Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ez mind-mind az én véleményem, nem kell anyázni, ha nem tetszik valakinek...)
http://www.francescofareri.com/fareri_shred2.wmv
György
A többit is megnéztétek?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Aztán fogtam beírtam a riff-et a gitartab-ba és elkezdtem gyakorolni a Speed Trainer-el. Minden Loop-nál egy picit gyorsítottam rajta. Ill. megpróbáltam úgy pengetni az oda-visszát, ahogy a tanárom is csinálja. Már kezdem szokni, hogy a pengetõt mint egy satu fogom és nem mint egy csipesz. Õ úgy penget sokszor, már amennyi idõm volt eddig rá, hogy elessem, mint ahogy a sokat kritizált videjó lévõ user is. Vagyis nem csuklóból pengeti az oda-visszát, meg a gyorsabb részeket, hanem úgy, hogy megdönti a pengetõjét és van, hogy csak ujjtõböl végez munkát. Kéz szinte meg sem moccan ilyenkor. Hát megprószáltam én is. El is kezdett szépen menni a dolog. Közben a Guitar Pro-ban meg szólt a riff egyre gyorsabban. Aztán amikor már úgy éreztem, hogy van olyan gyors, mint a kazin a gyors pl. megpróbáltam a kazival együtt játszani. Sikerült is párszor! Már azt hittem sínen van a dolog. Aztán pihi, filmnézés, ... majd este újra a kezembe vettem a gityót, de megint nem akart sikeredni. Így sík ideg lettem és tök szarul auldtam 😊
Ti hogyan pengetitek az oda-visszát?
Csulkóból? vagy v.mi alternatív módon?
Ez lenne a riff:
(természetesen jó gyorsan kellene játszani)
Hoppá, most csörgött a tanárom, hogy a szerdai nap nem jó neki, csak ma. Így hát ma du-n (este) megint megyek hozzá és természetesen rákérdezek erre a pengetési dologra, hogy mutassa meg, ill. nézze meg, hogy hol a hiba nálam ...
Talán megint okosabb leszek 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Csak annyit akartam mondani, hogy míg Satrianit közönséges földi halandó is képes elsõre végighallgatni, addig Vai esetében ez nem így van, hanem szokni kell a zenéjét. (Úgy is lehet mondani, hogy megérteni, de az fellengzõs szöveg 😊)
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
www.satriani.com
www.satriani.com
www.satriani.com
Ez a fazon meg meg van huzatva, mert ez nem zene, csak zaj. Fúrógéppel tudok ilyet 😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
www.satriani.com
Valsz. a hangolókulcs error is emiatt van...
NO COMMENT
www.satriani.com
www.satriani.com
www.satriani.com
Unokatesóm basszusozik, neki ez a fajta Gibson gitár teccik.
Én is kicsit idegesen reagálta, bocs..
www.satriani.com
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
www.satriani.com
www.satriani.com
www.satriani.com
Amugy honnan volt neked ennyi fölös pénzed?😄
Amugy volt ez téma is nemrég, de akkor nem voltál túl rámenõs. 😊)
Amugy már visza is vittem nyakat állittatni 😊 meg vettem rá egy uj hurkészletet, mert ez a fender ami rajtavan...inkább hagyjuk. De amugy tényleg nagyon zsír! Viszont ezzel aztán tuti nem lehet pankot játszani. Nagyon nem metálra van ez kitatálva. De nem is arra vettem, arra ott a Les Paul(persze nem csak pááánkra azé').
Még mindig eladó a '96-os Fender Strato (American Standard)!!
www.satriani.com