vonatkozik..
lol.. line 6 pod2-t se lattam meg nagyon itthon 70 alatt.. nem tom mivan
p)ec
Hát... elééég durva. 😊
Sehol nem vagyok a többiekhez képest, olyan laza 4 oldalt jegyzeteltem, hogy ezentúl mit kell máshogy csinálni. 😊 Persze ez klasszikus gitár.

Hegyalja nagy volt. 😊 Min. 1 liter aszút mindenki benyomott, töltötték rendesen 😊 Remélem, pincelátogatás lesz jövõre is. 😊

Volt ott egy Alberto Mesirca nevû húszéves olasz srác, aki 8 éves kora óta gitározik, és már diplomája is van 😊 Napi 9-10 órát gyakorol, azt is pontosan beosztva, és még az is megvan szabva, hogy mit ehet és mit nem, nehogy felboruljon a bioritmusa...

Ott volt még a 81 éves Alirio Diaz is, aki Segoviától tanult.

Volt két lengyel gitáros, Waldemar Gromolak és Anna Pietrzak, õket nagyon szerettem hallgatni. 😊
No és persze ott Papp Sándor, és Gianfranco Volpato is, akik szintén felléptek a koncerteken. No és Hodossy Zoltán,
aki Olaszországban lakik, és õ volt a zenekarvezetõ. Olyannyira aprólékos, és hasznos tanácsai vannak, hogyha elég idõt szentel egy zenekarnak, biztos, hogy frenetikus lesz az eredmény. 😊 Architect, legközelebbi próbára elhívjuk. 😉
(Milyen magabztosan emlegetem ezeket a neveket, amiket csak nemrég tanultam meg. )

Durva volt hirtelen ennyire belecsöppeni a gitározásba. Idáig még jóformán gitáros csajt sem láttam, nem hogy jobb legyen nálam, vagy éppen tanítson... 😉 Szóval az önbizalmam nemköszörülhetõ csorbát szenvedett, de megérte. 😊 Jövõre gyere te is!
Meg ti is! 😊

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

Ja, a Medgyesiék új lapja.

Van POD2 akció. 54k-ért adják, de a hangszeraruhaz.hu-nál is ennyiért láttam. Mi van ezzel? Tud vki vmit?
Megéri?

találtam vmit:

www.gitarcentrum.hu

kurva nagy betûkkel, h csak USA gitárok, erre ott figyel egy japán Jackson :-D

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Pec, mesélj! Milyen volt a tábor?

ööö, Rattler erõsítõrõl hallottatok már?

her Valo
+a vám és az áfa
ami szigoritott lett amiota EU tagok lettunk

jaaaaaaaaaaa.................................................

her Valo
20 dollárért egy zoom 505-öt se nagyon hoz el neked a posta

olyan szolgáltatással amire rámernék bízni egy erõlködõt olyan 120e Ft

mittomén, még nem rendeltem az USA-ból... :-D
mert mennyi az annyi? :-)

Egy 50 kilós, kis csomagé ? 😊

passz....... 20 dollár?

her Valo
tudod mibe van egy erolködõ postakoltsege?

még ha a duplájára is ment volna föl, akkor is ezerszer megérte megérte volna.... a német e-bayt senki nem nézte? nekem sehogy se jön be...

praksi: az utolsó pár órában szoktál felverni az árakat... de akkor is bosszantó...

hogyaza.......

ilyenkor szentségelek, h nem az USA-an vagyok éppen...
kinéztem egy 100W-os Peavey cuccot, 81 dollár volt az e-bayen, holnap járna le, még senki se nézte meg... és erre tessék, Európába nem küldi....

a német e-bay nekem vmiért nem jön be, csak az amerikai...

jatszal rajta.. nyujtogasd..
Vanek
megráncigál? a húrt ráncigáljam? hogyan?

R U Ready?!?!? ...broken soul...