Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet veszek Johnson SG-t (Hell Boy olyan van a rocksuliba is, ott teccet meg, csak ott Gibson van) Az rajta lehet😊
Deep Purple Smoke on the water
AC/DC Highway to hell
az uccsót nemtom, de elmondhatom a hangokat ha érdekel, mert letudom játszani.
Nd
hmm... most nagyon nem rémlik hogy mit is jatszott, de ha hazamegyek megnézem, hatha tudom segiteni...

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

😊
akko má az ényém is 😊

Match
joh, legyen rajta az én gitárom 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

nem kéne ide egy szép banner? 😊
olyan egyhangú ez a topik, pedig sokan járnak ide ha azt vesszük, csináltassunk má egyet 😊

vélemény? 😊

Hell boy
amikor elõször beviszi a hangszereket az osztályba és ott a gitáros sráccal gitároznak egy dalból egy részletet...Na én ezt a dalt keresem de se a címét se az elõadót nem tudom. Nincs 5leted?

Nd
De én láttam. Egész jó volt...

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Hell boy
Nem látta vki közületek a rocksuli c. filmet?

Hell boy
Mér? nem volt olyan sok. 55 rugóba került de tokkal vonóval vadiújan. Az egy elég alacsony árkategória nem?

LOL!! Honnan van neked ennyi pénzed?😄
Match
jah, nem volt semmi...amikor játszott akokr leesett az állam, amikor meg beszélt akkor könnyeztem a röhögéstõl 😄

Vanek
angelo-t... én si voltam az elõadásán.... hát a srác nagy showman az tuti...

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Match
ha nem megy akkor ITT!

Match
Kérdés: Kik láthatóak a képen?

Hell boy
Igen azon. Mióta? hát már jó 1 hónapja 😊

Hell boy #10287 ezen játszol? Nemrossz.. Mióta nyomod?
H. Peti
szerintem simán megéri...

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

ujedith
Sziatok!
Ismeri valaki Tommy Emmanuell-t?
Nagyon jo gitaros. Ha valakinek van valami letoltehto videjoja, vagy mp3-ja, nagyon megkoszonnem, ha tudna mondani egy cimet ahonnan en is leszedhetnem, mertmar nagyon regota keresek valami video/hanganyagot, de sajna nem talalok semmit. Probaltam mar dc-t, chat-et, icq-t, mident, de hiaba.😞((
PLIZ HELP, aki tud!!!
Koszi elore is!
Ujedith

Hell boy
szerintetek megéri megvenni? Használt kombo: jó állapotban elsõ tulajtól. Két bemenet,torzító,effekt út,rugós zengetõ,master hangerõ,hangszín. 25 rugóért.

(bocs a nagy képekért)

oké, én mindig ráérek, általába😊 ha nem, karácsony után biztos..
Satchfan
Steve bácsi idén is játszott a 3 nyakú ibanezen. Az elsõ sorból volt szerencsém látni 😊)

www.satriani.com

Én Steve Morse-ra szavaznék harmadiknak.
Miért is nincsen szavazás a satriani.com-on?

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

na majd meglátom, kicsit húzos lesz a suli decemberben.. ;-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Én 17dikén mek sielni😊
Gyere, cuccolj át erösitöstül😊 Majd megadom a számom privibe hivj ha ráérsz.
oksi, vmikor a jövõ hét után esetleg megnézem mit tudsz 😊
a köv. hetem nagyon sûrû lesz.

Hmm.. Találtam egy zsinort, mind2nek pöcse van, és egyik erösitöbe (átalakitoval mert kicsi lett volna😊) dugtam a másikat a gépbe a mikrofon helyére, és hangrögzitövel vettem fel. Most ne azt nézzétek hogy milyen szarul játszom el az Enter Sandmant hanem a minöségre😊 Tremólót végughúzom a bundokon ilyen hangot ad😊
H. Peti
Steve Vai a g3-on Denverben játszik egy háromnyakú ibanezen, nahát az kib**tt durva! Az alsó Fretless, középsõ "sima" 6 húros,a felsõ meg 12 húros, nagyon király amit mûvel velük! Remélem jövõre is jönnek budapestre, ha jönnek, akkor legyen az, hogy a haramdik ember vagy Eric Johnson vagy Slash, Legyen már ez nem ? :-)

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Satchfan
Király a gibsoncustom.com-on a saját gitár készítés 😊) Játszottam vele egy fél órácskát 😊

www.satriani.com

A gutar Pro-ba van egy olyan hang, hogy Elektronic Gitar(muted) azt hogyan tudom megcsinlni? Roland erösítöm van..
Tescónál, ahogy mész pest felé, jobbra tescó van és balra, ladánybene felé kel menni hozzánk. Aztán egy bazinagy drapszínû ház kb 1 kmre a kecsó táblától, túl a gazdabolton😊 Olyan nagy hogy a vak is észreveszi, ugyhogy nehéz nem látni.. 😊
ja, bocs, nem láttam 😊

merrefele laksz?

Nemrosz.. Persze Epiphone-nak van valami köze a Gisbsonhoz! Vagy rosszul tudom? Szerintem olyan mint a Squier és a Fender..
Satchfan
Szegeden Epiphone van, de már vagy 5 éve ott van a sarokban.. Pedig nem nagyon drága, ha jól emléxem csak 200-300 körül van.

www.satriani.com

Az inkább Gibson lehetett.

Idehaza Cziránku Sándor játszik kétnyakú Gibson SG-n. Méghozzá egyszerre a két nyakon 😊

A Westendben is van az Eldorádóban... Azóta ott van, amióta felépült a Westend, valahogy senki sem akar bemenni és duplaárat leperkálni érte.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Nem láttam még ilyet csak Ozzy klippben..
Satchfan
Ilyen kétnyakú van Szegeden a Csermákban 😊)

www.satriani.com

Ugyanaz..
Hellhammer
SG basszust nem találom :|

Nekem a Tony Iommi G-400 jön be nagyon.

Áááááá.. Hogy Epiphone honlapján milyen gitárok vannak bazdmeg.. 2 áll a farkatok.. Elektronic gitárokba a G-1275 Custom nagyon odabasz. Meg SG bassus ááá, kibaszott nagy.
Nem tudom a pontos típusát, de elég jól néz ki, meg jó hanja van, de azért pu csere ráférne. Sötétkék, flamed maple, arany hw. Azt mondja, hogy olyan 120-at érhet kb. így sokévesen, bár õ nagyon olcsón jutott hozzá.

Praksi #10469 és #10481
vazzzzzze
és milyen van neki?

nekem megígérte a haverom, hogy ha majd lesz pénze jazzbass-re, és én hozok neki egyet odaátról, akkor megkapom a yamaha öthúrosát... 😊

nekem egy Yamaha BB605 kéne, de felteszem olyat senki más nem akar 😄D

Nd
😄DDDD

Ok ugy látom akkor nem egyedi a problémám 😄DDD

Hmm.. havernak meg kéne venni a Johnson SG-t de már lefoglalták, akkor nem lehet még ráfizetni és elvinni?😞
jó, és honnan szedjek össze 200-300 ezret?😊
Ez a custom szerintem olyan 3000-3500 dollár körül lehet, a sorozatban gyártott sg-k 1200-2000 között vannak.