Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellhammer
Az Amplitube is egy plugin. Azaz kell hozzá valami VST host program, majd mindjárt jön dashed_ és megmondja, hogy melyiket érdemes, õ eléggé ott van ebben 😊

Ui: én a Cakewalk Guitar Tracks progit használom de ez egy teljes CD-s program, lehet a neten találni 1-2 MB-os VST hostoló progikat is.

Hell boy
errõl mi a véleményetek?

jah.. ugy már más 😊

úgy értem h hallgassd meg, és amelyik jobban teccik 😊

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

hát, ok...
de hogy probáljam ki?😊
életemben nem fogtam még gitárt 😄
najo, volt már a kezemben, de nem igazán tudok jáccani. stb... 😊)))

Hell boy
Ez az amplitube progi ez hol érhetõ el? mert plugint azt már szedtem le annyit hogy dunát lehetne vele rekeszteni, de magát a programot nem találtam! Fel tudná tenni valaki akinek megvan?

köszi!

nos

a gitárok nem úgy mûködnek, mitn a szgépek, h csak az új meg a garanciás a jó. egy gitárra garit adni sztem rohadt nagy hülyeség, csak a gitár színvonalát tükrözik vele.....

1. mivel mind2 passzív elektronikás, ezért nincs semmi, ami tönkremehetne bennük. egyedül a potméter recseghet, de azt egy kontaksprével orvosolni lehet.
2. ha ez a GTX már jó öreg, akkor rendesen ki van száradva a fája, tehát jól fog rezonálni.
3. gitárt hangra veszi az ember (optimális esetben, én pölö ismerek kivételt 😄D)

szal ha eljutsz a boltba, akkor asszondom próbáld ki mindkettõt, és amelyik jobban megnyeri tetszésed.

aha
de az a GTX használt, a nemmjo sztem 😊

a Johnsonok jól kezdésnek, egész baráti áruk van

vagy még azt a GTX-et nézd meg.

ez jó? vagy megéri?
mer elvitták a Samick-et 😞(((

Johnson Jazz-Bass Új
45900 Ft

4 húros tömör fa (éger) test, jávor nyak, 2 single coil pickup, új, 1 év garancia. Natúr, jávor fogólappal.

Gladiator
ismeri itt vki a kispáltól a vackolj belém címû számot? nem tudja véletlenül, hogy milyen akkordbontással kezdõdik, mert az elsõ két hangra rájöttem, de a többit már nem "találom".

Johnyy
detto kérdem,, mine menyiért????

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

H. Peti
stain pontosan milyen és mennyiért? kép?

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Johnny: Hát éppenséggel pont van egy eladó, csak nem ilyen puccos. De gyorsan kell rá reagálni, mert van egy vevõ, csak nem ad érte túl sokat.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Johnyy
joestét!!! Jo anyag! nekem most kéne egy csak nincs ré péém és nem akarsenki eladni egy szolot 😞😞😞😞

S ez hogy tetszik?

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

PTW
okés majd igyekszem, csak nincs digigépem 8/

Na ezzzaaazzz!
Mindkettõtöknek grat. az új gitárokhoz!
PTW, ha tudsz, te is dobj már föl saját fényképet!

Amúgy csütörtökön voltam a Medgyesibe Line6 termékbemutató klinikán.
Majd mesélek, addig pá!

PTW
ebay usa kb 220 volt mindennel együtt (ha a vámot nem okoskodom meg akkor jóval több lett volna, kb 250->😉

Hellhammer
Nagyon szép 😊 Meg szabad kérdezni, hogy mennyibe fájt, és hogyan? 😊

Johnyy
<#worship><#worship><#worship><#worship>

PTW
és igeeenn!!!! több mint 2 hónapos szenvedés és könyörtelen várakozás után ma végre átvettem az új gitárom... szerelem elsõ fogásra....
kis turpisság a vámmal és minden szép és jóóó 8)

Ron Ragm
én leszedtem, és valamiért ha bypass ki van kapcsolva erõsen sistereg (még akkor is ha ki van húzva a bemenetbõl)
valami ötlet?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Al Bundy23
😊 ez csak ien hiretelen csinált kép 😊amugy az nem boros hanem martini-s 😊 a cipö nem tom h került oda 😊

IBANEZ UV777 Rulez

p)ec
Tetszik, hogy fél pár csuka és egy borosüveg között tartod... 😊

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

Al Bundy23
hjaaaa átvenni 😊
hát azt kérem sehol... 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
nem tom 😊 nekem usábo jött

IBANEZ UV777 Rulez

...es hol lehet atvenni a hangszert?<#taps>
Al Bundy23
Ö a 2es nem koser 😊 na ujra

kép 2

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
kép 1
kép 2
kép 3

remélem jo a cucc

nem szétfrutizni a pofámat 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Az Amplitube-t ismerem, használtam is a régi masinámon (Mac), de most csak ez volt kéznél kipróbálni az ASIO drivert. A Warp mi? Vele még nem találkoztam. Na mingyá' guglizok egyet....
Hell boy
Ez a revalver live nagyon jóóó progi!! köszi az 5letet! Ha esetleg kell valakinek itt megtalálható katt ide Még az a kérdésem lenne a progival kapcsolatban hogy hogyan lehet azt megcsinálni azt hogy ha lependítem a húrokat akkor ne szóljanak még fél percen keresztül hanem 2-3mp múlva abbahagyja? Valami "noise gate filter szerûség", van benne? (mert az fx box-ba ilyen néven volt)

probald meg ki a warpot ,amplitubet ezek se rosszabbak a guitar rignel..😊
a szand a kézben van! 😊

Hát srácok, a szkepticizmusok ellenére ma kipróbáltam az ASIO4ALL-t meg a Guitar Riget XP-n. Gyakorlatilag tökéletesen mûködik együtt a kettõ, meglepetésemre az alaplapra integrált AC 97 komp. szörnyûséggel 6!!! ms latencyt csinált! Éredmes kipróbálni esetleg a KX driverek helyett...
Hellhammer
Nekem az amplitube is tetszik.

gergou
Egyetlen program letezik, mely egesz kellemesen emulalja az erosittoket, es az effekteket, es ez a program a revalver live nevre hallgat. Keress ra goglin, amig nem volt erosittom, en is ezen nyomtam, es egesz kellemes hangzasokat lehet belole kihozni.

`Take a look to the sky just before you die`

Hellhammer
És jók vele a tapasztalatok?
Az X V-Ampról tudtok esetleg valamit? Én sehol nem találok ilyet, nem is tudják megmondani, hogy mikor kerül Magyarországra (ha lehet majd kapni egyáltalán).

kx driver + win98se
Hell boy
azt észrevettem hogy megcseréli de be van dugva oda is rendesen mégse ad ki egy hangot se! Tudom hogy hogy a pc torzítás nem az igazi de pl a Guitar rig-nél egész tûrhetõ lenne ha nem zsúgna meg nem késne! A Guitar FX box az egyetlen ami mûködik a sima SBlive szovtverrel is amit a hangkártyához adtak de abba nem vmi jó a torzító! De hát lehet hogy be kell érnem egy darabig ezzel amíg nem lesz pénzem rendes erõsítõre.... Amúgy mennyiért dobálnak olyat? mondjuk egy olyan olcsó kategóriában aminek azért a hangzása is jó? Ja és egyéb ötlet vkinek hogy hogyan tom megoldani ezt a késés gondot a Guitar rignél?

sz4bolcs
Guitar FX box egész jó!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

trz
A kx alapból megcserléli a hátsó és elsõ hangfalt, szal ha a hátsóba nincs neked bedugva semmi akkor az a gond.
Milyen a nem gagyi fajta pc-s torzítás? (hogy kötözködjek is)<#bee1>

Hell boy
Kipróbáltam ezt a kx Drivert meg a guitar rig nevû progit de egy árva hangot se ad ki magából! Se késettet se rendeset! mit csinálok rosszul? kérem vki segítsen!

Hell boy
Szisztok! Én még elég kezdõ vagyok a gitározásban viszont nem rég vettem egy gitárt (Ibanez) sajnos erõsítõt már nem tudtam venni pénzhiány miatt... viszont számgéphez hozzá tudom kötni de sehogy se akar összejönni hogy real time-ban szóljon van win98-am meg xp-m is meg egy SBLive hangkártyám és 5.1 hangrendszerem. Mien progi(k) kell(enek) ahhoz hogy rendesen tudjak jáccani a gityómon? nekem igazából fõleg a torzítás kellene de nem ilyen gagyi fajta (mert olyat már találtam) hanem valami jó! segítségeteket elõre is köszönöm!

Hellboy

sz4bolcs
Sok örömöt!

az East ugyanaz mint az AXl vagy a Johnson, szal kezdésnek jó darab! 😊

mukika
na én is beálltam a sorba.... 😊

igaz hogy csak egy East Jazz-Bass BK. -val. (Basszus gitár 😄) De legalább saját, és új.

kivánjatok sok szerencsét! 😛

sz4bolcs
Digitech RP80 - ilyen van havernak

www.musik-produktiv.at

?

p)ec
Mi is volt annak a bécsi áruháznak a címe... ?

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"