Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
meg vizsgaidõszak 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

aki gitározik, az nem ér rá irogatni <#bee1>

Nd
No mi ez a nagy csönd errefelé???

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Tudtommal sima😊) Meg nincs dsp ráirva se😄
Miért, milyen a dsp-s?
Ja, egy ilyen cég, mint a roland valószínûleg nem csinálna olyan fogpiszkálót sem, ami tönkremegy 2 év alatt. Ez azért presztízskérdés.

Ez amúgy már a dsp-s cube, vagy sima?

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Most megnyugodtam köszi😊
A haverom most egy lassan húsz éves cube-ot használ rendszeres fellépéshez. Ennyi van benne... 😊

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

tanárom szerint összegyûrt újságpapírt kihúzol vmennyire (de maradjon ráncos), és az is megfogja a visszhangot valamennyire

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Azt hallottam hogy a hasonló Roland Cube 15 erösitök max 2 évig húzzák. Van benne valami vagy hülyeség?

Én meg leköltöztettem a szerkezeteket a pincébe. Van lent két öreg fotel is, meg leraktam az összes vacak szõnyeget, amit találtam itthon. Na meg van lent egy szgép is, hogy jobb legyen a technika. Kicsit még zeng az egész, de valamit ki fogok találni a falakra, hogy elnyelje a magasakat, mert így kicsit barlagmetál hangzása van az egésznek. (Tényleg... ötletek? Tojásosdobozt nem rakok falra, azon kívül mit lehetne?)

Az egyetlen veszélyes a dologban, hogy apám kedvet kapott a gitározáshoz, és a rendes napi alkoholadagja elfogyasztása után lejött, majd megragadta a fendert, bennem meg megállt az ütõ... végig azon drukkoltam, hogy el ne essen vele, de egyelõre túlélte a gitár. 😊

Hehe, varrógép.
Ismerek olyat, aki a varrógép pedáljából csinált Wah-wah-t!

Na EZ vintage!!!<#vigyor>

Jolvan😛 Nekem is SG-m van csak nem Gibson mert arra nem volt pénzem😊
nya, ma megvettem az elsõ komolyabb erõsítõmet, 150 W / 8 Ohm 😊
asszem lesz egy kis falbontás 😊

AC/DC ?
Akkor jó úton haladsz, mert pl. Angus Young semmilyen pedált nem használ. Gibson SG Standard simán bedugva 2 sorbakötött Marshall 100wattos csöves fejbe + Marshall ládák, aztán keziccsókkolom.
Ezeket beszerzed, akkor esélyed lesz megközelíteni a hangzását.

Akkor a pedált ki is lõheted 😊

Ron Ragm
értem... kösz

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Match
nem, nem a sebességen van a lényeg...
a lényeg hogy lazán és természetesen csináld ne görcsösen...
akármit csinálsz a gitáron, akármilyen gyorsan, ha görcsös, eröltetett akkor az hallatszani fog...
ezt pedig (szvsz) csak sok gyakorlással lehet kiküszöbölni!

Ron Ragm
Szóval egy trükk van, a sebesség.. khtx😊

Match
sok gyakorlás...más módszert nem tudok...

Olyan torzitást akarok 'kikeverni' (vagy nemtom😄) mint amit az AC/DC használ. De nem csak erre kéne, szeretnék akusztikus hangot meg egyebet. És csak kérdezem hogy milyenek vannak.
Ron Ragm
Ha kvintnél húrt is léptek, hogy oldjátok meg hogy ne legyen benne az a fél másodpercnyi csend amíg fel/lerakjátok az ujjaitokat? Nem tudok rájönni hogy kéne csinálni és nagyon zavaró 😞

Match
mit akarsz mit csináljon?

faszom nem értek én hozzá😄 ezért kérdeztem😄D
bizonyos sebesség felett érdemes a pedálra clips-et rakni, jobban tartja a lábat <#bee1>

Match
gáz fék....

esetleg szép kocka alakút...

régen a varrógépekhez nagyonjó pedálok voltak!

Meg vannak ezek az agyagformázó székek (nemtommianeve)..azoknak is volt egy jó pedálja amit ha taposol akkor forog a tetején a kerék..

ha esetleg leírod hogy milyen kéne akkor talán...

Milyen pedált ajánlotok?
Nd
Na jol van, meg is sértödöm, itt állandoan csak kritizálnak
<#zavart2>

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Sziasztok!Végre találtam egy normális(már amwnnyire normális lehet egy ilyen) gitárfórumot.Buék mindenkinek, váom a sok szaktanácsot és mûhelytitkot, mit lehet elleni😊
Jah amúgy akkusztikuson tolom, meg baszuson, jól kiegészitik 1mást, csak az a baj, hogy nekem se megy 1xre a kettõn játszás.Jah, és ha valaki azt mondja, hogy a gitár jobb mint a nõ, az cserélje le a nõjét.Jah, és a gitár nem nyeli le...😛

My words are weapons.In which I murder You with?

sapkafej
Ja! És mi az a szájli?<#idiota>

Megpróbálom újra letölteni azt a zempéhármat!

György

Match
válasz gomb?

Nd
Hát én abbol a sok szájlibol rosszat sejtek...

Match
nekem a media player lejátsza..

sapkafej
Nem játssza le a winamp. 😞

György

sapkafej
Köszi!

György

Match

sapkafej
Mi ez a gúnyos hozzáállás ehhez a számhoz? 😛 Amúgy nem ismerem, de biztos jó... 😛

György

Match
Michael Romeo - Paganini concerto in B minor 😄DDDDDDDD
én most pont ezt tanulom 😄
már csak a végét kéne megtanulni 😄

sapkafej
Jól van na, nem írtad oda, kinek szól. Azaz a te hibád ez a félreértés. 😛

Mondjatok már vmi számot, amit le lehet tölteni guitar prohoz, és könnyû megtanulni! Kösz!

György

Nd
Vigyazni nemtok rá...

sapkafej
Nem adják oda, vagy mi?

György

Nd
Basszus probaltam de nem megy...
<#rinya>

Ron Ragm
Tanulj meg vigyázni rájuk... nekem bevált 😊

Nd
nem is rossz ötlet...😄

3 dollár egy tucat, csak sokat kell érte utazni.

sapkafej
Próbáltad azt, h bemész egy boltba, és megveszed az összeset? Naív vagyok? 😛

György

Nd
Hi!
Már egyszer kérdeztem, csak ne reagált senki, ugyhogy teszek egy uccso probat. Nem tudjatok honnan lehetne nagyobb tételben (20-50-100-500 mittomén)pengetõt szerezni nem 200-300Ft/db áron? Annyira unom hogy állandoan elhagyom stb... Másrészt van pár ember akikkel össze tudnék dobni egy nagyobb adagra...

THX

na, pár napig hanyagolhatom a zenélést, szalaghúzódás van a bal hüvelykujjamban...<#rinya><#falbav><#szomoru1><#duma><#sir>

<#nevetes1><#ejnye1><#vigyor2>
Match
<#pardon1>