Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Az Rp 100-tól abban különbözik csak, hogy van rajta exp.pedal)
A digitech jó és megbízható márka! Azonban a multieffektek fellépésre nem igazán jók, de gyakorolni, effekteket megismerni királyak!
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
tudtok mondani nekem olyan progit amivel könyen ösze tudok csinálni több sávot, mer van egy sima "hang-vágóm" (goldwave) de ezzel mindig csuszkálnak a dolgok 😞
meg hogy tudnék ugy fölvenni hogy megy a szám is, és a több sávnál pont ugyanakor kezdödjön el? ez nekem probléma, van valami progi ami tud nekem segiteni?
köszi
Borgi
porki fagyok fállalon
Itt nézzél infot:
Ace Music
Merchant City
Szeky Music Portál

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Nem tud valaki konkrétumot mondani az Ibanez RG1527-rõl?Vagy valami teszt leirást?
Nagyon fontos lenne!
Köszi!
Nincs valakinek Joe Satriani - Friends számához backing track-je? Mostanában azt tanulgattam, és kivancsi lennék fel tudnám-e jatszani...
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
2.)vagy már alapból szabadon játszható "freeware"
a dal, pl. elhunyt zenészek dalai azok.
Nyomjátok a Hendrixet!!!! Hallani akarom<#crazya>#crazya>
De magyarországon ezzel még nem ezzel egyenlõre nem foglalkoznak.Nem tudom hol tart az a dolog amikor a zenészeknek (akik klubokbam játszanak) kell valami vizsgát tenni, hogy hivatalosan is engedélyel játszanak. Ez úgye a nagyobb zenekarokra is vonatkozik.
És ha másik zenekar játszik guns számokat?
Én nem voltam a koncerten, de kiváncsi lettem volna a csapatra.
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
A Johnson a kínai gazdasági fellendülés egyik szikrája.
Samick.
Egyébként nem egy nehéz szám...
Pusztán levegõnyomással nem fog szólni...
A videóban olyan habverõ van, aminek hajlékony lapátja van, ezért tudja
szakadás nélkül pengetni.
Ja amúgy szerintem ne b@szd szét a gitárod, inkább tanuld meg
a dalt tremolo-picking technikával<#eljen>#eljen>
Nemtom nekem nem fúj semmiféle levegõt körülötte,amitõl megrezegne a húr... Setleg nincs nektek vmi jó gépetek erre? 😊
R U Ready?!?!? ...broken soul...
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Tényleg vannak rohadt olcsó gitárok, és vadi újak is, tökéletesek kezdésnek,
mindre van garancia is.
Zuzda ha majd késõbb rendes gitárt akarsz venni, akkor kell majd nagyon megfizetni, így meg ha meggondolog magad késõbb, nem lesz bukta, hiszen szerintem egy 50 alatti használt gitártól elég nehezen szabadulnál meg.
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
KURVA NAGY VOLT! Petrucci meg Myung meg Rudess olyan szólókat nyomtak, h elfelejtettem levegõt venni. Portnoy marha jó volt, egy magyar mezben dobolt, meg Petrucci egyik szólója alatt poénkodott az egyik stuffal. :-)
az új albumról nyomtak 3-4 számot, a többi a kevésbé ismertek voltak, de mindegyik 6-7-8-9 perces szám volt (a Pull me under az rohadt nagy volt <#eljen>#eljen>)
ja, a dedikáláson meg aláírattam a hangszert, majd rakok be róla képet.
egyetlen bánatom az volt, h rövid volt, összvissz 2 óra, egy 15 perces szünettel.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
bocs h ilyen hülyeségeket kérdezek csak akarunk unplugged koncertet de új gitárt nem..
bár lehet h olcsóbb mint egy akkusztikus erõsítõ.
nem tudja vki honan lehetne letölteni a mysongbook.com teljes adatbázisát?(a www.mysongbook.com-on kivül 😊)
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!