Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christiansen
Hi, nekem Rp 200-am van, és meg kell hagyni jó kis kütyü.
(Az Rp 100-tól abban különbözik csak, hogy van rajta exp.pedal)
A digitech jó és megbízható márka! Azonban a multieffektek fellépésre nem igazán jók, de gyakorolni, effekteket megismerni királyak!

Hell boy
hello mindenki! az lenne a kérdésem hogy mi a véleményetek a digitech rp 50es és 100as multieffektekrõl? Vagy tudtok esetleg ajánlani valami mást olyan max 40 ezer körüli árban?

Match
google

htx...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

billblues
sziasztok!hol találok bassgitar tabulatúrákat?

Hm. Hát én kb 99 óta ezt használom 😊

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Lord AnonymouS
Hú, én ilyet kerestem rég óta, köszi! <#vigyor3>

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Sound Forge 6.0?

Borgi
1000 köszi

porki fagyok fállalon

CoolEdit aka Adobe Audition

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Borgi
sziasztok,
tudtok mondani nekem olyan progit amivel könyen ösze tudok csinálni több sávot, mer van egy sima "hang-vágóm" (goldwave) de ezzel mindig csuszkálnak a dolgok 😞
meg hogy tudnék ugy fölvenni hogy megy a szám is, és a több sávnál pont ugyanakor kezdödjön el? ez nekem probléma, van valami progi ami tud nekem segiteni?
köszi

Borgi

porki fagyok fállalon

Köszi az infót!<#worship>De ha kipótolsz még 350.000 Ft-al, akkor megteszem én is.<#nyes>

Lord AnonymouS
Petrucci csak maradjon az Ernie Ball-jánál, ok? <#idiota>

Itt nézzél infot:
Ace Music
Merchant City
Szeky Music Portál

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Üdvözlet!

Nem tud valaki konkrétumot mondani az Ibanez RG1527-rõl?Vagy valami teszt leirást?
Nagyon fontos lenne!
Köszi!

Lord AnonymouS
Csak Guitar Proban írt, de az elég jó.

Nd
Hy

Nincs valakinek Joe Satriani - Friends számához backing track-je? Mostanában azt tanulgattam, és kivancsi lennék fel tudnám-e jatszani...

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Az Easy-t meg a Mr. Brownstone-t játszották. Viszont nem volt nagy Slash szóló. Kiálltak ugyan ketten a Duffal valami alap bluest játszani, de sok füle-farka nem volt.

Christiansen
Nem, ilyesmibõl nem szoktak balhét csinálni, csak a pofátlanabb sztárok (Axel R., Lenny K. stb), amúgy 1.)vagy licenszelsz /engedélyt kérsz, akár pénzért/
2.)vagy már alapból szabadon játszható "freeware"
a dal, pl. elhunyt zenészek dalai azok.
Nyomjátok a Hendrixet!!!! Hallani akarom<#crazya>

És akkor szerinted a Revolver fizet a Pink Floydnak, mert eljátszották a Wish You Were Here-t? (Meglehetõsen bénán mondjuk...)

hinar
Elvileg más zenekarra is vonatkoznak...Nem játhatsz más zenekarok számait, csak külön engedélyel. Én ezt úgy oldottam meg, hogy a koncert plakátra (tudod kisbetûvel) odaírtam, "(itt felsoroltam az együtteseket) hogy a koncertten elhangot számok, csak feldolgozásként szerepelnek, a koncertbõl semmi anyagi haszna nem származik a zenekarnak".
De magyarországon ezzel még nem ezzel egyenlõre nem foglalkoznak.Nem tudom hol tart az a dolog amikor a zenészeknek (akik klubokbam játszanak) kell valami vizsgát tenni, hogy hivatalosan is engedélyel játszanak. Ez úgye a nagyobb zenekarokra is vonatkozik.

Ez de gáz...
És ha másik zenekar játszik guns számokat?

hinar
Nem játszhat Guns számokat, mert úgye Axel ül a szerzõi jogokon.
Én nem voltam a koncerten, de kiváncsi lettem volna a csapatra.

Ki volt tegnap Velvet Revolveren? Vélemények? Azt hittem több Guns számot játszanak...

H. Peti
Én nem tudom igazából nem volt egyik sem a kezemben, de soka rosszat hallottam ezekrõl. Ha már a kettõ közül kéne választani én is a Samickot javallanám, de csak ha nagyon muszáj.De ha ilyen gitárt veszel valami komolyabban hozzáértõt vigyél magaddal, mert ezeket a cuccokat tényleg alaposan meg kell nézni. Amugy nem értelek Árkádiában van csomó gitár 50 e-ig és sztem ezeknél biztos jobbak. Persze ezek sem repitik le az ember fejét, de ennyibõl tuti hogy onnan választanék valami mást. Mondom ennyiért Samickot tuti nem vennék, csak ha ez az egy lehetõségem maradna. De te tudod.

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Samicknek vannak magasabb szériás gitárjai és "régi" név.
A Johnson a kínai gazdasági fellendülés egyik szikrája.

Samick.

Szerintetek olcsó gitárok közül(50e alatt) a Johnson vagy Samick jobb? Boltba azt mondta srác hogy szerinte Samick jobb.

Kösz a tanácsokat. Meg nem gondolom magam, max nincs hozzá semmi tehetségem, de akkor is addig csinálom amíg valami csak el tudok játszani 😊 Nemsokára ugyis kiderül.

Lord AnonymouS
<#hehe> ez jó!
Egyébként nem egy nehéz szám...

Christiansen
Vanek el kell h talált a szélsõ húrt!
Pusztán levegõnyomással nem fog szólni...
A videóban olyan habverõ van, aminek hajlékony lapátja van, ezért tudja
szakadás nélkül pengetni.

Ja amúgy szerintem ne b@szd szét a gitárod, inkább tanuld meg
a dalt tremolo-picking technikával<#eljen>

Vanek
hi!kipróbáltam én is ezt a turmixgépes dolgot,és nekem nem ment...😞
Nemtom nekem nem fúj semmiféle levegõt körülötte,amitõl megrezegne a húr... Setleg nincs nektek vmi jó gépetek erre? 😊

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Lord AnonymouS
üveghang, keress rá neten, rengeteg fajta van, pl természetes, mesterséges... angolul natural, artificial, pitched, tapped, semi - harmonic a neve

Vanek
köcc,megtaláltam Dick Dale:misirlou a címe. Guitarproban mi az a négyzet a hang mellett? azt hogy kell lejáccani? akkkor elvileg magasabb hangot ad ki. Ismeri vki a nightwish crimson tide-ját?mert ott játszik 2szer is "sikítosatt" empu....

Lord AnonymouS
Pulp Fiction (Ponyvaregény) és Taxi filmek zenéje, asszem Bring Out The Grimps vagy valami ilyesmi a címe, de most feldolgozta a Black Eyed Peas is Pump It címen.

Vanek
mi ennek a számnak a címe? azt tudom,hogy filmzene...??

Christiansen
Szerintem benne van a nevében milyen zenéhez kell<#hehe>

Tényleg vannak rohadt olcsó gitárok, és vadi újak is, tökéletesek kezdésnek,
mindre van garancia is.
Zuzda ha majd késõbb rendes gitárt akarsz venni, akkor kell majd nagyon megfizetni, így meg ha meggondolog magad késõbb, nem lesz bukta, hiszen szerintem egy 50 alatti használt gitártól elég nehezen szabadulnál meg.

H. Peti
zuzda nem irtad milyen zenéhez kellene, de sztem ennyibõl vegyél valamilyen Vorson-t. Árkádia honlapján nézelõdj ott van rengeteg kezdésnek teljesen jó gitár. http://www.arkadiahangszer.fw.hu/

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Szerintem olvasgasd egy kicsit a régebbi hozzászólásokat, mert már párszor volt szó errõl.

Hi all. Egy olyan kérdésem lenne hogy ti milyen szólógitárt ajánlanátok kezdéshez? Sajna csak 50e van rá ugyhogy itt meg vagyok lõve. Ha van akkor inkább vegyek használtan egy márkásat, vagy kezdésnek mindegy?

Képzeld el, hogy tud a malmsteen tejszínhabot verni. 😊

Christiansen
Áállat.
Bár a Petrucci meg a Malmsteen simán is kipengeti!
Csak nem basszék el<#nyes>

menyus77
Kecskeméten ajánlom Tõkés Jánost! gitárt és basszusgitárt egyformán tanít, én lassan másfél éve tanulok nála. küldj egy privit ha érdekel.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy ne tudna valamelyõtök Kecskeméten vagy környékén egy gitártanárt?(elektromos persze). Köszi.

/me irigy

na, voltam Dream-en!
KURVA NAGY VOLT! Petrucci meg Myung meg Rudess olyan szólókat nyomtak, h elfelejtettem levegõt venni. Portnoy marha jó volt, egy magyar mezben dobolt, meg Petrucci egyik szólója alatt poénkodott az egyik stuffal. :-)
az új albumról nyomtak 3-4 számot, a többi a kevésbé ismertek voltak, de mindegyik 6-7-8-9 perces szám volt (a Pull me under az rohadt nagy volt <#eljen>)
ja, a dedikáláson meg aláírattam a hangszert, majd rakok be róla képet.

egyetlen bánatom az volt, h rövid volt, összvissz 2 óra, egy 15 perces szünettel.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Benne van. De a mikrofonok brutál drágák. Legalábbis azok, amik jól szólnak. Sajna a mikrofon nagyon kritikus dolog. A piezo jóval olcsóbb, a haverom pl. ilyeneket gyárt, de neki a nagybõgõre való a profilja, az egyszerûbb, mert nem kell beépíteni a húrlábba, csak bele kell szorítani. Na most elvileg gitárra is fel lehet szerelni belülre, akár kétoldalas ragasztóval is, amit késõbb le lehet szedni, és meg sem kell bontani a gitárt. Ha gondolod, akkor meg tudom adni a mail címét. Bõgõre asszem 15 körül csinálja, gitárra biztosan olcsóbb, és tuti sima gitárerõsítõre rá lehet kapcsolni, csak kell hozzá valami jó effekt, hogy telt hangja legyen. De legalábbis erõs eq.

sz4bolcs
Ha már harmónikáról volt szó, ezt ismeritek, ugye?:

harmónika+szájdobolás

Nekem nagyon tetszik.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
😞) Meghaltam

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

stain de engem az érdekel h akkor van mikrofon? tehát a mikrofon hol van?
bocs h ilyen hülyeségeket kérdezek csak akarunk unplugged koncertet de új gitárt nem..
bár lehet h olcsóbb mint egy akkusztikus erõsítõ.
Az idõ, ami inkább gond, nem a jegy ára :-( ez a bánatom...

hi!
nem tudja vki honan lehetne letölteni a mysongbook.com teljes adatbázisát?(a www.mysongbook.com-on kivül 😊)

Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!