Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen ára van? És használtan láttam 270e ért. Egy Johnson koppintás is kibaszott jól szólt.. 69.000 Szerdán jött, mostmár le van foglalva.. bánom mert én akartam megvenni😞
Pl. a Gibson sorozatban gyártja a Angus Young modellt, ami még viszonylag megfizethetõ árban is van, és az aztán a rock n roll 😊
Itt van a standard, meg lehet hallgatni!
http://www.gibsoncustom.com/flash/historic/lespauls/sg/SGStandard/SGStandard.html
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
SG nagyon szép gitár.. Beleszerettem😊)
Erõsítõ? Inkább a falakat kéne megerõsíteni elõbb itt 😊
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
'Má megin' minek az??? Mér nem volt jo a régi?'
😊)
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Bár meglenne már a pénz rá.. Sebaj minnya itt a karacsony 😊
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Kimeritö választ kaptam. Mondjuk nem kellett meggyöznöd, viszont megerösitettél abban hogy Epi LP lesz a köv. gitárom.. viszont nem az lp100 hanem az LP standard plus. Jaj bárcsak meglenne már.....
😊))
Szal nekem bejön az Lp-100. Én anno 80-ért vettem használtan, egyelõre nem bántam meg 😊 A nyaka kényelmes, jó játszani rajta csak kicsit csúnya, hogy a fogólapon a berakások pöttyök, jobban nézne ki a Gibson-féle kis trapézokkal, úgy mint H.Peti gitárján.
A teste kicsit vékony, de még szvsz elfogadható, elég sokáig kicsengnek a hangok (persze ehhez normális húr is kell). Ami nem tetszik az a pickup kapcsoló, mert kapcsolásokkor néha elég zajos szokott lenni. Nemtom miért lehet, lehet hogy kontakthiba és egy átforrasztás/kontaktspray megoldaná a dolgot 😊
Az E6-os húr (a legvastagabb - jól írtam? nem az E1 hanem az E6 a legvastagabb, ugye?) néha elhangolódik egy kicsit, ez zavaró tud lenni, de egy kis rutinnal, akár szám közben is helyre lehet húzni, nem mászik el annyira, és mindig egy irányba megy 😊
A pickupok sztem jól szólnak, bár nekem egy kicsit lágy a hangjuk, ezért akarnék csak pickupot váltani benne.
Durván ennyi a véleményem róla, sztem egy kezdõ/közép kategóriás gitárnak megfelelõ, csak ajánlani tudom 😊
A Te véleményed is érdekel, ugyhogy ha irsz, akkor megkoszönöm.
Thnx
Iszonyat gyönyörû gitárod van! Nekem is keeeeell!! Egy Squier Starom van, és mellé szeretnék beujitani egy LP-t. Gibsonra nem telik sajna, ugyhogy Epi 😊 Egyébként olyan 130 korul láttam pár helyen. Ha a tapasztalataidat megosztanád velem, azt megköszönném...
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
mire vagy hangolva?
és a basszust hogy csináltad?
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Köszi a biztatást 😊 Igazából arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek hogyan lehetne javítani rajta, mert sztem pár váltás benne elég bénára sikerült, de már kifogytam az ötletekbõl 😞
Lehet, hogy félre kellene tennem pár napra és késõbb visszatérnem rá megint?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Szombaton viszem a zenekarnak, hogy mit szólnak hozzá. Szólót és virgát ne várjatok benne, én csak egy egyszerû ritmusgitáros vagyok 😊
dec2.mp3
Ui: pár helyen kicsit túl lett vezérelve, de nemtom miért, vagy a mixdown-nál baszta el a program, vagy az mp3-ba konvertáláskor 😞
R U Ready?!?!? ...broken soul...
mûködjön...
Itt van egy kép róla (a clines üveg nem olyan jó) 😊
Ez meg a nyakhátulja közelrõl.