Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.satriani.com
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

www.satriani.com
A Kenny Wayne Shepherd-ös g3 koncertekrõl van valami felvétel valahol? Mert az nagyon érdekelne.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
A pofákon én is le voltam akadva... már azért is megérte elmenni, hogy õt élõben láthattam. A dvd-n sokkal jobban átjön Satriani színpadi mozgása, de élõben Vai egyigazi jelenség. Na persze meg Vai nem volt lusta átjönni a jobb oldalra, mint Satriani. 😊
A másik dvd-n, a Rocking In The World címûn, kivel játszanak? ugye Petruccival? 😊)
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Azt ne mondd, hogy te vagy az a napszemüveges tükörkopasz pacák gitárral a kezében.....

What I do, and what I listen.That defines me.
www.satriani.com
Fasza volt, de bevallom, voltak álmos pillanataim.
Attól még megérte.
Vai 3:2 Satch
Fripp? hehe
Azért Fripp gitárja sem volt csúnya!
És hogy hogyan sikerült? Szervezés kérdése... 😊
Nekem király helyem volt. Közvetlenül Satrianival szemben, a második sorban... Legalább nem préseltek fel a kordonra, elõrõl is puhának ütköztem, ha löknek. Na jó, a korábban említett szerbeket leszámítva... Amúgy túl nagy tombolda nem volt, bár amikor Satch kijött, akkor rendesen beindult a nép.
Azt hiszem a biztonságiak tegnap este sem hazudtolták meg magukat :-/
Nem is láttam ebben a cuccban.
Ha mégis akor szerencsés kiválasztott vagy

Nem tudjátok honnan lehetne képeket szerezni a koncertrõl???
Vai nekem is jobban tetszett, de Satriani se volt piskóta.
Az elején mikor bejött leült a székre, és a kis 3 nyakú mûszerrel elkezdett játszani, majdnem sikítógörcsöt kaptam.
Isten jó volt na !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor jönnek legközelebb
Elõny:
-Vai mester kb 2 méterre állt tõlünk, amikor kijött a szinpad szélére, azt hittem, hogy mindjárt lenyom egy pacsit 😊)
Hátrány:
-Satch 1x sem jött arra, mivel bal odalon és max középen állt 😞(
-A pengetõket mindig túldobálták rajtunk.
-Billy bõgõjétõl Steve mestert néha alig lehetett hallani. Mellesleg Billy színpadi cucca nyomta el a kihangosított zenekart...
Azért jó volt 😊)
Ami a biztonságiakat illeti....
-Billy pengetõje elõttünk esett le, a kordon elé. Haveomat próbáltuk belógatni érte, de nem érte el. Jött egy kedves fotós hölgy, megkértük, és felvette nekünk (

) - a másik fotós meg üvöltötte neki, hogy NEEEEE, de már késõ volt 
.
-Steve ritmusgityósának pengetõje szintén kordon elõtt, tõlünk jobbra. Észrevettem, éreztem, hogy EZ az a pillanat 😊) Szólni akartam egy fotósnak, hogy légyszi, tesó, give me please, de gyanús volt a srác, hogy korábban õ akarta lenyúlni Billy pengetõjét is, ezért miután rám figyelt, elkezdtem hadoválni, hogy "izé.. ott egy fehér izéé a földön, NEM PENGETÕ, csak szeretném felvenni, mert gyûjtüm a pengetõ formájú papírfecniket... izéé..." erre mi történik ???? Rám néz egy TAHÓ biztonsági, odalép a pengetõhöz, felveszi, játszik vele (forgatja a kezében), aztán elrakja

. A köcsög állat!! Még jó, hogy csak a ritmusgitárosé volt és nem Steve mesteré!!
A fotósokról...
Szerintem volt olyan köztük, aki az ecserin vett egy sajtós igazolványt és azzal jutott be. Láttatok már olyan "profi" fotóst, aki Canon A60-al (kis családi gép) megy fotózni és kattingatás helyett pengetõkre vadászk??????? Nem is egy ilyen fotóst láttam... Mindegy, nekik legalább volt eszük (és bátorságuk 😊
UFF, beszéltem.
www.satriani.com
Sajnlom, hogy nem jutottam az elsõ sorba, pedig másfél órán keresztül álltam sorban, igaz az M3-ason - egy 10 km-es kocsisorban.

Szal azért elsõ sorból legalább kétszer olyan fasza lehetett...\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Nagy királyság volt. Amikor Fripp elkezdte, tényleg azt hittem, hogy az amolyan bevezetõ az istentisztelethez... aztán tényleg az volt. 😊 Legalábbis istentisztelet lett belõle.
Továbbá elég jól beosztották a mûsorban, hogy Vai lesz az elszállós, és Joe a rocker, elég jó kontrasztot adott a mûsornak. (Merthogy mindketten mindkettõhöz értenek, azért az kiderült...)
Azt nem tudom, hogy máshol milyen a közönségük, de itt láthatóan élvezték, hogy mindenki gerjed az állatkodásra. Néhol már-már nehéz volt zenét kihallani a dologból, de hát végülis ezért szeretjük õket.
Viszont a hamiskás gitárok miatt kicsit én is csúnyán néztem.
Meg a két részeg büdös szerb tahó miatt, aki fél órával kezdés után csörtetett be a tömegbe és próbált ott pusztítani. Õket nem szedték ki a rendezõk, de akinél felfedezték a fényképezõgépet, azokat kb. úgy, mintha terroristák lennének. A magyar õrzõ-védõkben ezesetben sem csalódtam, majdnem sikerült elrontaniuk az estémet. (Közvetlen mellõllem rángattak ki egy srácot, aki valami ócska géppel fotózni próbált.)
Satriani mester egy ISTEN, a zenéje ISTENI, élõben pedig életem nagy (az egyik legnagyobb) eseménye volt/van/lesz. Kár, hogy a fehér gityó kicsit hamiskás volt (
ROADok). A héthúros JS modell viszont király volt 😊)
Vai mestert nem véletlenül hagytam utoljára... Bár az abszolút kedvenc SATCH, mégis igazi SHOWT Vaitõl láthattunk a mai estén. Nálam is Vai:SAtch 1:0 !!! Nem csak a közönségnek, hanem a közönségGEL játszot! Eszméletlen volt! Az 1. sorban szorongtunk, számtalanszor a szemünkbe nézve mosolygott ránk (a pengetõket sajna felettünk dobálta el 😞), nem is beszélve a zenekaráról! Mikor látunk egy szinpadon ennyi ISTENT??? MacAlpine, Sheehan és a többi zenésze!! (Billy pengetõjét haverom megszerezte 😊) SATCH sajna - talán a szemüvege miatt - nem tartotta annyira a kapcsolatot a közönséggel (szerintem).
Mindent összevetve a 3 és 1/2 órás koncert nálam 11/10

www.satriani.com
Szívvel lélekkel játszik, és ez az ami megfog.
A for the love of god egyszerûen isten volt!!!!!!!!
És Vai sokkal nagyobb showman!!!!!
Hergeli a közönséget, viccel, poénkodik, stb.
Ezzel nem Satriani-t akarom leszólni, õt is nagyon sokra tartom, ez magánvélemény...
Egyébként nálam az eredmény Vai-Satriani 1:0 😊
Amit a feleségének (:szarpoén: Vaife) játszott az hihetetlenül nyugtató volt, persze itthon ásítoztam volna közben 😊
Szal keep on... 😉
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
A legjobb koncert volt amit valaha láttam/hallottam.
Vai olyat játszott, hogy nem értettük.
Aztán Satriani csak fokozta a fokozhatatlant.
A végére maradt a G3 ráadás, bár Fripp szinte ott se volt...
De azért még mindig ütött rendesen.
Voltak profi fotósok és csináltak képeket.
Nem tudjátok hogy lehetne ezekbõl párat megszerezni?????
Nagyon jó lenne

satriani.com-on lehet különben, ha a koncertek melleti 'a' betûre kattintasz. (Regisztrálni kell hozzá)
www.satriani.com
http://concertshots.com/g3satrianivaipetrucci.htm
http://concertshots.com/joe_satriani_dream_theater_king.htm
Mondjuk ez a bácsi meg igencsak közelrõl fotózhatott, ahogy elnézem a képeket. De a színpadra térdelõs belépõ biztos kicsit drága lenne. 😊
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
1) Feco
2) Maki Baba (Maki Baba)
3) krisz77 (Orosz Krisztian)
... pedig összesen 36-an jelentkeztek... annyi mázlim igazán lehetett volna :-/
www.satriani.com
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

A kis genya... intézkedem is gyorsan...
KITILTATLAK A KONCERTRÕL!!!