Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal van körülöttem vagy 10 gitáros barát, aki megtanit, meg itt ez a guitar pro 4, el lehet lsni belöle a kedvenc számaidat 😊))))
háááát, te tudod....
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
kira, ezt a bund dolgot már letisztáztam ma 😊))
és nem akarok tanárhoz járni. 😊
és nem akarok tanárhoz járni. 😊
Nem tudsz valami más effektezõ progit? Az amplitube plugineket mivel tudom használni? Mert láttam olyat hogy amplitube live, ez elvileg jó lenne de asszem csak Mac OS-ra van.
dashed_ Megnéztem a beállításoknál de ha arra megyek hogy Multi media driver ott csak 1 in és output van. Ha pedig arra megyek hogy kxASIO akkor meg nem tetszik neki valami és mind1ik beállítást letiltja.
szóljatok ha baromságot írok, kicsit fárasztó hetem van....
mer nem? 😊
"két bund között fél hang differencia van"
Biztos ??? 😊
Biztos ??? 😊
a bund az érintõ, ahol lefogod a hangot 😊
két bund között fél hang differencia van (pl. C -> Cis)
amúgy ezek fémbõl vannak
nemtom kérdeztem-e már, de akarsz-e tanárhoz járni?
két bund között fél hang differencia van (pl. C -> Cis)
amúgy ezek fémbõl vannak
nemtom kérdeztem-e már, de akarsz-e tanárhoz járni?
hmhm... asszem sejtem mar mer nincs nalad hang..
ha Rtplayer prot hasznalsz.. az optionsban be kell allitani neki a be-ki menetet.. kx drivernel van vagy 6.. szal ki kell sakkozni meik bemenet a gitare..
ha Rtplayer prot hasznalsz.. az optionsban be kell allitani neki a be-ki menetet.. kx drivernel van vagy 6.. szal ki kell sakkozni meik bemenet a gitare..
Nekem nem baj ha felcseréli mert 5.1es hangrendszerem van és ha meg is cseréli akkor is szólnia kellene a hátsó 2nek. De semmi... Zenét tok lejátszani szal van hang csak gitározni nem tok mert egyik effekt progi se nyikkan meg
A kx drivernél szokott az lenni, hogy felcseréli a hangkártyán az elsõ és a hátsó hangszórókat. Szal próbáld ki, hogy a hátsó hangfal kimenetre dugod a cuccot, vagy a driver kezelõfelületén megcserélni az elsõ/hátsó hangfalat (már ha nem surroundban nyomatod).
holnap megyek gitárt venni juhiiiiiiiii! <#taps>#taps><#vigyor>#vigyor><#vigyor3>#vigyor3>
már alig várom!
már alig várom!
Hát majd kiderül. Most egyenlõre még mindig a szgépes megoldásnál tartok de nem igazán akar összejönni😞 Hiába próbálom kx driverrel meg se nyikkan! Ha pedig nem azzal csinálom akkor meg késik. Én meg már nem tom mit csinnáljak...
Azt majd Te eldöntöd, hogy megéri-e utazni érte 😊
Egyébként nem nagy cucc, kb. 80cm hosszú, 30cm széles és 50 cm magas. Súlyra sztem 10 kg alatt van.
Egyébként nem nagy cucc, kb. 80cm hosszú, 30cm széles és 50 cm magas. Súlyra sztem 10 kg alatt van.
A zengetõ különbözõ akusztikájú helyek zengését szimulálja. Például, mintha egy nagyobb teremben, vagy szobában szólna a gitár.
A tremoló a hangerõt változtatja periodikusan. Olyn mintha a hangerõgombot nagyon gyorsan csavargatnád fel és le. Remeg tõle a hang.
A tremoló a hangerõt változtatja periodikusan. Olyn mintha a hangerõgombot nagyon gyorsan csavargatnád fel és le. Remeg tõle a hang.
sztek egy ibanez s207-est mennyiért lehetne eladni használtan? kb...
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Hát ha megéri érte elmenni Pestre akkor elmegyek persze de azért még érdeklõdök máshol is hátha van közelebbi. Az a gond hogy max busszal tudnék menni ott meg elég macerás szállítgatni egy erõsítõt... No mind1 majd meglátjuk.
Zengetõ az olyasmi mint a visszhang (csak teljesen más 😊) a tremolo pedig az ami a hangerõt változtatja elég gyorsan, olyan remegõs lesz tõle a gitár hangja (ha láttad a Ponyvaregényt, abban van sok zenében tremolo).
Hát majd megkérdezem a gitárosunk, hogy mit szól a dologhoz, mennyiért, hogyan stb. És majd szólok. Ha komolyan érdekel, akkor Budapestre azért elmennél a kombóért? Nincs az olyan messze 😊 (én gitárért Szegedre mentem egyszer, autóért meg Pécsre - mindkettõ minimum 350 km-re van tõlünk).
Hát majd megkérdezem a gitárosunk, hogy mit szól a dologhoz, mennyiért, hogyan stb. És majd szólok. Ha komolyan érdekel, akkor Budapestre azért elmennél a kombóért? Nincs az olyan messze 😊 (én gitárért Szegedre mentem egyszer, autóért meg Pécsre - mindkettõ minimum 350 km-re van tõlünk).
Nem fontos hogy új legyen. Engem érdekelne a cucc csak az a gond hogy én salgótarjántól és pesttõl is elég messze lakok. (Pakson)A termolo és a zengetõ az micsoda? (nem igazán értek ehhez)
Mennyire fontos az hogy új legyen? Mert zenekarunk másik gitárosának eladó a régi erõlködõje. Eredetileg egy 50W-os Vermona kombó egy kicsit megturbózva. Nem hibátlan állapotú, de szólni szól (sztem nem is szarul) és kezdésnek elmegy szvsz. Asszem olyan 20k körüli összegért akarja eladni. Helyileg Salgótarjánban van a cucc, de a gitáros srác Budapestre jár egyetemre, és ha kell sztem oda el tudja vinni magával...
aha!
én itt nézegettem a kombokat, nem is drágák...
én itt nézegettem a kombokat, nem is drágák...
"csak" 1 kombo... hát én is itt tartok mert már van mindenem csak az nincs és egyenlõre a számítógépes megoldáson ügyködök nem sok sikerrel. Nem tud vki kombot jó minõségût olyan 20 rugó körül. Nem kell nagy teljesítményû csak azért szóljon valamennyire.
A 21 bund az az hogy a gitár nyaka 21 részre (bundra) van felosztva (ha jól tudom)
A 21 bund az az hogy a gitár nyaka 21 részre (bundra) van felosztva (ha jól tudom)
mijaza 21 bund?
ez nem tömör fa ugye?
ez nem tömör fa ugye?
áh.. thx! meghallgatom mit tud majd 😊
én is azt néztem, hogy sok cucc van hozzá, azt már csak egy kombo kell 😊
én is azt néztem, hogy sok cucc van hozzá, azt már csak egy kombo kell 😊
nemtom, nem hallottam még ezt a márkát, de kezdésnek ennyiért, pláne ennyi dolgot ajándékba, sztem jó vétel! ;-)
sok szerencsét
sok szerencsét
hahó.. emberek.. szombaton megyek gitárt venni 😊)))
végre!
végre!
Hát nálam azért se megy<#sir>#sir>Pedig jó lenne ha már mûködne rendesen mert lassan már 1 hónapja küzködök ezzel...
öh.. izé....
ez jo szerintetek kezdésnek?
DiMavery JB-302 Új
37000 Ft
Jazz Bass másolat, 2 JB pickup. Hárs test, jávor nyak, rózsafa fogólap, 21 bund. Új, egy év garancia, tokkal, pánttal, hangolósíppal.
ez jo szerintetek kezdésnek?
DiMavery JB-302 Új
37000 Ft
Jazz Bass másolat, 2 JB pickup. Hárs test, jávor nyak, rózsafa fogólap, 21 bund. Új, egy év garancia, tokkal, pánttal, hangolósíppal.
vst pluginek (amplitube ,warp , guitar rig , GreenMachineAmpII stb..)
sima driverrel mindig kesni fognak.. csakis asio driverrel (kx pl..) lehet kis kesest elerni (3-5ms)
sima driverrel mindig kesni fognak.. csakis asio driverrel (kx pl..) lehet kis kesest elerni (3-5ms)
megy az ..
kx mixerbe kell beallitani😊
most nincs nalam font kx driver szal passzz igy hirtelen most nem vagom pontosan...
asszem a bemeneteknel lehet valasztani hogy meiket hasznalja felvetelre ,es ott kell a line int kivalasztani..
most nincs nalam font kx driver szal passzz igy hirtelen most nem vagom pontosan...
asszem a bemeneteknel lehet valasztani hogy meiket hasznalja felvetelre ,es ott kell a line int kivalasztani..
nekem valahogy nem jött be ez a kx driver lehet hogy jó de nekem nem mûszik. A sima sblive driver-rel mentek a progik volt amelyiknél nem is késett a hang de mindegyiknél hibádzott valami (vagy a torzító volt szar vagy nagyon visszhangzott).
esetleg telepites kozbe vmi hibauzi?
semminek nincs hangja ?? pl winamp stb?
ez is amplitube: kép ilyet honnan tudok szerezni?
hát felraktam de továbbra sincs semmi... mit csinálok rosszul? a sima sblive install cd-vel legalább volt hang.
hat gitarozashoz, amit Hellhammer is irt ( #10145 ) az a legjobb szntem..
az hogy nem nyikkant meg a hang az meg a driver hibaja.. az uj kx driver nekem is bugzik..(meg betas)
probald ki a regebbi 3534full verziot..
ittni
az hogy nem nyikkant meg a hang az meg a driver hibaja.. az uj kx driver nekem is bugzik..(meg betas)
probald ki a regebbi 3534full verziot..
ittni
win98se az van a kx drivert kipróbáltam de azzal nem hogy késett de meg se nyikkat egyik progi se! Amplitube plugin az van nekem is csak valami progi is kéne hozzá mert már egy rakat vst pluginom van csak normális progi nincs hozzá.
izé, nem értem ezt a számítógép dolgot:
ez a progi a felvételhez jó, meg hangszínezéshez?
ez a progi a felvételhez jó, meg hangszínezéshez?
Akkor várom dashed_ ajánlását. Olyan progi kellene ami win 98-on is elmegy mert asszem a guitar tracks az csak xp-n megy (de nem biztos). Nekem az a lényeg hogy ne késsen a hang, viszonylag jó legyen a torzító és ne visszhangozzon. (nagyon idegesítõ néha hogy pengetek és utánna még fél percig szól...)