Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugy nem tok 😊

játsz ujjal 😄DDD

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Satchfan
Olyan sokat gyakoroltál, hogy elkopott <#banplz>

www.satriani.com

Nd
szerintem az ágyad vagy a szék alatt van. Az ényémet mindig ott talalom meg... esetleg a pizzasdoboz alatt..

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

nem találom a pengetõm, nem tudjátok hova raktam..?

Hát az EMG-Hz az felejtõs...
www.bossus.com

Vanek
tudtok jó weboldalakat,ahol effetctpedálokat mutatnak be hanggal?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Tinxtu
Hát, EMG-ket komálom, ugyanakkor nekem az már túl sok lenne, hogy elemet pakolgassak a gitáromba. Most DiMarziom van, de bátyám gitárjában gyárilag Ibz- EMG-k vannak és meg kell mondjam engem nagyon meggyõztek(fõleg a nyaknál).
Ezek az EMG Hz-k milyenek? Tapasztalat?

Át kell alakítani. Mert ha kívül van az elem, akkor is ugyanúgy kapcsolóként mûködik. Az elektronikát úgyis be kell építeni, de az tudtommal nem foglal sok helyet.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Satchfan
<#nemtudom>

www.satriani.com

sz4bolcs
Nem tudtok Pécs környékén énektanárt?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Nincs elhangolva tegnap hangoltam, én vagyok még béna. 😊 De csak egy csésze forralt bort ittam.

Satchfan
Lehet, hogy nem ártott volna hangolni ???<#pias><#nyes><#nyes><#nyes>

www.satriani.com

sz4bolcs
Miért mivel kell?

sz4bolcs
😊)) Nem törõdök én ilyenekkel

hmhmm erdekes 😊))

amugy tomorithetted volna mp3 ba es akkor nem egy 2 Mbos filet kene leszedni.
sz4bolcs
Estranged

Mikrofon próba 😊
Szenvedjetek!

Match
nem jau mert az EMG-khez stereo jack-et aadnak mert az mûködik kapcsolóként...magyarulk csak akkor szívja az elemet ha a jack be van dugva

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Annyi az egész, hogy a mono jack-et ki kell cserélni sztereóra, és az egyik melegponton lehet bevinni az egyenfeszültséget. Sztereo gitároknál mondjuk ez nem megy, de az úgyis elég ritka. A kábel másik végére meg kell csinálni egy kis dobozt, amiben az elem van, belemegy a sztereo kábel, kijön belõle a mono, ami megy direktbe az erõsítõbe.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Match
nah, végre egy jó ötlet...
egy kábel tényleg kurvajó lehet egy ilyenhez!

Hát elég marhaság beleépíteni, ha eredetileg nincsen benne. Simán meg lehet oldani egy speckó csatlakozóval meg kábellel, hogy kívül legyen az elem az erõsítõnél. Sõt, akkor már lehet tápegység is.

Match
jah, meg az elemet tök szar elhelyezni néhány gitárba (pl les paul)

Match
de úgy látom az 58-nak már nincs fent hangmintája 😞

Match
www.emgpickups.com?
de egyébként szart sem ér, mert én is meghallgattam a mintákat és élõben azért máshogy szólt...

Hellhammer
Tudsz valami linket, ahol mondjuk ugyanazon a setup-on van többféle pickup hangminta? Én sajna csak 81-85-SA pickup mintákat találtam...

Match
hallgasd meg az 58-at (nem 85), meg a 89-et

Hellhammer
Ja azt én is hallottam, hogy a 85-nek jobb a középtartománya és érdemes kipróbálni a hídnál. Mondjuk nekem az egyéniség nem lényeg, mert amúgy sem túl egyéni gitárom van, meg javarészt reszelõs témákat játszok. Szal olyan "fejletépõs" hangzás kellene. Arra meg mindenhol az EMG-t ajánlják ahogy szétnéztem. Csak azért érdeklõdöm, mert sajna nem kevés pénzbe kerül egy szett, így nagyon meg kell gondolnom, hogy érdemes-e beruházni rá.

Match
szerintem semi egyéniség nicns a hangjában...szól, nem szarul, zaj nuku, de akkor is nem lesz az int amikor én rápengetek egy gitárra és azt mondják "bazzeg, ez egy fender"...

Pedig zakk is EMG-t használ 😄
de valahogy nekenm akkor se jön be....
81+85 kombinûációt próbáltam, a 81 nagyon nem tetszett, a 85 hátul egész faszául szólt (pedig elõre szokták tenni)

Nd
Multkor voltam a Codában hurt venni. Általában 9es Blue Steelt szoktam venni, most is azt tettem. Ki is raktam a 2500Huf-ot az asztalra, és meglepetésemre csak 2e-be kerult. Kérdeztem is a srácot, hogy mitol ment le az ár? Azt mondta valami uj helyröl szerzik be az árut, és ott olcsobb. Pedig azt gondoltam volna, ha valamit olcsobban szereznek be, ugyanannyiert adják a nagyobb hazson miatt. Ugy tunik tévedtem, szal ez egy piros pont a Coda-nak...

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Nd
Eredetileg a Survivor, de sokan feldolgozták...

oh.. kira, csak nem tuttam mi az, igy legalább le tom szedni a tabját 😊

thx!

Hell boy
igen az!! nem teljesen úgy van ahogy jáccottad de sztem ez az Eye of the tiger a Rocky c. filmnek az egyik zenéje! asszem az elõadó survivor de ez nem 100%.

Nd
Eye of the tiger?

ez mi ez a szám?
csak ennyit tudok belöle de lehet hogy ez sem igy van 😊

Hellhammer
Miért utálod? Túl nyers neked a hangja?

😄D
Match
én speciell utálom, de attól még jó 😄

Hellhammer
Látom pickup volt téma. EMG? Jóaz?

Az amerikai meg a japán között kb. 2.37, a mexikói meg a kapán között kb. 1.87.

Hellotok!

Az lenne a kerdesem, hogy kb. mennyi kulonbseg van egy Amerikai, egy Japan es egy Maexikoi Fender Startocaster kozott? Melyik a legjobb es melyik a legrosszabb, marmint a standard stratocastert nezve
Distortion
Vanek
hi!
Nem tudjátok milyen torzító van az iron maiden/iron maiden c. szám elején?Mit érdemes venni inkább pár márkás effectpedált vagy vmi olcsó multieffects cuccot?
egy 100e ftért vett ibanez gityót mennyiért érdemes eladni?

Örülnék ha vki válaszolna.

R U Ready?!?!? ...broken soul...

hmm, nem rossz, nyárra megbeszélhetjük? 😄

ugorj le kecskemétre nincs olyan messze😄D
de praksi kecsói😊
veszprémi vagyok 😊

VER-BAU Kft. Garay u. 11
hova?😊

Szombaton és vasárnap is kell dolgozni, és útlevél szükséges, de nem neked kell kimenni hanem egy cég autóvsl kivisznek.
megyek 😊