Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ui: én a Cakewalk Guitar Tracks progit használom de ez egy teljes CD-s program, lehet a neten találni 1-2 MB-os VST hostoló progikat is.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
de hogy probáljam ki?😊
életemben nem fogtam még gitárt 😄
najo, volt már a kezemben, de nem igazán tudok jáccani. stb... 😊)))
köszi!
a gitárok nem úgy mûködnek, mitn a szgépek, h csak az új meg a garanciás a jó. egy gitárra garit adni sztem rohadt nagy hülyeség, csak a gitár színvonalát tükrözik vele.....
1. mivel mind2 passzív elektronikás, ezért nincs semmi, ami tönkremehetne bennük. egyedül a potméter recseghet, de azt egy kontaksprével orvosolni lehet.
2. ha ez a GTX már jó öreg, akkor rendesen ki van száradva a fája, tehát jól fog rezonálni.
3. gitárt hangra veszi az ember (optimális esetben, én pölö ismerek kivételt 😄D)
szal ha eljutsz a boltba, akkor asszondom próbáld ki mindkettõt, és amelyik jobban megnyeri tetszésed.
de az a GTX használt, a nemmjo sztem 😊
vagy még azt a GTX-et nézd meg.
mer elvitták a Samick-et 😞(((
Johnson Jazz-Bass Új
45900 Ft
4 húros tömör fa (éger) test, jávor nyak, 2 single coil pickup, új, 1 év garancia. Natúr, jávor fogólappal.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Mindkettõtöknek grat. az új gitárokhoz!
PTW, ha tudsz, te is dobj már föl saját fényképet!
Amúgy csütörtökön voltam a Medgyesibe Line6 termékbemutató klinikán.
Majd mesélek, addig pá!
kis turpisság a vámmal és minden szép és jóóó 8)

valami ötlet?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
IBANEZ UV777 Rulez
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
IBANEZ UV777 Rulez
`Take a look to the sky just before you die`
Az X V-Ampról tudtok esetleg valamit? Én sehol nem találok ilyet, nem is tudják megmondani, hogy mikor kerül Magyarországra (ha lehet majd kapni egyáltalán).
Milyen a nem gagyi fajta pc-s torzítás? (hogy kötözködjek is)<#bee1>#bee1>
Hellboy
igaz hogy csak egy East Jazz-Bass BK. -val. (Basszus gitár 😄) De legalább saját, és új.
kivánjatok sok szerencsét! 😛
?