Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
több interentes oldalon is látam már h erõsítõt írnak külön akkusztikus gitárhoz és külön elektro-akkusztikus gitárhoz..
namost engem az érdekelne, hogy az akkusztikus gitár erõsítését hogy oldják meg, mert nem tudom elképzelni... persze mikrofonnal mindenhülye eltudja..
Légyszi segítsetek csak Ti tudjátok a választ!
DT-sek írjátok meg milyen volt a koncert!
Amúgy a használt Fender mennyi lett volna?
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
A fender meg lehet hogy már csak ma lesz az enyém ,mert holnap hoznak egy japán ibanez rg560-ast, ami nagyon tetszene...gondolkodom még, amugy egy az egyben csere lenne. <#fejvakaras>#fejvakaras>

Igen, a szájharmónika tipikusan az a hangszer ami otthoni, egyedüli zenélésre nagyon jó! Egy golyó,egy erõsítõ és egy teljes készlet nem olcsó mulatság,
és szerintem óriási türelem kell hozzá, meg a blues önfeledt szeretete.
Gitározni kezdésnek tényleg könnyebb!
Láttátok már SRV-Little Wing c. videóklipjét?
Nagyon jól kifejezi a hangszer és a zenész közötti személyes viszonyt<#worship>#worship>
És milyen más mint a Hendrix...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
amúgy érdemes vele szórakozgatni 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
a szájüreg méretét kell változtatni, illetve azt hogy gyomorból vagy tüdõbõl fújod a levegõt.
tehát ha C-bõl C#-t akarsz csinálni, akkor csökkented a szájüreg méretét, és tüdõbõl fújod, ha pedig C-bõl D#-t akarsz akkor pedig szájüreg nõ, és gyomorból fújsz.
egyébként nem nagyon vágom a szájharmónikát, kb idáig jutottam vele. Lehet hogy egy normális tanár lefikázná a kis monológomat, de én igy csinálom 😄
6000 Ft korrekt ár, nagyon kellemes Hering-eket lehet már kapni ennyiért.
Arra vigyázz hogy ne kajálj, ne nyálazz, mert roncsolja a lamellákat...
Kezdésnek jó pár Beatles-dal<#eljen>#eljen>
Azért köszönöm az eddigieket is!!! 😄D
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A diatonikus hangszered hangnemének megfelelõen meg kell tanulnod, melyik luk
milyen hang, szívva és fújva. Utána jön a fújás közbeni hangmódosítás,
a hajlítás, és rengeteg technikai finomság. Úgy tudom van pár dolog ami csak akkor fog kijönni, ha egy izomrész megerõsödik a hangszálaidban!
Tehát aki eddig azt hitte volna, hogy szájharmonikázni egy hét alatt meg lehet tanulni ("...úgyse fújok hamisat'...") na az nagyon téved.
Az egész szájharmónika dolog nagyon fülelõs-leszedõs dolog, ezért nehéz róla beszélni és tanítani is.
Match tuti vágja azt a hajlítást.
Úgy láttam, hogy régebben indítottál egy szájharmonikás topicot is, ami sanjos nem igazán mûködött. Na. Nekem lenne egy kérdésem, mert ezek szerint te azért konyítasz a dologhoz egy kicsit. Frankón van egy szájharmonikám, csak nem vágom, hogy hogyan lehet belôle félhangokat kicsalni! Alap hangok mennek, de hogy egy C-bôl hogy csinálok C#-t, arról fingom sincs. Remélem te tudsz nekem segíteni ebben, mert nagyon rég óta szeretnék már szájharmonikázni...
- Fender strat, Ré LP
- Gibson SG meg Gibson 135, de egyelõre asszem egy Ibanez Artcore lesz jazzgitárnak
- SRV, Clapton, BBKing, Knopfler meg ilyesmi
- hmm... szobagitározás rulez 😊 öreg vagyok én már ehhez...
- a haverom pl bõgõs, de slappelni õ sem tud
Már egy csomó ideje keresek ilyen mulatós zenéket. Illetve kottákat. Jó a tab is, de kotta jobb lenne. Nem tudjátok, hogy honnan tudok szerezni? Letölteni, vagy valami? Megrendelni tudok, de nekem nincs kedvem 6 rotyit kiadni érte, ha ingyen is megszerezhetem. Szóval ha lesz valakinek egy linkje, az dobja már be nekem privátba! Köszönöm.
-MusicMan Stilhuette Special
-Malmsteen, SRV, Zakk Wylde
-Why? (juni 25: ecser, teke sörözõ; Juli 15 rocktogon)
-basszerost is nehéz találni nem hogy slappelõst 😄
====================
-Milyen gitárotok van
-Milyet szeretnétek
-Ki van a játékotokra leginkább hatással(nemcsak mit szerettek legjobban játszani)
-Milyen zenekarban játszol
-Hol lehet fiatal,slappelõs bassert találni?<#vigyor3>#vigyor3>
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Most akkor ezek szerint kirúgták? Biztos sokat foglalkozott a gitárral, meg a csajokkal... Szegény...
Ezt is azért írtam hogy kihozza!<#falbav>#falbav>
Eladó egy BOSS ME-50 multieffekt és egy ESP LTD KH-202 Gitár! Sürgõss!!
Érdeklõdni csak mailon: [email protected]
Üdv: Péter
R U Ready?!?!? ...broken soul...
És olyan ámber van aki ott lesz a Theater-en?