Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kölcsön kaptam egy régi Ibanez Lm7 L.A.Metal effektet,
de nincs benne elem. 9V-os adapterrel mûködne, így mivel azt nem kaptam hozzá,
az enyémmel hajtottam meg(új 9V-os Harman Pro adapter).
Igen ám, de csak alapzaj szûrödött ki, és a kis led se világított.
Na most ez azt jelentené, hogy az elemnek és az adapternek EGYSZERRE kell
menni? Mert akkor veszek, mivel az nincs benne(ilyen régi tömzsi elem...).
Segítsetek, nem életbevágó de egy próbát megér.
Itt van egy kép róla, a neten találtam:
(Sajnálom ha nagyon láma lennék<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>)
Elõre is köszönet.
Egy picit belekontárkodom 😊
Attól is függ az élettartama, ha az erõsítõ összevan építve a hangfallal,
vagy nem, plussz a csövek függõlegesen állnak-e a szerelõpanelen, vagy oldalt, gyakorlatilag szétrázza öket a zenebona. Szóval nem árt ha van tartalék is.
Csövek
JJ electronic EL 34 13,000 Ft
Magnoval EL84 7,000 Ft
Mesa/Boogie ECC83/12AX7 3,500 Ft
Pronal ECC83/12AX7 3,000 Ft
Sovtek 6L6 VXT 9,000 Ft
Sovtek EL84 6,500 Ft
Sovtek ECC83/12AX7 3,000 Ft
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
A csövek tényleg öregednek, meg nagy hõmérsékleten mennek stb. A használat idõtartamától függ fõleg, de hosszú idõ alatt (10+ év) álltukban is tönkre tudnak menni. A terheléstõl nem függ az élettartam, mert állandó áramról járnak. Amúgy a végfok a kritikus, mert azon megy át a nagy teljesítmény. Cserélni meg csak párossával (négyessével) illik.
Meg volna egy kerdesem csoves erositokkel kapcsolatban. Hallottam, hogy a csovek szarra szoktak menni bennuk idonkent. Milyen gyakran, es mitol fugg ez? (hasznalat idotartamatol, vagy a megterhelestol...) Es ha tobb cso is van benne, akkor az egesz szarra szokott menni, vagy csak a preamp cso(vek)?
Sziasztok!
Eladó -- Boss GT-6 -- garanciás, eredeti dobozban, minden tartozékkal, !magyar nyelvû! kézikönyvel, alig használt, szinte érintetlen állapotban 105 000 Ft-ért. Hívj fel, írj mailt, megegyezünk!
[email protected] 06703631151
hû de rég jártam itt.
Majd olvasgatok
Üdv:
Bálint
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
én a távolság miatt nem leszek ott <#gonosz3>#gonosz3>
valakinek nincs kedve eljönni?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
rég voltam már. Roger6, arra figyelj azért, ha felezõst veszel, akkor ott több kábel is lesz, ami picit megbonyolithatja a dolgot, anno a dimarizoval nekem is el kellet bibelõdni, mig rájöttem. A Seymour piköp,amit legutoljára szereltem, az meg csak egy kábeles volt. Szal okosan , amugy meg le lehet tölteni egy csomó kapcsolási rajzot ezekhez, hogy miképp is kell helyesen összeforrassztani, berakni. De ha soha nem csináltál még ilyet, vagy nem vagy biztos a dolgodban, akkor inkább viddd szervizbe (2000 HUF kb.), mert ott be is állitják neked faszául, tuti jó lesz, meg ilyenkor csak ugy jófejségbõl a gitárnyakat is jól belövik. Ez csak tanács volt, de ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz. <#awink>#awink>
Stain : sztem annyiért simán jó. Ilyen árban kapsz még Johnsont kb. de hát az nem tudom milyen lehet.
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
bocs az Off miatt
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
De a forrasztással vigyázni kell.Nehogy felmelegedjen a tekercs, mert akkor el is dobhatod.
http://www.stewmac.com/freeinfo/
Ezzen az oldalon hátha találsz hasznos infot.
Lehet ingyenes katalogust rendelni.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mégegyszer megprószálom:

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

www.satriani.com
Hát lenne egy kérdésem, remélem vannak itt olyanok, akik tudnak nekem segíteni. Szóval le akarom cserélni a girárom pick-up -jait olyna krómos valamire. Nem tudom, hogy mi a neve, ti biztos tudjátok, mire gondolok. Szóval hol tudok ilyet beszerezni, és mennyiért?
-L