Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Satchfan
Teljesen egyetértek.. A zenészei tényleg jók voltak, de a SHOW-hoz semmit nem tettek... Steve bácsi "emberei" sokkal aktívabbak és színpadravalók voltak.

www.satriani.com

Hát kár volt középre állni, ezek szerint. Én baloldalt voltam pontosan szemben Frippel. Szóval Satch majdnem végig ott játszott az orrunk elõtt, kivéve, amikor éppen felállt az emelvényre, vagy pattogott, mint a labda 😊 Vai is oda jött balra gitárt nyalni. Majd legközelebb! S lehet, hogy legközelebb Stu Hamm jön. Nem volt nekem semmi bajom ezzel a basszusgitárossal zeneileg, meg aztán a Satriani féle alapok nem azok a hû de bonyolultak, de a fazon színpadi megjelenése hagyott maga után némi kívánalmat. Nem beszélve a gitáros gyerekrõl, akinek meg olyan szabványinformatikus feje volt. Vagy csak én láttam így messzirõl. Na jó, még az volt a szerencse, hogy a reflektorok végig kerülték õket.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Satchfan
Ahogy elnéztem Satch-et, a gitárkábel se engedte volna nagyon jobbra. Szerintem azért nem jött oda hozzánk köszönni

www.satriani.com

Dehogy, Malmsteen-el.

A Kenny Wayne Shepherd-ös g3 koncertekrõl van valami felvétel valahol? Mert az nagyon érdekelne.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

p)ec
A hírtévés cikket vmi elég hozzáértõ ember írta. Még a nyelvvel játszott üveghangot is észrevette. 😊

A pofákon én is le voltam akadva... már azért is megérte elmenni, hogy õt élõben láthattam. A dvd-n sokkal jobban átjön Satriani színpadi mozgása, de élõben Vai egyigazi jelenség. Na persze meg Vai nem volt lusta átjönni a jobb oldalra, mint Satriani. 😊

A másik dvd-n, a Rocking In The World címûn, kivel játszanak? ugye Petruccival? 😊)

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

Ezek a pofák így fotón is hihetetlenek, amiket a Vai bevágott 😊 Vajon a Zappától tanulta el, vagy saját fejlesztés?

Satchfan
Jó lenne 😊) 1ébként az egyik közönségfotón vagyunk rajta 😊

www.satriani.com

Terra
Melyiken???

Azt ne mondd, hogy te vagy az a napszemüveges tükörkopasz pacák gitárral a kezében.....

What I do, and what I listen.That defines me.

Satchfan
Hehe! Ott figyelek az egyik képen 😊)

www.satriani.com

Terra
FAkk nem mûxik

na mind1, itt vannak a képek, mindenki fogyassza egészséggel...

Terra

Satchfan
A srác, akivel találkoztál, ismerõsöm haverja, velük álltunk sorba és dumáltunk a kapunyitás elõtt. Még mondta is, hogy írt neki valaki egy emilt. Kicsi a világ 😊)

www.satriani.com

Satchfan: á nem, azt valaki más írta. Én szimplán csak annyit tettem, hogy írtam egy mailt a srácnak, akit kisorsoltak. Összefutottunk a koncert elõtt, adtam neki két fotót egy borítékban, õ meg aláiratta. Azért nem is sikerült névre szólóan dedikáltatni, mert állítólag marha nagy rohanásban voltak. Koncert után meg megvártam õket, aztán megkaptam a képeket aláírva. Ennyi volt a trükk.

Satchfan
Csak nem te kisérgetted a feleségét ????

www.satriani.com

Jobb-közép, kb 3./4. sor.
Fasza volt, de bevallom, voltak álmos pillanataim.
Attól még megérte.
Vai 3:2 Satch
Fripp? hehe

Olvassátok el a review-t a vai.com-on is! 😊

Satchfan
Vai gitárját 7esben is gyártják, ismerõsömnek az van. Bár az UV széria

www.satriani.com

Kéne szerezni egy olyat. JS1200-t csak 6 húrosban gyártják. Meg a Vai gitárját is. Egyedül a Korn-ból van 7 húros széria, azt hiszem. De ez a piros JS1200 nagyon tetszik nekem. Meg a hanja is állat. De az igazán húzós hangja az Evo-nak van. De most a Flo-n sokkal többet játszott, pedig elvileg az Evo a number one, meg is látszik rajta.

Azért Fripp gitárja sem volt csúnya!

Satchfan
Zsír volt a héthúrosa 😊)

www.satriani.com

Azért ezt a hand in the air számot kitalálta a Joe rendesen... 😊 Meg én is, hogy azzal fog kezdeni, s bejött!

Satchfan
OK!!

www.satriani.com

Kb. egy hét múlva találkozom azzal, akinek választania kell, de utána küldheted a címet 😊

Satchfan
+k

www.satriani.com

Satchfan
üldjem privátban a címemet ???? 😊)))))))))))

www.satriani.com

A fotó nem tegnap, azt a netrõl szedtem le, de az aláírás friss rajta. Meg van még egy másik is. Satchfan: Aki jógyerek volt, annak esetleg elhozhatja majd a mikulás, mert én nem vagyok oda ezekért az autogrammosdikért. 😊 Amit bescanneltem, annak meg van a gazdája, de fel szeretném neki kínálni a választás lehetõségét. Viszont ha már választott, akkor esetleg el tudom küldeni postán a másikat.

És hogy hogyan sikerült? Szervezés kérdése... 😊

Nekem király helyem volt. Közvetlenül Satrianival szemben, a második sorban... Legalább nem préseltek fel a kordonra, elõrõl is puhának ütköztem, ha löknek. Na jó, a korábban említett szerbeket leszámítva... Amúgy túl nagy tombolda nem volt, bár amikor Satch kijött, akkor rendesen beindult a nép.

Azt hiszem a biztonságiak tegnap este sem hazudtolták meg magukat :-/

Terra
Ugye ez nem tegnap este készült???
Nem is láttam ebben a cuccban.

Ha mégis akor szerencsés kiválasztott vagy

Nem tudjátok honnan lehetne képeket szerezni a koncertrõl???

Vai nekem is jobban tetszett, de Satriani se volt piskóta.
Az elején mikor bejött leült a székre, és a kis 3 nyakú mûszerrel elkezdett játszani, majdnem sikítógörcsöt kaptam.

Isten jó volt na !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mikor jönnek legközelebb

Satchfan
Stain! Hogy sikerült??

www.satriani.com

Satchfan
Pozíció: kb 4/6 részen áltunk jobbról, tehát kb szembe Vai ritmusgitárosának cuccával és Billy iszonyat hangos Ampeq ládáival.

Elõny:
-Vai mester kb 2 méterre állt tõlünk, amikor kijött a szinpad szélére, azt hittem, hogy mindjárt lenyom egy pacsit 😊)

Hátrány:
-Satch 1x sem jött arra, mivel bal odalon és max középen állt 😞(
-A pengetõket mindig túldobálták rajtunk.
-Billy bõgõjétõl Steve mestert néha alig lehetett hallani. Mellesleg Billy színpadi cucca nyomta el a kihangosított zenekart...

Azért jó volt 😊)

Ami a biztonságiakat illeti....
-Billy pengetõje elõttünk esett le, a kordon elé. Haveomat próbáltuk belógatni érte, de nem érte el. Jött egy kedves fotós hölgy, megkértük, és felvette nekünk () - a másik fotós meg üvöltötte neki, hogy NEEEEE, de már késõ volt .
-Steve ritmusgityósának pengetõje szintén kordon elõtt, tõlünk jobbra. Észrevettem, éreztem, hogy EZ az a pillanat 😊) Szólni akartam egy fotósnak, hogy légyszi, tesó, give me please, de gyanús volt a srác, hogy korábban õ akarta lenyúlni Billy pengetõjét is, ezért miután rám figyelt, elkezdtem hadoválni, hogy "izé.. ott egy fehér izéé a földön, NEM PENGETÕ, csak szeretném felvenni, mert gyûjtüm a pengetõ formájú papírfecniket... izéé..." erre mi történik ???? Rám néz egy TAHÓ biztonsági, odalép a pengetõhöz, felveszi, játszik vele (forgatja a kezében), aztán elrakja . A köcsög állat!! Még jó, hogy csak a ritmusgitárosé volt és nem Steve mesteré!!

A fotósokról...
Szerintem volt olyan köztük, aki az ecserin vett egy sajtós igazolványt és azzal jutott be. Láttatok már olyan "profi" fotóst, aki Canon A60-al (kis családi gép) megy fotózni és kattingatás helyett pengetõkre vadászk??????? Nem is egy ilyen fotóst láttam... Mindegy, nekik legalább volt eszük (és bátorságuk 😊

UFF, beszéltem.

www.satriani.com

p)ec
Egy dologra viszonr kíváncsi lennék. Fõleg a végén a jam részben fordult elõ, hogy Satriani és Vai hosszú percekig maszturbált a hangszerén. Volt, aki ezt élvezte?😊

Sajnlom, hogy nem jutottam az elsõ sorba, pedig másfél órán keresztül álltam sorban, igaz az M3-ason - egy 10 km-es kocsisorban. Szal azért elsõ sorból legalább kétszer olyan fasza lehetett...

khm... 😊

Nagy királyság volt. Amikor Fripp elkezdte, tényleg azt hittem, hogy az amolyan bevezetõ az istentisztelethez... aztán tényleg az volt. 😊 Legalábbis istentisztelet lett belõle.

Továbbá elég jól beosztották a mûsorban, hogy Vai lesz az elszállós, és Joe a rocker, elég jó kontrasztot adott a mûsornak. (Merthogy mindketten mindkettõhöz értenek, azért az kiderült...)

Azt nem tudom, hogy máshol milyen a közönségük, de itt láthatóan élvezték, hogy mindenki gerjed az állatkodásra. Néhol már-már nehéz volt zenét kihallani a dologból, de hát végülis ezért szeretjük õket.

Viszont a hamiskás gitárok miatt kicsit én is csúnyán néztem.

Meg a két részeg büdös szerb tahó miatt, aki fél órával kezdés után csörtetett be a tömegbe és próbált ott pusztítani. Õket nem szedték ki a rendezõk, de akinél felfedezték a fényképezõgépet, azokat kb. úgy, mintha terroristák lennének. A magyar õrzõ-védõkben ezesetben sem csalódtam, majdnem sikerült elrontaniuk az estémet. (Közvetlen mellõllem rángattak ki egy srácot, aki valami ócska géppel fotózni próbált.)

Satchfan
Fripp bácsi zenéjét biztos elhallgattam volna egy agykontroll tanfolyamon, de nem ide való volt... Nem hiába emlegették ezt az estét G2 koncertnek... A JAMben se volt túl nagy hangerõn...

Satriani mester egy ISTEN, a zenéje ISTENI, élõben pedig életem nagy (az egyik legnagyobb) eseménye volt/van/lesz. Kár, hogy a fehér gityó kicsit hamiskás volt ( ROADok). A héthúros JS modell viszont király volt 😊)

Vai mestert nem véletlenül hagytam utoljára... Bár az abszolút kedvenc SATCH, mégis igazi SHOWT Vaitõl láthattunk a mai estén. Nálam is Vai:SAtch 1:0 !!! Nem csak a közönségnek, hanem a közönségGEL játszot! Eszméletlen volt! Az 1. sorban szorongtunk, számtalanszor a szemünkbe nézve mosolygott ránk (a pengetõket sajna felettünk dobálta el 😞), nem is beszélve a zenekaráról! Mikor látunk egy szinpadon ennyi ISTENT??? MacAlpine, Sheehan és a többi zenésze!! (Billy pengetõjét haverom megszerezte 😊) SATCH sajna - talán a szemüvege miatt - nem tartotta annyira a kapcsolatot a közönséggel (szerintem).

Mindent összevetve a 3 és 1/2 órás koncert nálam 11/10

www.satriani.com

Terra
Mélységesen egyetértek, bár én kicsit mindig Vai felé húztam, mert jobban tetszenek a számai.

Szívvel lélekkel játszik, és ez az ami megfog.
A for the love of god egyszerûen isten volt!!!!!!!!

És Vai sokkal nagyobb showman!!!!!
Hergeli a közönséget, viccel, poénkodik, stb.

Ezzel nem Satriani-t akarom leszólni, õt is nagyon sokra tartom, ez magánvélemény...

p)ec
Fripp szinte ott se volt, de Tony Levint is ígérték, és õ egyáltalán nem volt ott. Talán ez magyarázhat valamit azzal kapcsolatban, hogy miért nem volt meg a várt Robert Fripp szekció... (Levin rosszul lett, stb. :konspirál😊

Egyébként nálam az eredmény Vai-Satriani 1:0 😊
Amit a feleségének (:szarpoén: Vaife) játszott az hihetetlenül nyugtató volt, persze itthon ásítoztam volna közben 😊

Szal keep on... 😉

Terra
Hát emberek, aki lemaradt bánhatja!!!!!!!

A legjobb koncert volt amit valaha láttam/hallottam.
Vai olyat játszott, hogy nem értettük.
Aztán Satriani csak fokozta a fokozhatatlant.

A végére maradt a G3 ráadás, bár Fripp szinte ott se volt...

De azért még mindig ütött rendesen.

Voltak profi fotósok és csináltak képeket.
Nem tudjátok hogy lehetne ezekbõl párat megszerezni?????
Nagyon jó lenne

Satchfan

www.satriani.com

Én mindjárt bemelegítem a csöveket és rendezek egy kis hangulati ráhangolódást.

Nagy nap ez a mai.

Satchfan

www.satriani.com

Satchfan
A kis genya... intézkedem is gyorsan... KITILTATLAK A KONCERTRÕL!!!

www.satriani.com

Kis genya voltam, és nem szóltam nektek, hogy növeljem a saját esélyeimet. De vigasztaljon a tudat, hogy engem sem sorsoltak ki... satriani.com-on lehetett jelentkezni.

Kis genya voltam, és nem szóltam nektek, hogy növeljem a saját esélyeimet. De vigasztaljon a tudat, hogy engem sem sorsoltak ki... satriani.com-on lehetett jelentkezni.

Kis genya voltam, mert én tudtam, hogy van, de az esélyeim növelése érdekében nem szóltam nektek. Vigasztaljon a tudat, hogy engem sem sorsoltak ki... 😊 😛

satriani.com-on lehet különben, ha a koncertek melleti 'a' betûre kattintasz. (Regisztrálni kell hozzá)

Satchfan
Milyen 3 mázlista???? Volt ilyen sorsolás?? Ha igen hol???? Megint lemaradtam 1 jó lehetõségrõl 😞(((((((((((((

www.satriani.com

Hát azzal nem lehet szerintem élvezhetõ képet csinálni. Koncertfotózáshoz nagy fényerejû teleobjektív kell. Akkor már inkább:

http://concertshots.com/g3satrianivaipetrucci.htm

http://concertshots.com/joe_satriani_dream_theater_king.htm

Mondjuk ez a bácsi meg igencsak közelrõl fotózhatott, ahogy elnézem a képeket. De a színpadra térdelõs belépõ biztos kicsit drága lenne. 😊

telefonos fényképezõ? azt tudtommal nem veszik el.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Na õk a három mázlista, akik találkozhatnak Joe bácsival meg Steve bácsival:

1) Feco
2) Maki Baba (Maki Baba)
3) krisz77 (Orosz Krisztian)

... pedig összesen 36-an jelentkeztek... annyi mázlim igazán lehetett volna :-/

Szigorúan tilos. Vastag betûvel van a jegy hátulján. Nincsen sajtó igazolványod? Akkor vihetnél... de szar ám úgy végigtombolni egy koncertet, hogy fényképezõgépet kell õrizgetni 😊

Satchfan
Szerintetek G3 koncertre be lehet majd vinni fényképezõgépet ??? Petrucci gitárklinikáján annak idején nem lehetett 😞(

www.satriani.com

nem gitár, de ma néztem meg a dobosunk új dobját. olyan hangja vaaaaaaan, gyengébb idegzetû ember összepössenti a bokáját. csak lenne már meg a saját erölködõm...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.