Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dddstudio.tk
Digitech RP80
vagy
Behringer X V-Amp?
Ahogy néztem a leírásokat, mindkettõ nagyjából ugyanazt tudja, pár szát Ft eltérés van a kettõ között, szal dilemmában vagyok. Fõleg a modulációs effekteket használnám, elvétve akusztikus- és erõsítõ szimulációt. Torzítás, delay, reverb és hasonló dolgok nem érdekesek. Szerintetek? (Én az X V-Amp mellett állok egy paraszthajszálnyival, de azt még nem lehet szinte sehol sem kapni.)
Bátyámnak egy EDR 470-je van, elõször én is megrémültem a lutithe testtõl, de úgy összességében nagyon pozitívan csalódtam a hangszerben.
A pickupok szerintem k. jók, fõleg a nyaknál lévõ tetszett, bár ez relatív. A test nekem egy kicsit nehéz, de ez legyen a legkevesebb. A nyak meg ugye az a wizard II, amit rengeteg ibanezen használnak, nekem bejött. Vékony, de nem lapos, hanem kicsit gömbölyded.
A másikat ugyan még nem próbáltam, de valószínûleg ez a régebbi RG270 leszármazottja csak már a gio(kezdõ) kategóriába sorolva.
Alap pickupok, viszont floyd rose, de ki tudja ez milyen minõségû egy ilyen árkategóriájú gitáron.
T.
nemtom, basszusoknál nagyon szidták õket, h ratyi a hangjuk....
hallgasd meg mindkettõt, és amelyiknek jobban tetszik a hangja...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Szerintetek melyik jobb ? <#vigyor0>#vigyor0>
EDR 170 EX
GRG 270
Mindkettõ ugyan annyiba kerül az Oroszlánbarlang árlistája szerint (90.000) Tudom... nem csúcskategória - elsõ gitár lenne - még teljesen kezdõ vagyok, de szeretnék megtanulni.
dddstudio.tk
egyrészt azért szar, mert nem lehet rendesen behangolni
másrészt iszonyat gagyi. azon sose fogsz megtanulni basszusgitározni, mert ha rendes hosszúnyakút veszel, kurva nehéz lesz rászokni. aztán eladni sem lehet.....
szal azzzal csak bukni lehet, vegyél egy rendes hosszúnyakút, az a tuti <#eljen>#eljen>
Lenne egy kérdésem: tudtok egy jó mûhelyt, ahol rendbe tudják hozni az Ibanezemet? A húrcsere mellet kéne még egy-két állítás és nem szeretném hozzá nem értõ kezekbe adni, mert volt már rá példa, hogy tök elbaxták és 3 hónapig állítgattam, mire jó lett (Floyd Roe tremolo rulez).
Elõre is köszi!
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Azt az egy számot csak felhajtom valahol
attól h még profinak néz ki, lehet még borzalmas hangja.
mivel Johnson, eleve olcsó kategória, ami a Nyugaton még olcsóbb, mint nálunk (még ragozhatnánk, hogy ebay, meg miegymás....)
A gityo, mely felol erdeklodok nagyon profinak tunik a kepeken, ezert kevesellem erte a 150-et...
az ebayen minden olcsóbb, mint idehaza, pölö azt a gyakorlókombót, amit itthon 40 ezerér vettem, azt az ebayen 1 (!!!) euróért láttam...............
Amugy tlaltam a neten egy Johnson Catalyst-ot, ami eppugy nez ki, de azt meg JS 330-nak nevezik...
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
az Árkádiában 70 ropi (arkadiahangszer.freeweb.hu)
bár 150 ezerér sokkkal-sokkal jobb hangszert tudnál venni, szerintem....
Mi a velemenyetek errol az allatrol: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3759309527 ???
Sztem nagyon profiul nez ki, nem-e keves az a 149 E erte..?
A neten keresgelve nem talltam sok infot errola tipusrol (Johnson JE 330). Hasznal-e valaki kozuletek ilyent?
A www.mysongbook.com-on keress rá!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
szemet allatok nem fogadjak el a kartyamat :-(( valamit gyorsan ki kell talalni...
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
(és nem is fehér vakolatot, mielõtt vki megemlítené! 😄D)
na most:

Ha valaki tudna segíteni: Carlos Santana kották érdekelnének,
lehet gpt, gp3, gp4, pdf, doc, txt formátumban.
Köszönettel Impi
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Juteszembe... Mennyiért lehet elpasszolni egy Fender American Standard Stratot LaceSensor Reg/Green/Blue pickupokkal?
www.satriani.com
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
1. Hangfal szembe, gain fel, fül bedug
2. Üveghanggal:
- szokásos bundoknál (4,5,7,12,stb...)
- pengetõt kb 45 fokban elfordítod a húrtól é úgy pengetsz. Lehetõleg a hüvelykujjad érjen hozzá picit a húrhoz.
Egyébként minden hang üveghangja elõáll, ha a lefogott hangot 12 bunddal arréb koppintva játszod.
www.satriani.com
bocsika az eltünérésr de nem vot net otthon 😊 most sincs 😊 de hamarosan lesz. Az Uv megérkezett, pöpec naon. amint tudok varrok képeket rola...
csáo
Viva IBANEZ 😊
IBANEZ UV777 Rulez
*
Az új strat még nincsen meg, 2-3 nap, mire meghozzák. Piros lesz, és hagyományos kivitel, amire Match sem húzza a száját 😊 A koptató nélküli darabokhoz nem lehet rövid idõn belül hozzájutni, hónapokat kell rá várni.