Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyre gondoltunk csak én nem tudok magyarázni csak ilyen sután😊
rossz tanár volna belõlem:-/

Christiansen
Köszi!!
Én mindkettõre natural-t hittem ezek szerint.
Sebaj, legalább már ezt se kell megtanulni<#hehe>

jól írta a kolléga, a lefogott hang pengetése után hozzá ugyanazzal alendfülettel hozzá kell érni a húrhoz a hüvelykujjaddal.
natural csak üresen megpengetett húrnál van, artificial meg a lefogottaknál.
talán érthetõ 😛

Christiansen
Igen, ezt én is tudtam eddig, csak a kettõ közti különbséget nem.
Amit leírtál az a natural volt, de hogy az artificialt hogy képzik azt nem tudom...

Ez az üveghangokhoz kapcsolódik?
Ha igen akkor ez azt jelenti hogy a természetessel ellentétben itt a gitáron akárhol elõ lehet csalni üveghangot de ezt mesterséges(artificial)üveghangoknak hívják!
Valahogy a húr pengetése után(pengetõvel)az újjaddal is meg kell perngetni,és ez olyan üveghang szerûen hat😛
Ez a pont minden gitárnál "máshol van",ki kell tapasztalni!
Ha az elsõ mondatom nem igaz akkor felejsd el az egészet<#wilting>

Christiansen
Meg tudnátok mondani mi az az artificial harmonic?
A natural-t ismerem.

Nemtudom én gitártanáromtól kértem kölcsön, de vagy 500 oldal ám kurvajó. Vagy 10szer átlapoztam nagyon szép stratoscasterek vannak benne. Sztem hangszerboltokba keresd. Oroszlánbarlangba biztos van, vagy vintagebe.
Krana Zoli honlapja már el sem érhetõ... mi történhetett? <#confused>

Christiansen
Neeem! Hol lehet kapni????
Telecaster-t én se szeretem annyira.
A Strat "színe" szerintem sokakat megtéveszt...

Gyönyörû darab. Fender Stratocaster magazint láttad már?
Fúj, telecaster nekem nagyon nem jön be..
a Telecaster jobb😊
de ez sem rossz!

Christiansen
Mit szóltok ehhez???
Fender Strat

Ez milyen lehet??Tapasztalat esetleg?

sapkafej
Nem tudom, ismeritek-e Peter Vogl oldalát, egy csomó ingyenes videó van fent kezdõknek, meg nem kezdõknek, gondoltam megosztom.

http://www.freeguitarvideos.com

György

Hát az még jó lenne ha tudnám😊
uh, honnan ismersz engem? 😊)

lol😄D Én olyan is ismerek aki csort a szüleitöl pénzt, vett egy samic gitárt és az neki a gitározás, hogy megpenget egy hangot és rázza a tremolot..
tucatnyi gitárost ismerek, aki fejbõl vág százféle akkordfogást, de azt se tudja, mi az a dúr hangnem :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Ha az nem punk akkor nem hallgat el😊
Hell boy
hali! Tud valaki esetleg valami nem túl nehéz tapping gyakorlatot adni guitar pro-ban?

én ezt gitárossal ismertem :-PPPP

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

😄DDDD

Mennek a zenészek meg a dobos (<#nyes>) az utcán. Elmennek egy ruhabolt mellett, egy fodrász szalon mellett, egy kocsma mellett, egy pékség mellett, egy virágbolt mellett és bemennek a virágbolt melletti kocsmába.
-Mi a hiba?
-???
-Elsõ kocsmát kihagyták.
Nd
ehh😄

hát a mienket ilyen könnyen nem lehetne elhallgattatni. Egyrész ránézne, azt: ez miaf@sz? Aztan jatszana tovább. Vagy röhögne, hogy neki nincs szüksége sorvezetöre

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Ezt ismeritek?😊
-Hogyan lehet elhallgattatni egy dobost?
-???
-Kottát rakunk elé.
Jolvan, mert engem lehet hogy érdekelne, ha nem túl drága😊
Nd
ööö azt még nemtom,😄 most keresgélek hogy vajon mennyit érhet reálisan. Igazábol elég keveset volt használva, általában csak nagyon kis hangerön, és olyan 2-3 szor volt probán velem, ahol szolnia is kellett. Total semmi baja egyébként.

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Mennyi?
Nd
hy

van egy elado Fender Princeton 65-ös erösitöm, ha valakit érdekel esetleg

Forditsd meg a monitort..😄 Nemtom sztem nem lehet.. Olvasd a tabot ugyis könnyebb.
Zolcsi01
JA tudsz segíteni?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Nd
azé mielött begyujtasz vele, szolj, megyek segitek 😄

Match
ok ,akkor nekem meg jávorfa fogólapos kéne mert hozzászoktam már nagyon 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Hát ige'. Tod akinek ezekkel van tele a garázsa a tüzifák mellett😛 Amugy Johnson SG-m van😊
Nd
mér te csak az gibson/epi-t ismered föl? 😄

És lehet valahonnan olyat szedni hozzá, hogy trapézok lesznbek az érintöpadon nem pötyök?😊
Mér bal kezes vagy?
Zolcsi01
Én úgy jobban tudnám használni, így nem látom át át.

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Roger6
Minek kell az neked?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Zolcsi01
Hogyan lehet a Guitar Pro-ban az érintõ lapot fejjel lefelé megfodítani tehát nem oldalra hanem föl le fordítani?

Nd
meguntad az indexet vagy mi? 😄

Match
bazger a kristály bolygóban az nem al bundy? 😄DDDD LOÁL!!! 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Hello!
Gondolkoztatok már rajta, hogy megtanuljatok zenélni?
Itt az ideje! Aki kedvet érez, vegyen egy gitárt, és jöjjön tanulni!
Elõnyei: alapíthatsz zenekart, kifejezheted gondolataidat, érzéseidet a zenével, hasznos hobbit találhatsz, és alkothatsz valami sajátot.
Hátrányai: .....
Na látod!
info
Hát erõsen attól függ asszem, hogy mi a megcélzott stílus.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

hinar
Mindeki el van ájulva a CryBaby wau pedáltól.Nekem nem jött be. Szerintem jobb a VOX wau pedál.

Vettem egy Zoom 707II multi effektet és az lenne a kérdésem, hogy ilyen SmartMediás memoria kártyát hol lehet kapni bele?
Christiansen
Így van, rp100 csak natúr, no pedal.
Rp200-nak van expression pedal-ja, és a wah tényleg nem a legjobb, tisztán ok,
de torzított wah-nál már hallatszik, hogy egy cry mennyivel jobb.

rpx400 van, és jó hangja van. mondjuk ha összedugom a szgéppel meg az erõsítõvel egyszerre, akkor búg, de az valami földhurok gond lehet, valahogyan biztosan meg lehet oldani. A 100-asban azt hiszem nincsen még impression pedál, vagy tévedek? mert azzal voltak gondaim. hangerõ pedálnak jó, de a wah dolgokkal nem vagyok megelégedve, valamikor inkább beszerzek egy crybaby-t, ha lesz rá keret.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

hinar
Nem érdekel valakit ZOOM1010 pedál?