Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rossz tanár volna belõlem:-/
Én mindkettõre natural-t hittem ezek szerint.
Sebaj, legalább már ezt se kell megtanulni<#hehe>#hehe>
natural csak üresen megpengetett húrnál van, artificial meg a lefogottaknál.
talán érthetõ 😛
Amit leírtál az a natural volt, de hogy az artificialt hogy képzik azt nem tudom...
Ha igen akkor ez azt jelenti hogy a természetessel ellentétben itt a gitáron akárhol elõ lehet csalni üveghangot de ezt mesterséges(artificial)üveghangoknak hívják!
Valahogy a húr pengetése után(pengetõvel)az újjaddal is meg kell perngetni,és ez olyan üveghang szerûen hat😛
Ez a pont minden gitárnál "máshol van",ki kell tapasztalni!
Ha az elsõ mondatom nem igaz akkor felejsd el az egészet<#wilting>#wilting>
Telecaster-t én se szeretem annyira.
A Strat "színe" szerintem sokakat megtéveszt...
de ez sem rossz!
http://www.rolandee.hu/products/studioberendezesek/felvevok/BR-864
Fender Strat
http://www.freeguitarvideos.com
György
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Mennek a zenészek meg a dobos (<#nyes>#nyes>) az utcán. Elmennek egy ruhabolt mellett, egy fodrász szalon mellett, egy kocsma mellett, egy pékség mellett, egy virágbolt mellett és bemennek a virágbolt melletti kocsmába.
-Mi a hiba?
-???
-Elsõ kocsmát kihagyták.
hát a mienket ilyen könnyen nem lehetne elhallgattatni. Egyrész ránézne, azt: ez miaf@sz? Aztan jatszana tovább. Vagy röhögne, hogy neki nincs szüksége sorvezetöre
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
-Hogyan lehet elhallgattatni egy dobost?
-???
-Kottát rakunk elé.
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
van egy elado Fender Princeton 65-ös erösitöm, ha valakit érdekel esetleg
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Gondolkoztatok már rajta, hogy megtanuljatok zenélni?
Itt az ideje! Aki kedvet érez, vegyen egy gitárt, és jöjjön tanulni!
Elõnyei: alapíthatsz zenekart, kifejezheted gondolataidat, érzéseidet a zenével, hasznos hobbit találhatsz, és alkothatsz valami sajátot.
Hátrányai: .....
Na látod!
info
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Rp200-nak van expression pedal-ja, és a wah tényleg nem a legjobb, tisztán ok,
de torzított wah-nál már hallatszik, hogy egy cry mennyivel jobb.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E