Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord AnonymouS
Sziasztok!
Lenne hozzátok egy kérdésem: használ valaki kompresszort? Mert én épp azon filózok, hogy vegyek egyet, de még nem próbáltam ki õket. Én erre a Boss CS-3-ra gondoltam.
Vélemények, tapasztalatok?
Elõre is köszi!!!

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Ron Ragm
Az akusztikus és az elektromos sem ugyanaz mégis mindkettõ gitár, akusztikuson pl nehezen lehet zúzni 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

azt a kettõt sem ugyanarra, gitárral akkordozol vagy szólózól, basszusgitárral kísérsz (eleve nem lehet basszuson akkordozni), cagy slappelsz. az utóbbit pölö nem lehet szólógitáron.

szal<#idiota><#vigyor><#nevetes1>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

ez rossz hasonlat volt, mert a 2-töt nem ugyan arra használjuk, ellentétben a basszusgitár + szolo gitár

szal <#idiota><#vigyor><#nevetes1>

khmmm.. 😄DDDDDDD

Ja, leszedtem a G3 - Live in Denver videót, 1 óra 44 perc tömörgyönyör <#eljen><#worship>

viszont kedves Malmsteen úr hatalmasat bukott a szememben....

én? ezt elfelejteni? ne nézz már kispályásnak 😄DDD

a francokat, a fasz meg a faszén sem ugyanaz 😛

mivel más hangolása van, más a zenében betöltött szerepe, máshogy is kell rajta játszani, ezért más hangszer 😛

(dehogynem, csak ez praksi szórendszer, itt vigyázni kell mit mondasz, mindent másképp értelmez)
<#nevetes1>

lol

ne feledd, te vagy a legjobb a vilûgon nálad senki sem lehet jobb!<#nyes><#vigyor>

nem éppen, az külön hangszer 😛

Ron Ragm
a basszusgitár nem gitár?😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Lol! Hát hajrá!😄
ehh, ebadta kölök, basszusgitárosokkal meg mi van? 😄D
amúgy az új évet egy 300W-os fejjel fogom kezdeni, ha minden összejön 😄D

Boldog Karácsonyt, így utólag is 😊

Apámmal nekiállunk hullapelyhest játszani én torzitóval ö akusztikussal..😛 kellemes ünnepeket!
Boldog Karácsonyt minden gitárosnak! 😊

p)ec
Boldog karácsonyt!

De komolyan mire jó ez a VIP-tagság, törölhetem a topicot? <#eplus2><#banplz>

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

Nd
Boldog Karacsonyt Mindenkinek!! Ja és persze ajándékban gazdag Jézuskát...

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Satchfan
BOLDOG KARÁCSONYT <#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>

www.satriani.com

p)ec
Én is kaptam ilyet... mire jó ez?😊

Nd
Epi LP standard-be menne egy 81-és 85os EMG....

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Ha nem kell forrasztani, akkor biztosan menni fog. Végülis nem megy tönkre, ha rosszul kötsz be valamit.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Nd
😄DD akkor az a nekem való...

Hellhammer
Az EMG azt csinálja, hogy "hülyebiztosan" szereli a cuccot, azaz elõre be van vezetékelve, a vezetékeken csatlakozók vannak és egyértelmûvé van téve, hogy melyikeket kell összedugni. Szal nem nagyon lehet elbaszni.

Nd
Köszi! Nekiállok és szivesen, csak gondoltam azért megkérdezem az okosokat, hogy megy ez. thnx

H. Peti
hu, VIP reget hozott a jesszusom 😊

Nd, amikor megvettem a dimarziot én is be voltam kakilva, de aztán simán ment minden. MEgnézed hogy az eddigi piköp hogy volt bekötve és ugynugy bekötöd az EMG-t is. Ha ujonnan veszed, akkor egy kapcs. rajzot kell hogy adjnak mellé. Arról meg már simán ki lehet találni.

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Nd
Hi!
Mennyire bonyolult dolog egy pickup csere? Eléggé beleszerettem az EMG-be(81,85). Mennyire nehéz ezt beleraknom a cuccomba? Tök nem csinaltam ilyet sose. El lehet b@szni valamit?

Satchfan
SlowSpeed - win 98, Me-n tökéletesen mûködik. Olyan mint a régi windows cd lejátszója, csak lehet benne állítani a tempót és a hangmagasságot (külön is!) XP-n szarozott, és az image drive-okat is kiköpte néha..

Volt még egy másik, ami kb. az elõzõnek a továbbfejlesztett változata, de a neve nem ugrik be...

www.satriani.com

Tinxtu
Srácok, mondjatok már nekem valami olyan progit, ami képes arra, hogy egy hangfájlt egy oktávval mélyebbre alakítson úgy, hogy közben a felvétel hosszúsága nem változik. (Magyarán nem kinyújtja.)

magyar utónévkönyv roxx? 😄DDD

tizenvalahányéves 😄

Hellhammer
<#eljen>

nekem van is
lány és Ernõ a neve <#idiota>

Hellhammer
Nekünk amikor még volt ékszerteknõsünk, õket Benõnek és Lujzának hívták <#idiota><#banplz>

És Tortexnek hívják.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

p)ec
Hát a Dunlop pengetõmre teknõsbéka van rajzolva. 😊

Match
hát, az már elég régen lehetett....
mertha ez igaz akkor a mai teknõsök mûanyag páncélt hordanak (biztos trendi 😄)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

ja, azt csinálom mindjárt 😊

francokat, telefonkártyából tök jót lehet csinálni. 😊 két formát egymáshoz kell ragasztani, és jó a vastag húrhoz is ;-)

Lehet. Eredetileg teknõspáncélból csinálták, szóval újfent halál a kis genya ékszerteknõsökre, amik már kinõtték a terráriumot!

lehet csinálni is, nem nagy kunszt 😊

azaz mégiscsak van valami: itthon egy 1990-es 5 puttonyos Tokaji Aszú..... <#finom>

Mikulás nincs, Isten van

amugy má szereztem pengetöt.

akkor malmozz 😊

Match: mikulás nincs, isten nincs, Nietsche meg halott. ja, és nincs kanál.

pedig de 😊

Match
egy frászt....ez is olyan mint a mikulás...
belédmagyarázzák hogy nincs, pedig akkor ki hozná a csomagokat?

de van ám 😄

Match
nem tudom mirõl beszélsz....
van élet a gitáron túL? 😄

jaja 😄
az meg még máshoz is kell még 😄

Match
jah, meg még a végén az is elkopik 😄