Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
köszönöm! 😊

Hellhammer
Mondjuk eredetileg nem neked készült, ezért a kottáknál lévõ szöveg figyelmen kívül hagyandó 😊

Hellhammer
Ímhol vagyon:
KLIKK

mukika
egy guitar Pro 4 crackel megtudnátok dobni????

és sok-sok tabulatúra kellene hozzá... 😊 merre találok?

Nd
Sziasztok!
Van valakinek valami tapasztalata Epiphone Les Paul Standard Plus gitarrol? Nagyon bejövös nekem...

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Majd benézek, nah jó8 mek gitározni!
a Szil-Coop nál van, az üzlestoron.
nem egy nagy szám, egy kisebb garázs méretû az egész kóceráj, nem sok minden van....

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Gere
Nem próbáltam, mert siettem. Hol van ez a Gera? Van valami más is ezeken kivül?

http://www.gibson.com/products/gibson/sg/index.html ilyen kéne nekem, kár hogy kb fél milla..😞
ehh, a Violin nagy trágya egy hely.... semmihez nem értenek, rohadtul drága minden.
a Gere meg még xarabb, mert neki semmi kínálata nincsen...

és milyen hangja van amúgy?

Hmm.. Láttam Jackson SG-t a Violinba Praksy 70e... Csak 1szer láttam, de a szívemhez nött😊
Nem.
AtomHeart
Azert kerdeztem, mert amennyire megfigyeltem eddig, az a 120-140 euros Fender, Ibanez meg Epiphone ezen gyartok legolcsobb modelljei koze tartoznak, s gondoltam, hogy csak a markanev miatt kerulnek tobbe, mint a Johnsonok...

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Queen szólógitárosa, az apjával készítették az egyedi gitárját, ha jól emlékszem

😄DD
shit special-lol

azki?😊

sz4bolcs
De ha nem ért hozzá, akkor ebbõl csak Shit special lehet 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Brian Maynek sikerült! 😊))

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Hát, igen, van külömbség, eleve hogy hogy szól, a Fender, Gibson, Ibanez gitárok nagyon jól szólnak, nem mondom, nekem Johnsonom van, és azon is lehet játszani, attól függ végülis hogy milyen igényeid vannak, ha kezdö vagy akkor elég egy Johnson is pár évig, aztán késöbb lehet jobbat. De ez csak az én véleményem, ha sok pénzed van, vehetsz Fendert is😊
AtomHeart
Hellosztok. Szeretnek egy uj akkusztikus gityot vasarolni nemetorszagbol ebay-en keresztul, es azt szeretnem kerdezni, van-e lenyeges kulonbseg egy 120-140 EUR-os Fender, Ibanez vagy Epiphone es egy 50 EUR-os Johnson, vagy "noname" kozott?

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Kitty Hawk Quattro 4 csatornás elõfokomhoz készül a pedál. Minden megvan hozzá (kapcsolók, mûszaki rajz...) csak nincs doboz amibe be lehete építeni. Ha valaki tudna segíteni hogy honnan lehet ilyet szerezni annak nagyon megköszönném 😊 Elõre is kösz
Lehet kapni mindenféle gitárépítõ kitet. Itthon nem tudom van-e ilyesmi, talán igen, de pl. Ausztriában olyan 30ezer környékén már kapni.
Minden benne van, méretre vágott, csiszolt, lakozott, festett test, nyak, összes alkatrész, elektronika. Csak össze kell állítani.
Egyrészt megvan a dolognak az a szépsége, hogy maga rakja össze a hangszert, másrészt elég olcsó, ahhoz képest, hogy egy mûködõ gitárról van szó. Harmadrészt úgy hallottam kezdõ hangszernek elég jó minõség.
Ha nagyon egyedit akar, akkor újra lehet festeni, vagy lakkozni, esetleg itt ott belefaragni a testbe. Nagyonn élmény szerintem, mint fél évet szenvedni egy gány gitárral, aztán meg ott porosodik a sufni végébe a félig faragott test, mert nem lett szép, vagy a sarokban rozsdásodik el a gitár, mert sehogy sem akar jól szólni és nincs jól, jó anyagokból összerakva.

Match
az életbe nem fogja befejezni ha nem ért hozzá...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

nem tudom mi fog ebböl kisülni 😊

van neki, de bele akarja rakni majd a mostani gitárjának az elektronikáját..

Hell boy
Talán 1szerûbb lenne ha vesz 1et...

az sok idö lesz mire megcsinálja....

hááát, ha tudja hogyan mûködik, meg utánanézett, h milyen fából érdemes (mer nem mind1), esetleg van hozzá türelme meg hozzáértése, akkor sok szerencsét

haverom gitárt akar csinálni
venni akar fát, azt ki akarja vágni a formát stb

vélemény? 😄

😉)
😊))

Ja, ahhoz képest azért jobb márka a Squier is, és semmi nem jár hozzá, micsoda világ..
eh...
nekem megérte 😊

Loál!
Ö kapott egy gitárt azt vidd haza esõbe.. Többek közt ezért is vett hozzá tokot.. Az én gitáromhoz csak kábelt kaptam, meg cég ajándéka képp 4 pengetöt <#taps>
Kitty Hawk Quattro elõfokomhoz keresek végfokot. Milyet érdemes venni? Tudna vki segíteni? Elõre is kösz
Ron Ragm
egy igen rohadt erõs alapzaja van valamiért.
Passz, esetleg próbáld meg hogy elengeded a húrt 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hell boy
Mit értesz azon hogy bezúg? Ha te is ezt a progit használod akkor nekem is lenne egy kérdésem: nem lehet azt megcsinálni hogyha lependítem a húrokat akkor még ne szóljon fél percig hanem 1-2 mp után abbahagyja?

Lord AnonymouS
Sziasztok!
A kérdés egyszerû:
Dunlop 535Q Cry Baby Wah Pedal
vs.
Boss PW-10 V-Wah

Mit gondoltok? Esetleg tapasztalatok?

Elõre is ezer köszi! <#integet2>

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

majd leszõnyegezzük

A csempe !
Kevés rosszabbul szóló hely van, mint egy csempézett szoba.

mer mi bassza el az akusztikát?
jobb így, mint a natúr beton 😊

Ron Ragm
Újfent megkérdem: Miért zúg be a Revalver Live és hogyan tudom kiküszöbölni a hibát?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

mukika
jaj rájöttem. 😮))))))

mukika
nincs.

The Garrett
midi el van nemitva? hangeroszabalyzoban?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

mukika
az miért van hogy a Guitar Pro-ban egyetlen hang sem akar megszólalni??????? :CC

zolle
Nem tudtok egy olyan gitár tanárt aki relatíve fiatal, értelmesen megtanit elektromos gitáron játszani, de nem klasszikus rockot, hanem "újabb" zenéket?
Igazad van, rosszul emlékeztem. Már létezõ gyár volt a századelõn is, a Fender a 60-as évek közepén megvette.

Nem szeretem, amikor mindenféle kacatot adnak a gitárhoz. Nekem is adtak hozzá kábelt meg hevedert, de inkább ne emlegessük a minõségét, ahogy a Fender húrokét sem. Sajnos 9-es Fender húrral árulják az összeset, így a gyárilag jól beállított hangszer rögtön át kell húrozni és újra beállítani.

Mondjuk a keménytok, amit adtak hozzá, az jó dolog. Meg a törlõkendõ is.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

igen?
szal 39e volt
amit adtak hozzá:
-heveder
-kábel
-3 pengetö, kül vastagságuak
-kulcsok
-tok
-húr készlet

asszem ennyi, de lehet hogy még van vmi 😊)))