Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek kellene egy B.C. Rich, 2003 BodyArt, December, gotár használtan? Egyik sarkán kicsi repedéssel?
porki fagyok fállalon
A Velvet Revolverbõl max. egy jól megvágott Slash-szólók felvételt néznék meg...
A Robben viszont megvan mp3-ban,haverom felvette, otthon, mivel
az A38 koncertjeit elõben adja webcamera.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
(Ha az oldalon nincs feltûntetve a húrtépõ, akit kerestek, akkor írjatok!!)
Amerikai gitárosok oktató órái eladók! John Petrucci (Dream Theater), Steve Vai, Yngwie Malmsteen, Zakk Wylde (Ozzy) Paul Gilbert (Mr. Big, Racer-X), Marty Friedman (Megadeth), Jason Becker, Vinnie Moore ==> csak a legnagyobb nevek! Eredeti áruk kb 6-8E Ft, én csak 2200Ftot kérek darabonként értük. Itt minden infót megtaláltok : RockLickS http://rocklicks.fw.hu
Ha rendeltek a zenébe fektettek, ugyanis új effektpedált szeretnék venni! 😊)
Köszi,
Dave
Én rock zenén nöttem fel.:-) Így külön öröm számomra a gyerek gitározása.
Evinek jelenleg Avril a kedvence.
Ha lesz képem a gyerekrõl akkor teszek majd fel
Aki bírja a rockzenét az hallgassa meg! Kegyetlen jól nyomja a csaj !
Írjatok a zene fórumban a jazz/funk/blues topicba!!<#alien>#alien>
Amúgy én is voltam Robben Fordon, jól szórakoztam, bár sokkal többet vártam tõle.
Chris
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Na mindegy, remélem azért semmi baja nincs!
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Másfél évvel ezelõtt gitártanárt kerestem akkor még alig 9 éves kislányomnak.
Akkor sok jó tanáccsal elléáttatok. Igyekeztem megfogadni ezeket.
Azóta is járunk gitározni. Ez a kiscsaj kedvenc különórája. Van egy kis együttesük. (bár még nevük nincs).:-)
Nagyon tetszik neki a gitározás. Ha szomorú mindig elõveszi és gyakorolgat. Vasárnap megalkotta elsõ önálló szerzeményét, ami Lordról az Ir szetter kutyájáról szól.
Egyszóval élvezzük nagyon a gitározást.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Szeretném megkérdezni hogy egy Harley Benton 80R típusú erõsítõ elég-e dobmellé egy kissebb terembe. Az erõsítõ adatai:
- 65 Watt teljesítmény
- 12" Eminence hangszóró
- parametrikus eq
- lábkapcsoló csatlakoztatási lehetõség
- tiszta és torzított csatorna
Különben blues koncert volt, és hát nagyon profik voltak. A hajón volt, kb. 300 embernek játszottak, mert ennyien tudták, hogy érdemes meghallgatni. Pedig egyszer már voltak itt, de akkor az old man's-ben volt a koncert.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
http://www.freeguitarvideos.com/LJ_R1/LJ15b.html
a tapping lényege, hogy a hangot nem kipengeted, hanem ráütöd jobbkézzel
Yamaha lesz a drága
amúgy tervezem az új hangszert 😊
It's almost addicti... F**k! 😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
a motorozás viszont jo ötlet..
Mid van?
😄
tényleg nagy a csend errefele. Sehol senki?
Jelenleg egy COmet klasszikus gitáron játszom, nyárra tervezem a szólót. Tapasztalatok? Vannak, 2 évig jártam tanárhoz, most + 2 év kihagyás után felfrissítettem tudásom, és folytatom a gitározást.
Juteszembe: máj 16-án Robben Ford lesz a hajón. Nem kihagyni!
Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!
Ja, jobb hangszerboltokban rendelésre egy hónapon belül kapsz balkezes gitárt. Csak nem értem, miért drágábbak. Közel másfélszer annyiba kerülnek, mint az ugyanolyan jobb kezese. Én inkább egy drágább jobb kezes gitárt vettem, mint egy rosszabb minôségû balost. Át van húrozva, gitárpánt tartója frankón át van fúrva, meg a húrtartók felcserélve. Nekem bejött. A potmeterek sem zavarnak, jó helyen vannak. A gitárom fordított nyakú, így most, hogy bal kézzel játszom rajta, a kulcsok felül vannak. Minden fasza! 😄DD
Bal kezesek elôre!!!! 😊)
Remélem tudtok segiteni! Van 2 olyan nagy jack dugaszos kábelem,
és mind kettõ kábelen az egyik vége, szétjött, és most
szeretnék a 2 kábelböl 1-et csinálni, de nem akar müködni.
Ezt forrasztani kell?
porki fagyok fállalon