Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
egyébként a stringline.hu-n 1500 ft a ghs 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Mellesleg, egy rosz tulajdonsága minden SGnek: a nyak alatt van a gomb, amire rátûzöd a pánotot:
És ha olyan pánod pántod van aminek a felülete csúszik a pólódon, akkor a gitár nyaka (a bundok) legalább 45 fokkal a föld felé néz, ugy meg nehéz gitározni😊 Ezért vettem egy fender övet 3.700-ért, mert faszás börböl van, és nem engedi levinni a gitár nyakát. Kiváncsi vagyok a rocksuliba hogy tartották meg. Bár most hogy igy megnéázem mindig fogta a csávó a gitár nyakát😊
csak ne sub zerot vegyél!
annál jobb húrt nem találsz!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
mahagóni/éger test • lángoló mintás jávor tetõ • ragasztott jávor nyak • rózsafa fogólap • Alnico Classic Humbucker/Alnico Hot Humbucker hangszedõ • arany szerelvények (EB, AW)
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Én rp200-at akartam venni, de most komolyan gondolkodom azon, hogy inkább Behringer V-Amp Pro lesz belõle. Árban ugyanott van.
Mi a véleményetek?
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Végül annyira felbaxtam az agyam, hogy vettem egy RP-50-et. Nem ezt akartam, de végül is ugyan az mint a 80 csak depression pedál nélkül. Majd nézek hozzá külön, ha már nagyon nem bírom ki nélküle.
Egyébként tetszik az effect, bár még egyelõre csak barátkozunk egymással, mert nem nagyon volt rá idõm, hogy mélyebben kipróbáljam :|
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Inkább hárfázna, akinek ilyen kell...
Marcus jól elvan 4 húron, meg Jaco is elvolt. Vagy hogy mást ne említsek, Stu Hamm is...
Hell Boy igen, ezt a képet praksi nyomta be még anno, csak a új fórumozók nem nézik vissza, és hogy lássák ök is.😉
asszem csak a Warrnak meg a Sticknek van 12 húrja

van valami konkrét amit keresel?
Igy keress: szam+cime+eloado(opcionalis)+tab
pl: hendrix+voodoo+child+tab
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Praksi: Az elözö Johnsonomra oda volt irva, de erre nincs.