Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

H. Peti
hát a hurokat alap, hogy rögtön ki kell cserélni, akármilyen szép állapotban van is a gitár. Szóval ezerrel egy hurcsere, javaslom a ernie ball hibrid hurkészletet, nagyon jó. Sztem! 😊

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

egy haverom megnézett pár Johnson gitárt, ott az volt a hangszedõre írva, h Johnson-EMG 😊)

asszem kezdek gyûjteni egy 5 hûros JazzBass-re 😄D

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Tényleg szép SG. Ahhoz képest hogy Johnson kibaszott jó hangja van. Persze, hát ma vettem még nem cseréltem pickupot😊 A húrok amugy érdekes módon mintha nagyon elhasználtak lennének. 69e volt 1 év garancia.
H. Peti
Nagyon szép kis SG! Mennyi is volt? Milyen a hangja? Gondolom gyári pickupok vannak benne. Olyan hangolóm van nekem is! 😊

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Itt lehet csinálni LP gitárt. Nemtudjátok hol lehet SG-t vagy mást?😊)
latszik a fejen ,hogy nem normalis...
2 kép van, talán ez jobb, de a másik itt van

Nah, megvan Johnson SG-m, mindjárt csinlok képeket. Nagyon tuti😊
Match
itt van a fasz:

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

R.I.P., Dime!
Aznap este sokunk gitárján szólt a Cemetery Gates!

p)ec
Nyugodjanak békében... <#rinya><#falbav>

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

PTW
...fals hír volt...

Tudsz szavahihetõ forrást is linkelni ?
Mert a különbözõ rajongói fórumok már a zenekar összes tagját kimondták halottnak.
Ezzel szemben semmilyen hírsite-on nincs megerõsített hír Vinnie Paul haláláról, sõt, már megcáfolták azt.

A Blabbermouth szerint, ami megbízható metal híroldal, Dimebag halt meg, ezen kívül a zenekar biztonsági embere, a klub egyik alkalmazottja és egy rajongó. Rajtuk kívül az ötödik a gyilkos. Ezen felül van egy súlyos és egy könnyebb sebesült.

Egyébként valóban szégyen és hihetetlen, hogy ilyesmi megtörténhet.
Nem voltam a zenekar rajongója, de a Panterát 15 éve ismerem és elismerem. Hatalmas zenészek. Ez még egy kis csapat esetében is megdöbbentõ, de egy ilyen tehetséges és világszerte elismert zenész esetében még döbbenetesebb. Jobban szerettem volna, ha kizárólag a zenéjével válik hallhatatlan ikonná.

nemcsakfeel
ez tényleg elég agyatlanság.
jövõre már "mac - pogózni" fognak a fiatalok ?<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#conf><#conf><#conf>

*hihi ** *

PTW
Vinnie is meghalt a kórházban!

a világ szégyene ez az egész.... hihetetlennek tartom...

nincsenek rá szavak <#shakehead>

Hell boy
Én nem igazán ismerem a Pantera-t és a gitárosukat se ennek ellenére részvétem küldöm 😞

Hell boy
Azt hiszem végre sikerült... Találtam olyan progit amivel xp alatt is szinte tökéletesen lehet real time-ban gitározni...és az effektek is nagyon jóóók 😊

Nincs megerõsítve, hogy Vinnie is meghalt volna. Az idézetben Dimebag neve után van egy pont.

A Pantera oldala szerint még egy Damageplan tag meghalt, de a nevét még nem erõsítették meg.
A Damageplan hivatalos oldalán - www.damageplan.com - csak Dime fényképét közlik.
A kiadó legfrissebb hírei szerint Vinnie sértetlen.

egy olyan gitárt se tudnék venni ami most van ez 39e volt...E
Match
90 ezer egy g400...
20 ezer forinttal több, viszont annál sokkal jobb...

annyit elhihetsz hogy azért szart nem mondok...
johnson sg is volt a kezembe már, g400 is, illetve limited edition gibson sg is....

basszus nincs pénzem...😞
Match
megismétlem 😄
szerintem egy g400-at nézz meg!

Kösz, Szombaton mondtam és keddre hoztak Johnson SG-t 70e HUF ért. De nemtom ittvan a pár hónapos Johnsonom, de olyan szar szerencsétlen😊 nemhinnném hogy az ösök engednék..
Nd
RIP
Bazze nemtom milyen világ az ilyen ahol már a zenészt is lelövi valami jöttment..<#rinya>

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Match
ATOMOT OHIO-RA!!!!!!!!!!

Hellhammer
Az index címlapján is úgy van írva, hogy Vinnie is meghalt 😞

Match
a szemtanuk állítása szerint 😞((
"According to eyewitness accounts, the gunman initially shot and killed the band's guitarist, Dimebag Darrell. Darrell, 38, and his brother, Vinnie Paul, 40, are former members of Pantera -- a group they formed in the 1980s. Their father is Jerry Abbott, a country and western songwriter and producer."

from pantera.com

😞(((((((((

Hellhammer
Vinnie?
Hát bazzeg ilyen komolyan nincs 😞(((
Nagyon elszomorít 😞
A 4 embernek R.I.P. a lövöldözõ vadbarom meg rohadjon a pokolban! 😞

Hellhammer
"The alleged gunman reportedly shot and killed another member of the band before firing shots into the crowd."

Ebbõl nekem az jön le, hogy még valamelyik zenészt is lelõtte közülük. 5 ember halt meg a lövöldözõvel együtt, ebbõl 2 a közönségbõl volt, 1 a lövöldözõ és 1 Dimebag. Ki az ötödik?

Match
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya> <#rinya>
<#rinya><#rinya>meghalt vinnie is<#rinya> <#rinya>

Match
hát bazzeg ilyen nincs....
komolyan mondom az egész államot ki kéne nyírni...

Match

Hellhammer
Meglett 😊

Ui: törölhetõ ez a 2 hsz 8)

Hellhammer
Nem találom...

Punkerwork
hírek topic-ba raktam ki linket

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Match
valami hivatalos nincs?
valahogy nem tudom elhinni...a pantera.com-on vinnie-t is említik, de azt nem hoyg meghalt e.

ha sg-t akartok olcsón és jót akkor epiphone g400...

Hellhammer
Hú bazzeg 😞((((
Kedvenceim között volt 😞

"scalopped"

Hallottátok, hogy tegnap este egy ohio-i klubban agyonlõtték a Pantera volt gitárosát Dimebag Darrellt miközben új együttesével a Damageplannel játszott a színpadon. Egy õrült felugrott a színpadra és közvetlen közelrõl agyonlõtte a gitárost, aki a helyszínen meghalt, majd a zenekar többi tagjára a rendezõkre és a közönségre is lövöldözni kezdett. Legalább 3-4-en meghaltak és 2-en megsebesültek míg végül egy rendõr lelõtte az ámokfutót.
Megdöbbentõ !

Minden idõk egyik legnagyobb metal gitárosa volt.

R.I.P. Dime !

Bocs a sokkoló hírért de úgy érzem volt akkora gitáros, hogy a hír ide való.

H. Peti
Verseghy! Ezt láttad már? Nem tudom mennyit szánsz rá, de ez 57.900 HUF és zsir uj. Csak gondoltam szólok.

H. Peti
Egészen király lett a banner, meg az uj logótok is srácok!
Kérdés: Malmsteen fogólapjának mi a pontos elnevezése? Láttátok amugy tõle azt afelvételt amikor egy japán filharmonikus zenekarral játszik? Nagyon durva szerintem. Meg a G3-on az "acoustic guitar solo" sem semmi.

Nd
Király lett!!!

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Hell boy
Egész jó lett a banner!!! 😊

oké jó! 😊

Hát jah!
na szal rendelünk bannert? 😊

LOOOOOL a legegyszerûbb😊😊 Na nem szekállak😊 De a rocksuliba rosszul játszák azt amugy😊
Hell boy
Deep Purple :Smoke On The Water EZT KERESTEM MÁR 1 HÓNAPJA!!!!!! (csak nem tudtam se az elõadót se a címet...😊) KÖSZI MKINEK!!!! 😄D

Hmm.. Lool.. Megvan ez az Iron man és nem is emléxem rá😄 lol.. igaz mind a 19 GB metal zenére csak nem kéne emlékezni😊
Nd
Hello!
Na szoval megnéztem gyorsan a Rocksuli c. filmet. Nemtom pontosan melyik számra gondolsz, de amikor elöször visz be hangszereket és jatszani kezdenek akkor ezeket a számokat pötyögik sorban:
Black Sabbath: Iron Man
Deep Purple :Smoke On The Water
AC/DC: Highway To Hell
Remélem tudtam segiteni..

udv