Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne hozzátok egy kérdésem: használ valaki kompresszort? Mert én épp azon filózok, hogy vegyek egyet, de még nem próbáltam ki õket. Én erre a Boss CS-3-ra gondoltam.
Vélemények, tapasztalatok?
Elõre is köszi!!!
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
szal<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor><#nevetes1>#nevetes1>
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
szal <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor><#nevetes1>#nevetes1>
viszont kedves Malmsteen úr hatalmasat bukott a szememben....
mivel más hangolása van, más a zenében betöltött szerepe, máshogy is kell rajta játszani, ezért más hangszer 😛
<#nevetes1>#nevetes1>
ne feledd, te vagy a legjobb a vilûgon nálad senki sem lehet jobb!<#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
amúgy az új évet egy 300W-os fejjel fogom kezdeni, ha minden összejön 😄D
De komolyan mire jó ez a VIP-tagság, törölhetem a topicot? <#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
www.satriani.com
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Nd, amikor megvettem a dimarziot én is be voltam kakilva, de aztán simán ment minden. MEgnézed hogy az eddigi piköp hogy volt bekötve és ugynugy bekötöd az EMG-t is. Ha ujonnan veszed, akkor egy kapcs. rajzot kell hogy adjnak mellé. Arról meg már simán ki lehet találni.
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Mennyire bonyolult dolog egy pickup csere? Eléggé beleszerettem az EMG-be(81,85). Mennyire nehéz ezt beleraknom a cuccomba? Tök nem csinaltam ilyet sose. El lehet b@szni valamit?
Volt még egy másik, ami kb. az elõzõnek a továbbfejlesztett változata, de a neve nem ugrik be...
www.satriani.com
lány és Ernõ a neve <#idiota>#idiota>
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
mertha ez igaz akkor a mai teknõsök mûanyag páncélt hordanak (biztos trendi 😄)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
azaz mégiscsak van valami: itthon egy 1990-es 5 puttonyos Tokaji Aszú..... <#finom>#finom>
amugy má szereztem pengetöt.
Match: mikulás nincs, isten nincs, Nietsche meg halott. ja, és nincs kanál.
belédmagyarázzák hogy nincs, pedig akkor ki hozná a csomagokat?
van élet a gitáron túL? 😄
az meg még máshoz is kell még 😄