Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Van itt Malmsteen fan?Vagy legalább olyan ámber aki játszik Malmsteen-t???
Hö?<#nemtudom>#nemtudom>
Volt valaki kint a Greenday-en? Valami eszméletlen koncert volt. Akkor bulit nyomtak hogy na.
KUUUUURVVVVAAAAA JO VOLT VAZZZZEEEEE
😄
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Én idén a Dream Theaterre megyek.
Mert õket még nem láttam.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
http://www.vai.com/News/tourdates.html
Wed 9/21 Budapest, Hungary Petofi Czarnok
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
a bundok is.
Ha Jazz Band-be játszol tuti nem vagy szar, de az elektromos gitár
egy más dimenzió, hiszen a technikák tárháza bõvül, és a hangkitartása
sokkal hosszabb, ezért impro-nál még szokatlan, nehéz lehet ízléseset nyomni.
Hallgass Al Di Meola-t, elektromos gityót akusztikus figurákat játszik,
kedvelni fogod,100%!!!
Az akkordokat könnyû fogni, de mikor csak hangokat(szóló) játszok nagyon nehéz, a húrok kemények, messze vannak a nyaktól, nagyon közel vannak egymáshoz nehéz pengetni stb. nem megy jól<#gun>#gun>!Most én vagyok szar vagy a gitár?<#confused>#confused>
A gityó kb.55000ft volt Nashville!
Akarok venni egy elektromosat remélem azon könnyû játszani, nektek mi a véleményetek errõl?!
Szinte effektként gondolok rá, nem zenei technikaként.
A "tekerõs" gitárosok jól tudnak vele kamuzni az tény...
Ennél a gitárnál egy-két jól sikerült eksön és már süllyed a hang...
és akkor jöhet a hangolás(ami full kezdõknek nem igazán megy).
Az igaz hogy nem fogja használni, de ha ottvan, tuti jókat fog velük marhulni,
amíg meg nem tanulja, hogy ha basztatja kezdheti elõlrõl.
Simán vehet kezdésnek ha nyûvi szét egybõl.
Amúgy sztem még mindig nem éri meg,
1.)Ha 50 felett veszek gitárt akkor már rendesebbet
2.)Ha floydost veszek,akkor megadom az árát.
Nem ismerem a Floydos gitárokat, úgyhogy nem tudok róla semmit mondani, ebben te jobban otthon vagy. Én csak annyit teszek hozzá, hogy egy kezdô, aki kezdésnek keres gitárt, az nem fogja használni a tremoló kart, ebben biztos vagyok. Persze ez megint csak az én véleményem! 😄
Szerintetek érdemes egy ilyet venni kezdõhangszernek:http://www.eldoradomusic.hu/t3.htm
vagy ez egy szar?!
Itt van egy elég jól érthetõ leírás. A wah azt csinálja, mint amire én is tippeltem. Van benne egy sáv-erõsítõ, aminek a közép frekvenciáját lehet változtatni a pedállal, és így vagy a mélyet emeli, vagy a közepet vagy a magasat, stb.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A tremolót meg (ami ugye valójában vibrato) próbálgatni kell. Az alap dolgokra szerintem hamar rá lehet érezni, a trükköket meg nem tudom, mert annyira nem megy nekem. Meg hát ahhoz valami floyd rose vagy ilyesmi kell, mert azért a Fender a nyúzástól elhangolódik.
ha van idõd/kedved írhatnál egy ismertetõt, hogy a
torzítónak,wah-nak,flangernek,phasernek,reverbnek stb. milyen hatása van
a hanghullámokra és hogy milyen elven alapul a mûködésük...<#alien>#alien>
Ha nem, akkor bocsi, csak érdekel.
A tremolo kar használatának elsajátítása mennyire egyszerû?
Kb. annyi mint a wah-pedal, vagy több "kreativitást" igényel?
I am <#lama>#lama>
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
de azért igy is kihivták a rendõrséget a lakók 😄
Azt a metal effektet meg valószínû meg lehet bütykölni, szerintem ránézésre látszik benne, hogy mi ment ki, csak jól kell ránézni 😊 Vidd be valami ezermesterhez.
Match: szóval 15 percig húztátok? 😊
én lezúztam az agyam olyan szinten hogy tiszta vér lett a gitárom 😄
egyébként eszméletlen király volt...a közönség nagyjából elfogadható, nem az az igazi bulinép, de egyébként minden OK volt...
a másik gitárosnak egyszer egy húrja szakadt el , másodszor meg leesett a szijtartója 😄
olyan 23:15 fele jöttünk le a sokadik ráadásszám után 😄
Milyen volt a Rocktogonos buli ?
Még mindig lezavarnak 11-kor a színpadról ? 😊
Azért köszi, maradj rendszeres fórumozó...amúgy sajnálom a Ibanez Metal dobozt.
Hehe, milyen torzszülött lenne már a gitárom...
emléxem 😄
hát figy...
A digitech az mindenképpen egy jó effekt, tehát sztem ha nagyon fejleszteni akarsz az egy új gitár lenne...persze nem ez a legolcsóbb megoldás...de tényleg egy jolana-ba nem igazán éri meg 30 ezer forintos pickupöket tenni.
levágja a gerjedni készülõ részt. A hang tehát még gyengébb, keskenyebb lesz...
Csak két pickupom van, mindkettõ gyenge nagyon. Ha kicserélném, akkor már normálisra (Seymour Duncan, Di Marzio pl.), dehát akkor a pickup többet érne mint maga a gitár, és trabantból nem lesz ferrari...max lada.
EQ marad a dologból asszem...vagy egy új gitár majd.