Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KLIKK
és sok-sok tabulatúra kellene hozzá... 😊 merre találok?
Van valakinek valami tapasztalata Epiphone Les Paul Standard Plus gitarrol? Nagyon bejövös nekem...
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
nem egy nagy szám, egy kisebb garázs méretû az egész kóceráj, nem sok minden van....
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
http://www.gibson.com/products/gibson/sg/index.html ilyen kéne nekem, kár hogy kb fél milla..😞
a Gere meg még xarabb, mert neki semmi kínálata nincsen...
és milyen hangja van amúgy?
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
shit special-lol
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Minden benne van, méretre vágott, csiszolt, lakozott, festett test, nyak, összes alkatrész, elektronika. Csak össze kell állítani.
Egyrészt megvan a dolognak az a szépsége, hogy maga rakja össze a hangszert, másrészt elég olcsó, ahhoz képest, hogy egy mûködõ gitárról van szó. Harmadrészt úgy hallottam kezdõ hangszernek elég jó minõség.
Ha nagyon egyedit akar, akkor újra lehet festeni, vagy lakkozni, esetleg itt ott belefaragni a testbe. Nagyonn élmény szerintem, mint fél évet szenvedni egy gány gitárral, aztán meg ott porosodik a sufni végébe a félig faragott test, mert nem lett szép, vagy a sarokban rozsdásodik el a gitár, mert sehogy sem akar jól szólni és nincs jól, jó anyagokból összerakva.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
venni akar fát, azt ki akarja vágni a formát stb
vélemény? 😄
nekem megérte 😊
Ö kapott egy gitárt azt vidd haza esõbe.. Többek közt ezért is vett hozzá tokot.. Az én gitáromhoz csak kábelt kaptam, meg cég ajándéka képp 4 pengetöt <#taps>#taps>
Passz, esetleg próbáld meg hogy elengeded a húrt 😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A kérdés egyszerû:
Dunlop 535Q Cry Baby Wah Pedal
vs.
Boss PW-10 V-Wah
Mit gondoltok? Esetleg tapasztalatok?
Elõre is ezer köszi! <#integet2>#integet2>
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Kevés rosszabbul szóló hely van, mint egy csempézett szoba.
jobb így, mint a natúr beton 😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Mondjuk a keménytok, amit adtak hozzá, az jó dolog. Meg a törlõkendõ is.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
szal 39e volt
amit adtak hozzá:
-heveder
-kábel
-3 pengetö, kül vastagságuak
-kulcsok
-tok
-húr készlet
asszem ennyi, de lehet hogy még van vmi 😊)))