Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
kuldtem mailt....
es hagyd abba a spam-elest

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Azé láttom jól elvagy magadban is.
Egyedüli gyerek voltál ? 😊

KranaZoli
Jól el vagyok itt magambam 😊 Mind1, elõbb-utóbb majdcsak beesik vki 😊 Az a gondom a DC++-al letöltött GuitarPro-val, hogy sok állományra azt mondja frissítenem kellene 😞

Frissebb verziót a 4.0.3-nál még nem sikerült találnom. Ami letölthetõ demó az már 4.1.0-s. Ez kellene crack-el.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Merre jártok?!
<#wow3>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Hijj, sehol senki ?!
Moby Dick TAB-okról tudtok a NET-en?

KranaZoli
Na, sikerült a DC++-ról letöltenem egy GuitarPro 4.03-as verziót és a user ID, jelszóval ez jó lett.

Most sulikat keresek, meg videókat, meg skálákat 😊 A sráccal sikerült beszélnem telefonon, vannak neki oktató VHS-ei, hanganyagok TAB kottákkal, ...

KranaZoli
Regisztráltam magam a site-on, aktiváltam a regisztrációm és így is csak egy 1KB-os ZIP jön le, amit nem tudok kicsomagolni 😞

KranaZoli
Beszereztem a Vorson gitárom mellé (ez egyébként milyennek számít?!, vadi új, 65 rugó volt) egy 20W-os szobaerõsítõt, meg egy BOSS Distortion pedált 😊 Pár napja kezdtem újra a pengetést, a Master Of Puppets riffjeit már egész szépen magamévá tettem, pedig annó is sokat szívtam vele, me azé nem egy könnyû szám - szerintem -.

Természetesen akad még vele munka rendesen 😊, de igyekszem... Sajnos skálából csak a pentaton skálára emlékeztem, így csak azt tudtam gyakorolni 😞 Ma ha minden igaz beszélek egy arcal akivel régen cserélgettünk gitár TAB-okat neki vannak oktató anyagai, skálák, stb...

Akkord bontás gyanánt meg nekiálltam a Call of Ktulu-nak. Nem tom, ti nyomjátok-e ezeket, de szerintem ez is brutál nehéz (legalábbis nekem, még). Az elején az akkordos rész az v.mi kibaszott. Jól tudom hasznosítani azonban, hogy 3 évig klasszikus gitárt tanultam.

Ja, egyébként nagy Metallica rajongó vagyok, azért ezekkel kezdtem, ill. nem is túl nehezek bizonyos számok és fontos a sikerélmény 😊

Arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen zenét nyomat közületek?!

KranaZoli
Nem tudom letölteni azt a cuccost, pedig nagyon kellene, ha crack + minden. Mit baszok el?!
E-mail-ben nem tudnád elküldeni? 10MB-ig tudok fogadni, de ha nagyobb akkor feljebb nyomom a kvótát, csak legyen már végre full-os 😊 kranazoli kukac clubtihany pont hu

KranaZoli
Felpakolom azt a fránya DC++-t, de ezzel a user azonosítóval nem megyek semmire, mert nem találok olyat, ahova be lehetne írni 😞

KranaZoli
Prószáltam volna azt az URL-t, de csak egy 1KB-os .ZIP állományt szed le és nem tudja kicsomagolni a RAR mert aszongya, hogy vmi hiba van benne 😞

No archives found

Majd a vizsgák után felvarázsolom õket valahova.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Match
koliban vagyok, innen nem szabad mert banolnak a netrol.

a satrianik erdekelnenek igazan!

Nekem van vagy 15, Satriani, Dream Theater, Eric Johnson... de fölöslegesek, mert lusta vagyok megtanulni õket. 😊 Van pár egyszerû blues meg jazzrock alap is, asszem, azok jók, csak rövidek (loopolni kell).

Na most én ezeket eMule-ról szedtem le a backing track kulcsszóra keresve, de ha nem tudod onnan letöltögetni, akkor esetleg kirakom õket valahova.

-L

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Match
továbbá most egy kis kutakodás után szereztem pár blues jam track-et...
ÉS!!!

egy igazi kincset: ACDC - back in black énekkel együtt!!!

Match
Na emberek!
feltennék egy nagy kérdést!

Backing track-ek kinek vannak/tudtok e olyan lapokat ahonnan lehet leszedni?

mert nekem rengeteg volt de most elveszett...
amit meg tudok osztani az nem sok (2).
egy rock and rollos bluesos alap, illetve egy little wing.

ha valamit tudtok irjatok!

Elõre a szoba gitárosokért 😄

Sztem DC++ on keress rá, biztos találsz.
ZZTop-nak létezik koncert videója a neten fellelhetõ nagyon gáz minõségû rockpalast koncerten kívül?

Én csak azért mondom, mert megjártam, nekem leesett a híd, és mindent újra be kellett állítani.

Én az SGmen szartam bele leszedtem az összeset majd az újakat rá.. Eszembe se jutott, hogy lehetett volna baja is.😊
hinar
Gitárhúr cserénél az összes húr leszoktam szedni, igaz nekem
sima Wasburn (Nuno 1) gitárorom van.
Ezután leszoktam kenni speciális ápoló zsírral (minden gitárhoz van ilyen, nem mindegy mit használsz), mert úgye a fának is kell egy kis ápolás.Majd felradom a új húrokat.
Én kombinált húrt használok (a vastag húr -E, A, D- "10", a vékony -a többi- "9").
Sokkal erõteljebb...

Megpattan a lakkozás <#nyes>

Match
a fendernek miért nem tesz jót?
az enyém még sosem panaszkodott 😄

Ne szedd le az összeset egyszerre, hacsak nem tudod beállítani a húrlábat meg a tremolót magad... Bár ez gitárfüggõ. A tune-o-matik híd az lepottyan, ha nem tartja a húr, a fender féle treomolónak nem tesz túl jót, ha nincsen húrnyomás és a rugók csontra visszarántják a húrlábat. A floyd meg rémálom.

Én ugy csináltam, hogy leszedtem a régi legalsó húrt, és fel az újat, 1x körbetekrtem a kis bütykön és betekertem, jön a következõ... 😊
Vanek
ha teljes húrkészletet cserélek lehet-e egyessével? úgy értem hogy egyet leszedek,és egybõl felrakom az újjat? 2. mennyi helyet kell kihagyn az új húr feltekerése közben? egy nagyarasznyit?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Match
ok, nem akartam lebaszni én senkit...

Sajnálom, de nem vettem észre, csak segíteni akartam 😞

Match
mar feltoltottem egyet...crack meg progi....lejjebb..

Ron Ragm
Én megnéztem a PowerTabot és a GuitarPro-t is. Szvsz a Guitar pronak sokkal könnyeb a kezelhetõsége, jobban áttekinthetõ, és több hangszert is be lehet rakni, a Mysongbook-on meg több tucat tab van hozzá mindenféle stílusban.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Talán használható 😊
Guitár Pro 4.1
User ID: AROB099040
Key ID: 22705-31248-68228

DC-s hubokon fenn van a full verzió 8 MB

hinar
Tud-e valaki segíteni..olyan Washburn leírás kellene, amiben szepel a Nuno No.1 típusú gitár mûszaki adatai.
Mert most úgy alakult hogy pickup rögziítõ csavart kéne cserélnem, mert elkoptak a fejei, de amit ez idáig beszerztem azok nem voltak jók.

Match
bazzeg, nehogy meghalj má' 😄
Pénz meg pláne ne adjál ki...
16 rugó....bazzeg

Let's download!!!

KranaZoli
Miért?!
Mondjuk nem sokat nézegettem eddig, de elég jó kis proginak nézem, de ez nem jelenti azt, hogy a másik ne lenne jó!!!

Sõt, jelenleg az a jobb, mert abból tudok nyomtatni 😊

A Guitar Pro-ban az idõkorlát még nem is zavarna, ill. a többi sem, csak egy lényeges elem a nyomtatási lehetõség hiánya zavar 😞
Ill. azt nem értem, hogy amit le lehet tölteni DEMO-t az idõkorlátos és nem felhasználónév/serial number, holott a NET-en minden crack oldalon a 4.1.0-s verzióhoz ezek vannak megadva. Csak könnyörgöm én ilyet nem találok a 4.1.0-ban, hogy hol lehetne megadni a serial number adatokat :o Vagy én lennék vak és nem látom a fától az erdõt?!

Azon is elfilóztam, hogy 16E pénzért mefrendelem a szoftver-t a WEB-rõl, de ott meg a kártya adatok kitöltésénél kér olyat ami se a VISA, se a MasterCard kártyámon nem szerepel. Tökön szúrom magamat esete...

Azért továbbra is várok minden segítséget kemény/rock zene újrakezdéséhez (leckék, videók, pengetési technikák, stb... nem konkrét zeneszám tab-okra gondolok)

hinar
Nekem nem sikerült megbarátkozni a Guitar Pro programmal.

KranaZoli
Ezért lenne jó egy full, crack-es guitar pro 😊 Me a régebbi verzióval meg az a szopás, hogy az újabb formátumú TAB kottákat nem képes megnyitni 😞

KranaZoli
A Guitar Pro mintha komplex-ebb progi lenne. Basszus, dob, stb... Ami nem elhanyagolható! Gondolom ezért is csengetõs a szoftver 😞

hinar
Powertab kották elég jók. Te én találkoztam olyan is amely elég pontatlan volt és ritmikailag sem sztimmelt.
De jobban tudtam használni, mint a txt tabos kottákat.

KranaZoli
Hi!

Köszi az URL-eket, mindjárt nézem is töltöm is lefelé. Én a GuitarPro-t onnan ismerem, hogy rajta volt v.mi CD mellékleten, meg ezt találtam a NET-en...

Ha NET-en nincs, akkor nyomtatott formában is érdekelnének kemény/rock gitársulik + hanganyagok, videók, ... Megvételre. Az AproNET-en egy db ilyen hírdetést találtam 😞

Tinxtu
Üdv!

A guitar pro-t annyira nem ismerem, én a Powertab Editor nevû ingyenes progit használom(itt tudod letölteni), fõleg azért, mert egy raklapnyi tab van hozzá itt!
Jó böngészést!
T.

KranaZoli
Jah, és még v.mi a Guitar Pro 4.1.0-es verzióhoz nem tudtok v.mi crack-et?!

KranaZoli
Hali!

Tudom, most olyat fogok kérni amire a legtöbben azt mondanátok GOOGLE 😊 Azonban én mégis felteszem kérdésem 😊

No, most 30 vagyok, 15-kb20 éves koromig gitároztam. (szólógitár) Csak hobbi szinte. Aztán most úgy gondoltam soha nem késõ újra elkezdeni, hát beszereztem egy hangszert. Csakhogy keggyetlen mód rá kellett döbbennem arra, hogy ha az ember nem gyakorolja mennyire kimegy a gyakorlatból. Pár Metallica riff még beugrott oszt ámen 😊

Azonban keggyetlenül felgyorsultak a dolgok, ahogy látom. A NET tele egy rakás TAB kottával, ... aminek nagyon örülök, stb. A Guitar Pro nevû progit néztem ki, sajna idõkorlátos.

A kérésem az lenne, hogy amikor én zenéltem, akkor a TAB kottákat nyomtatott formában adtuk kézrõl kézre, párunknak volt oktató videó kazettája, meghát járt az ember tanárhoz 😊 Abban kérném a segítségeteket, hogy hasznos anyagokat, oldalakat miket tudnátok ajánlani. Mire is gondolok?! Elsõsorban szintén zúzós zenét akarok nyomni, szal v.mi kimondottan kemény zenére kihegyezett leckék (pl. gitár tabok), pengetési technikák, skálák, oktató videó anyagok (gondolom már NET-en is vannak azóta AVI-ban). Szal nem Love Me Tender-es iskolák 😊

Esetleg milyen progit javasoltok (én csak a Guitar Pro-t) ismerem. Esetleg van-e v.mi hasznos on-line, vagy hasonló gitáriskola, ...

Tudom most sok mindent kértem és kérdeztem, Te szerintem nektek ezek a kisujjatokban vannak már 😊

Minden segítségnek nagyon örülnék!

Bye KranaZoli!

Ja, és elsõsorban sz.gépen keresztül zenélnék (most már). Egy Audigy kártyám van, arra van rákötve a gityó, az meg hi-fi-re. Most kaptam kölcsönbe egy BOSS Mega Distortion MD-2 pedált, amit talán örökre megtarthatok 😊 Így már torzított jelet kapna az Audigy és HW-esen még rátenni v.mi gitár effektet.

Az induláshoz kellene segítség (pontosabban újrainduláshoz 😊, mert elsõre a Google-ban elvesztem a sok link között 😞

p)ec
Köztetek ugye volt, aki német ebay-rõl rendelt, én pedig némi nyelvi problémákkal küszködöm... 😊
Hogy mûködik a beregisztrálás, vagy mennyi idõ múlva lesz érvényes?
Mikor vásárolhatok utána? Vásárlás, átvétel, fizetés hogy zajlik? Hitelkártya, készpénz... <#kerdes>

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

visszajöttem, egy cd-t meg kellett írnom.. 😄
de télleg megyek 😄

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Na ne bántsd van 1-2 jó de több nem😛!! Amugy te 1 órája elmentél aludni nem?😄D
fujjjjjb+++

ocsmány 😊

p)ec
Ehhh...
ezt láttátok már?
<#circling>

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

Nemgond!!😄D
hát, 40-60 W közt nekem semmilyen 😄D
(jóvan, tudom, eleget reklámoztam már az új cuccost, de ha egyszer imádom? 😄 )

Jaja.. Mondtam már hogy csak le kell festeni a próbatermünket és kész lesz?😊 Csak jobb erösítök kellenének😞 Jut eszembe nektek milyen erösitötök van 40-60W között?