Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Test: mahogany
Nyak: maple
Fogólap: rosewood
Inlay: offset block
Hangszedõk: Duncan Designed
Húrláb: Tune- o- matic
5 állású pickup váltó
24 jumbo érintõ
sérülésmentes
90-ért magában, 95-ért egy fasza sokzsebes kemény szivaccsal kitomott puhatokban odaadom.
`Take a look to the sky just before you die`
a vorson kb olyan mint a medgyesi gitárjai, mindennek a koppintását csinálják. vannak benne jó darabok, de ahhoz válogatni kell. rendelni azokból nemszabad, csak próba után vásárolni.
www.vintage52.hu
Én is akartam régen átfestetni és úgy rémlik, hogy õk vállalták volna...
www.satriani.com
olyanrol meg en meg nem hallottam hogy van olyan hely ahol teljesen eltavolitjak a festest egy gitarrol es ujat csinalnanak...
az utod:

Különben miért adod el?
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
`Take a look to the sky just before you die`
Ibanez RG7620 7 húros gitár (metálszürke)! Dimarzio Blaze7 pickupok (brutális sound), Low-Pro Edge Floyd Rose tremolo, szép állapotban (a szerelékeken minimális használódás) 200.000 Ft

a cool edit kb 4-5 mp alatt elindult,az audition meg vagy ewgy percet szenvedett,erre bejön ugyan az...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
www.satriani.com
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
csao
éppen valami rendes hangsugárzót nézegettem, mert a hifi hangfalakat sorban sikerült elpukkantanom itthon. de elég drágák sajna.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
csak nem történik valami idehaza a hangszerpiaccal?

Sehol nem vagyok a többiekhez képest, olyan laza 4 oldalt jegyzeteltem, hogy ezentúl mit kell máshogy csinálni. 😊 Persze ez klasszikus gitár.
Hegyalja nagy volt. 😊 Min. 1 liter aszút mindenki benyomott, töltötték rendesen 😊 Remélem, pincelátogatás lesz jövõre is. 😊
Volt ott egy Alberto Mesirca nevû húszéves olasz srác, aki 8 éves kora óta gitározik, és már diplomája is van 😊 Napi 9-10 órát gyakorol, azt is pontosan beosztva, és még az is megvan szabva, hogy mit ehet és mit nem, nehogy felboruljon a bioritmusa...
Ott volt még a 81 éves Alirio Diaz is, aki Segoviától tanult.
Volt két lengyel gitáros, Waldemar Gromolak és Anna Pietrzak, õket nagyon szerettem hallgatni. 😊
No és persze ott Papp Sándor, és Gianfranco Volpato is, akik szintén felléptek a koncerteken. No és Hodossy Zoltán,
aki Olaszországban lakik, és õ volt a zenekarvezetõ. Olyannyira aprólékos, és hasznos tanácsai vannak, hogyha elég idõt szentel egy zenekarnak, biztos, hogy frenetikus lesz az eredmény. 😊 Architect, legközelebbi próbára elhívjuk. 😉
(Milyen magabztosan emlegetem ezeket a neveket, amiket csak nemrég tanultam meg.
)
Durva volt hirtelen ennyire belecsöppeni a gitározásba. Idáig még jóformán gitáros csajt sem láttam, nem hogy jobb legyen nálam, vagy éppen tanítson... 😉 Szóval az önbizalmam nemköszörülhetõ csorbát szenvedett, de megérte. 😊 Jövõre gyere te is!
Meg ti is! 😊
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Van POD2 akció. 54k-ért adják, de a hangszeraruhaz.hu-nál is ennyiért láttam. Mi van ezzel? Tud vki vmit?
Megéri?
www.gitarcentrum.hu
kurva nagy betûkkel, h csak USA gitárok, erre ott figyel egy japán Jackson :-D
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

ami szigoritott lett amiota EU tagok lettunk
olyan szolgáltatással amire rámernék bízni egy erõlködõt olyan 120e Ft
mert mennyi az annyi? :-)

ilyenkor szentségelek, h nem az USA-an vagyok éppen...
kinéztem egy 100W-os Peavey cuccot, 81 dollár volt az e-bayen, holnap járna le, még senki se nézte meg... és erre tessék, Európába nem küldi....
a német e-bay nekem vmiért nem jön be, csak az amerikai...