Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AC/DC Highway to hell
az uccsót nemtom, de elmondhatom a hangokat ha érdekel, mert letudom játszani.
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
akko má az ényém is 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
olyan egyhangú ez a topik, pedig sokan járnak ide ha azt vesszük, csináltassunk má egyet 😊
vélemény? 😊
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
R U Ready?!?!? ...broken soul...

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Ismeri valaki Tommy Emmanuell-t?
Nagyon jo gitaros. Ha valakinek van valami letoltehto videjoja, vagy mp3-ja, nagyon megkoszonnem, ha tudna mondani egy cimet ahonnan en is leszedhetnem, mertmar nagyon regota keresek valami video/hanganyagot, de sajna nem talalok semmit. Probaltam mar dc-t, chat-et, icq-t, mident, de hiaba.😞((
PLIZ HELP, aki tud!!!
Koszi elore is!
Ujedith
(bocs a nagy képekért)
www.satriani.com
Miért is nincsen szavazás a satriani.com-on?
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Gyere, cuccolj át erösitöstül😊 Majd megadom a számom privibe hivj ha ráérsz.
a köv. hetem nagyon sûrû lesz.
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
www.satriani.com
merrefele laksz?
www.satriani.com
Idehaza Cziránku Sándor játszik kétnyakú Gibson SG-n. Méghozzá egyszerre a két nyakon 😊

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
és milyen van neki?
Ok ugy látom akkor nem egyedi a problémám 😄DDD