Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KÖszi!
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
2.a passzív annyit tesz, h van benne hangerõ poti, meg egy darab hangszín, ami csak egy kondenzátorral dolgozik. az aktívnál van 1 hangerõ, 1 Balance, 1 bass + 1 treble, és ehhez kell elem is, de ki lehet kapcsolni.
3. azt nézzétek meg, h a nyaka egyenes-e, nincs-e görbülve vagy csavaródva, a bundok milyen állapotban vannak, hallgassátok meg, hogy jó-e a földelése, lötyög-e a hangszedõ (nincs rendesen becsavarva), sötöbö.
én mint basszusgitáros, uff, beszéltem :-DD
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
segitsetek please, holnap megyek haverral, basszgitárt venni neki, most kezdi el, szal egy johnson jazzbass lesz, oké tudom szar meg minden de balkezes bassz csak ilyen van olcsón.45900 (vintage), mire figyeljek nagyon? Másik aktiv passziv elektronika, ezmi? valami elem kell a gityóba annyit vágok, de semmi más. Kösze! Csáki!
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Tud valaki olyan linket, ahol sima footswitch építési diagrammok vannak?
+ van meg par jo vst plugin ha vkit erdekel Warpvst , amplitube ..
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mexikói Fendert én nem vennék, mert nem tartja az értékét. Most Higway 1 ameriaki Fender 220, ha minden igaz. Bár az eléggé baltával készült valami az American Series-hez képest, ami 350 körül van újonnan. De iszonyat jól szól mondjuk ettõl függetlenül.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Csákó!
Amúgy már csak 16 óra...

. Amugy a les paul-ba mindenképp akarok egy cserét, meg sztem nyakon is kéne állítani, ugyanis az egyik húr rezeg, de csak egy, konkrétan a g, de mindegy, akkor maradok seymournál vagy Dimarzionál. Ezekben az epikben sajnos nem gibson pu-k vannak
, akkor kb 220 lenne ujonnan, igy meg 170 körül nyomul. Ha a progiban valami nem világos, szólj nyugodtan, segitek ha tok! \"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Hááét, Fender hangzást Les Paulból?
Vannak asszem humbucker mértetû, de single coil pickupok, de nem vagyok benne biztos. Akkor már vegyél egy squier gitárt 1,5 seymour pickup áráért!
Az meg elég meredek lenne, ha egyik állásban egy csilingelõs fender, a másikban meg egy meleg jazz hangszín szólna.
Amúgy nagyon király gityó az! Meg szerintem fasza hangszedõi vannak.
Seymourt asszem a Medgyesiben találsz. Elszórva meg itt-ott. Eldorado, stb.

torrent file, amit, esetleg ha nem tudnád, akkor egy BitComet nevû progival lehet leszedni, tölteni, melyet a a www.bitcomet.com ról lehet leszedni.Satriani steve ray
remélem jól csináltam
A videót honnan/mivel?
Tegnap letöltöttem egy ánplággd felvételelt(VH1), ahol S.R.V., és Joe Satriani nyomja 25 percen keresztül, nagyon komoly. 12 húros akusztikus gitárnak milyen hangja van basszus...azért ez a Steve R. gyerek tudott valamit...
Ja meg vettem ma pedált, (torzitot), Marshall Jackhammer, nem egyszerûen király a pedál, nagyon kegyetlen hangja van, ajánlani tudom csak. 23.500 volt ujonnan, sztem megéri. Jó zenélést! Helaóó!
\"Life is around you and in you.\"
Szal mittomén egy év elég gyakorlással az szvsz kb. elég a legtöbb embernél egy jó Master of Puppets szintig. Persze ez személyfüggQ, sQt még az is lehet, hogy hülyeségeket beszélek, általánosítok satöbbi. Ha vki emiatt szapulni szeretne, kérem nyisson új topikot, nem venném a lelkemre, ha miattam esne szét a fórum...

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Lehet, hogy hülyén kérdezek, mert fogalmam sincs, hogy hogyan megy ez az egész gitároktatás.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Vanek: te csináltad? 😊
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
nem nehez egy ralis arat talalni neki... csak korbe kell nezni kicsit a piacon hogy adott aron milyet vehet meg az ember...
Egy kérdésem lenne. Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy Boss ME-5
multieffektet?
Köszi
A Brownstone-t nem ismerem, azért nyomták, mert pl. az Easy-ben nem Axl énekel: (ugye?)
Hasonlítsd össze más nyakak méreteivel!
Melyik 2 guns számot játszották?
tegnap voltam velvet revolveren!!!!!
teljesult egy nagy vagyam:lattam SLASHT eloben hehe
nagyon fasza volt, nyomattak 2 Guns szamot is!!
de a guns szintjet meg csak nyomdokaiban sem kozelitik meg... ettol fuggetlenul nagy buli volt... idiota OFFSPRINGre meg lehetett tinglitanglizni

a vam ha jol tudom 10% + a 25% os AFA azaz osszesen 35% ot szamolj ra- azaz a 400 dollaros gitar kb 112.000 Ft ra jon ki vammal (ezt csak kb re szamoltam, nem vagyok biztos hogy ezek a vamertekek, de ennel nem lehet tobb szerintem)plusz a szallitas olyan 20 korul szoval nem olcso en epp ezert azt csinalom hoyg leleveleztem a bolttos arccal hogy a szamlat (a pelda kedveert maradjunk 400 nal) ne 400 rol allitsa ki hanem mondjuk 200$ rol... igy a vam is egybol a felere csokken es az mart mindjart baratsagosabb.
hal istennek nekem egy haverom hozza be ugyhogy valszinuleg le se fogjak vamolni mert ugy hozza mintha a sajat gitarja lenne... de azert bebisztositottam magam egy ilyen szamlas trukkel 😊
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
a floydrol annyit hogy egy ibanez rg 570 szint alatt én nem vennék, mert nem a legjobb minosegut szerelik bele, de persze lehet hogy vannak kivételek
viszont a 76e meg a 190e között azért szépnagy különbség van
Gyerekek, a hangszeráruházosok királyak!
Rendeltünk havernak rg370-et. Kihozták Gyöngyösre, minden fasza, jó fej a szállító srác!
de ha belegondolsz hogy az 50-es szériánál már csak az M-10 van gyengébb (az amit ilyen komboval egyutt lehet csomagban kapni) akkor azert elgondolkoznek hogy +10-30e-ért már egy középkategeset foghatsz... szóval szerintem inkább várj amig lesz több pénzed
volt 1 kis szabadidõm...😊