Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord AnonymouS
Egyetértek! Ez hihetetlen szar, ahhoz képest, hogy a csávó eredendõen tehetséges. Számomra hiányzik belõle a dallamosság és nincs benne semmi érzés. Sokat megadnék, hogy így tudjak játszani, de nem cserélném le a stílusomat. Imádok tekerni én is, sõt, rengeteget gyakorlok, hogy gyorsabb legyek, de sokat játszok lassú számokat is, meg nem csak heavy metalt meg társait, hanem jazz-t, blues-t és klasszikusat is. Jó sok számot írtam már, amibõl látszik, hogy preferálom a lassú, érzelmes és intelligens darabokat. Sajna mind csak midiben vagy gp4-ben tudom megosztani, mert Guitar Pro-ban írom õket, de ha valakit érdekelne egy-két számom, szívesen megosztom vele... Szóval visszatérve Francesco Farerire, nekem nem jön be. Egyébként nem hamis a gitárja, csak olyan szar a felvétel meg fõleg a torzító, hogy így hallatszik; be is rezonál rendesen. Komolyan, én jobban beállítom a gitárom a gépen felvételkor. A Secrets címû szám az egyik legnagyobb lopás, amit valaha hallottam. Tiszta Joe Satriani - Midnight, ami az egyik legzseniálisabb szám tõle minden bizonnyal. Szoktam is játszogatni (éppen tegnap, zsepkendõvel lefogtam a húrokat, hogy szépen szóljon), mondjuk fõleg az elejét.

Egyébként egy gyönyörû fekete csillogó Ibanez S370-m van és 7 éve gitározom; klasszikuson kezdve elektromosan folytatva, szóval most mindkettõt fejlesztem egyszerre. Akusztikuson például Francisco Tarregát játszogatok sokat, aktit nagyon szeretek. Hallgassatok tõle, mûvelõdjetek! :-) Klasszikus zene gitáron.

Hát nem érem utól Zolit üzenet hosszúságban azért, de most jó sokat leírtam, remélem lehet érteni... :-)

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

McGrady
okéjj

Kuss!-magyarázta.

basszus

McGrady
jah....milyen gitárod van?

Kuss!-magyarázta.

én nekem mind1, de most ez kurvára megnyugtat ...

McGrady
én jobbban szeretek örömömben😊

Kuss!-magyarázta.

bánatomban zenélek ...

Nd
én meg teganap megnéztem egy zakk wylde videot. Asszem pentaton hardcore a cime. Ez egy állat..😄 Tulajdonképpen a videobol semmi nem jön le, tanulni nem lehet belöle, mert elmond valamit, azt bemutatja. Ilyenkor elborul az agya, és elkezd tekerni, ki tudja mit... de kurva jo kis hangja van a cuccainak...

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Nightrun
Tegnap elkezdtem Tátrait tanulni, de nem megy. Õ nem spanyol gitáron játszik. Az elektromoson meg nem ugyanaz a dolog. A gond az, hogy nincs elég bund a spanyol gitáromon.

Gondoltam megosztom veletek, mert van annyira értelmes, mint az eddigi duma.(Nem kötözködés akart lenni...)

Ron Ragm
Hajrá, hajrá 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

McGrady
akkor írjunk többet😄

Kuss!-magyarázta.

Nd
én olyan fél óránként ránézek a topicra, de sosics hozzászolás, amire lehetne reagálni. Magammal meg nem akartam beszélgetni

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Nightrun
Hol van a Krana Zoli? Merre jársz? Nélküled nem is jó ez a Topic...

NEm ám! De egy kicsit tényleg laposak vagytok ma...

Hát jó, mind1.<#rolleyes>
hát, én mostanság rendesen el vok havazva, szal nem igazán érek rá.....

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Jól esik hogy aggodsz értem😄
Egyszer tényleg meg kéne ejteni ezt a csocsot, ha majd van kedvetek szólj.
meghúzza a hátad, a húrja meg kidörzsöli a kis kezecskédet, ráadásul nagy és nem tudod hová tenni.. 😛P

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

McGrady
1 mi? 1000 forint???????kicsit olcsó lenne

Kuss!-magyarázta.

Hell boy
hello! Használ/használt vki közületek ilyen erõsítõt? Roland CUBE 15
és ha igen akkor mi róla a vélemény, tapasztalat?

1

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

McGrady
mennyi a legolcsóbb erõsítõ?

Kuss!-magyarázta.

Nd
😄

😄DDD
Én nem adom az enyém senkinek😛
De praksét elvinném pedig nemtok basszusozni😄
McGrady
én meg odaadom neked a Jolana Maxina cseh szupergitárom.
😄

Kuss!-magyarázta.

McGrady
majd elosztjuk😄DDD
tied a nyaka, enyémek a pickup-ok😄DD

Kuss!-magyarázta.

Nekem a Stratocaster meg az elektroakusztikus😛
McGrady
a les paul az kell apámnak, úgyhogy küldheted😄DDD

Kuss!-magyarázta.

Nd
😄 Te todmit? Vigyed! Melyik kell? 😄

Te gyerek, szép gyüjtemény, nemakarsz megdobni párral?😛
McGrady
lol

Kuss!-magyarázta.

Nd
na jo akkor az enyémeket itt lehet megnézni:
http://mndee.freeweb.hu

😄DDD

McGrady
jaja...de amíg nem vagyok haladó szinten addig hülyeség

Kuss!-magyarázta.

Match
mindenki belinkeli ide a gitárját 😄
én csak megjegyeztem hogy a galériámban meg lehet nézni 😄
MInnya kicserélem egy ocska orpheusra 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Nd
dicsekszünk, dicsekszünk? 😄

Match
hat...talan 400-ert viheted 😄
najo csak poén, nem adom el 😄

100% amerikai csempészáru...pár ismerõs hozott be hozzá mindent.

gyakorolni meg minden jo, ha meg komolyan gondolo dakkor ugyxis lecseréled hamarosan 😄

McGrady
királyul néz ki.
mennyibe kerül?
én nemrég kezdtem a gitározást, 1 szar cseh gitárt örököltem😄
gyakorolni jó

Kuss!-magyarázta.

Match
az a kicsike 😄

McGrady
irigyellek a szép gitárodért😊
Fender Strato?

Kuss!-magyarázta.

Match
mivel most mar sok az uj ember, betettem par kepet a gitaromrol a galeriamba!

Match
sztem vagd le a kezed 😊))))

Nd
vazz el is adom a gitárt, nehogy ide jussak én is...

😄

Match
végülis igen <#zavart1>

Nd
elismerem a tudását, csak éppen ez nem zene, és hallgatni kurva szar..😄

Match
ossze kene parositani angeloval 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nightrun
Nem szóljuk le, csak elmondjuk a véleményünket. Ez olyan, mint a Pamela Anderson jó nõ kérdés. Sokaknak bejön, sokaknak nem. De nem szóljuk le, ez nagy különbség!

Match
lehet hoyg rossz a hallásom de olyan mintha hamiskásan szólna a gitár amikor nem teker....
mintha szoritana a nyakat mint a baltanyelet 😄

azert fasza hogy leszolunk egy olyat aki olyat tud amit mi valoszinuleg soha 😄

Nd
az a secrets cimu meg igencsak hasonlit egy satriani számhoz.. vagy csak nekem?

Nd
bazzze ez valami szörnyü!!!
Ha néha-néha elhallgat a gitár, akkor talán azt hinném, hogy fel tudok feldezni valami zenére emlékeztetö valamit, de egyébként....
Komolyan megfájdult a fejem töle, pedig még csak a 3.at hallgatom.
Egyébként ha az egész egybe lenne, és nem lenne köztük szünet, fel sem tünne hogy az egy másik szám már...<#idiota>

Match
nemtom mennyire ismeritek a kijeloles muveszetet, de erdemes elnezni IDE

ritkan hallani szerintem ilyen szart...

de azert egy kis irigyseg mindenkiben van sztem 😄
azert neha jo lenne ha tudnek igy jatszani 😄

Nd
egyetértek abban, hogy ez nem zene. Viszont ennyiböl nem lehet leszürni, hogy nincs élete. Az azonban biztos hogy nagyon sok gyakorlás van mögötte... Másrészt ez szerintem szándékosan olyan 'szóló' lett, amiben csak a technikára állt rá. Ha ilyen szinten tud jatszani, akkor elég valószinü hogy tud mást is. És lehet hogy akkora tehetség hogy heti 3 ora gyakorlással jutott el ide..<#idiota>