Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
asszem kezdek gyûjteni egy 5 hûros JazzBass-re 😄D
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Aznap este sokunk gitárján szólt a Cemetery Gates!
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Mert a különbözõ rajongói fórumok már a zenekar összes tagját kimondták halottnak.
Ezzel szemben semmilyen hírsite-on nincs megerõsített hír Vinnie Paul haláláról, sõt, már megcáfolták azt.
A Blabbermouth szerint, ami megbízható metal híroldal, Dimebag halt meg, ezen kívül a zenekar biztonsági embere, a klub egyik alkalmazottja és egy rajongó. Rajtuk kívül az ötödik a gyilkos. Ezen felül van egy súlyos és egy könnyebb sebesült.
Egyébként valóban szégyen és hihetetlen, hogy ilyesmi megtörténhet.
Nem voltam a zenekar rajongója, de a Panterát 15 éve ismerem és elismerem. Hatalmas zenészek. Ez még egy kis csapat esetében is megdöbbentõ, de egy ilyen tehetséges és világszerte elismert zenész esetében még döbbenetesebb. Jobban szerettem volna, ha kizárólag a zenéjével válik hallhatatlan ikonná.
jövõre már "mac - pogózni" fognak a fiatalok ?<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
*hihi ** *
a világ szégyene ez az egész.... hihetetlennek tartom...
nincsenek rá szavak <#shakehead>#shakehead>
A Pantera oldala szerint még egy Damageplan tag meghalt, de a nevét még nem erõsítették meg.
A Damageplan hivatalos oldalán - www.damageplan.com - csak Dime fényképét közlik.
A kiadó legfrissebb hírei szerint Vinnie sértetlen.
20 ezer forinttal több, viszont annál sokkal jobb...
annyit elhihetsz hogy azért szart nem mondok...
johnson sg is volt a kezembe már, g400 is, illetve limited edition gibson sg is....
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
szerintem egy g400-at nézz meg!
Bazze nemtom milyen világ az ilyen ahol már a zenészt is lelövi valami jöttment..<#rinya>#rinya>
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
"According to eyewitness accounts, the gunman initially shot and killed the band's guitarist, Dimebag Darrell. Darrell, 38, and his brother, Vinnie Paul, 40, are former members of Pantera -- a group they formed in the 1980s. Their father is Jerry Abbott, a country and western songwriter and producer."
from pantera.com
😞(((((((((
Hát bazzeg ilyen komolyan nincs 😞(((
Nagyon elszomorít 😞
A 4 embernek R.I.P. a lövöldözõ vadbarom meg rohadjon a pokolban! 😞
Ebbõl nekem az jön le, hogy még valamelyik zenészt is lelõtte közülük. 5 ember halt meg a lövöldözõvel együtt, ebbõl 2 a közönségbõl volt, 1 a lövöldözõ és 1 Dimebag. Ki az ötödik?
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya> <#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>meghalt vinnie is<#rinya>#rinya> <#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya> <#rinya>#rinya>
komolyan mondom az egész államot ki kéne nyírni...
valahogy nem tudom elhinni...a pantera.com-on vinnie-t is említik, de azt nem hoyg meghalt e.
ha sg-t akartok olcsón és jót akkor epiphone g400...
Hallottátok, hogy tegnap este egy ohio-i klubban agyonlõtték a Pantera volt gitárosát Dimebag Darrellt miközben új együttesével a Damageplannel játszott a színpadon. Egy õrült felugrott a színpadra és közvetlen közelrõl agyonlõtte a gitárost, aki a helyszínen meghalt, majd a zenekar többi tagjára a rendezõkre és a közönségre is lövöldözni kezdett. Legalább 3-4-en meghaltak és 2-en megsebesültek míg végül egy rendõr lelõtte az ámokfutót.
Megdöbbentõ !
Minden idõk egyik legnagyobb metal gitárosa volt.
R.I.P. Dime !
Bocs a sokkoló hírért de úgy érzem volt akkora gitáros, hogy a hír ide való.

Kérdés: Malmsteen fogólapjának mi a pontos elnevezése? Láttátok amugy tõle azt afelvételt amikor egy japán filharmonikus zenekarral játszik? Nagyon durva szerintem. Meg a G3-on az "acoustic guitar solo" sem semmi.
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Na szoval megnéztem gyorsan a Rocksuli c. filmet. Nemtom pontosan melyik számra gondolsz, de amikor elöször visz be hangszereket és jatszani kezdenek akkor ezeket a számokat pötyögik sorban:
Black Sabbath: Iron Man
Deep Purple :Smoke On The Water
AC/DC: Highway To Hell
Remélem tudtam segiteni..
udv