Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár nem biztos hogy így helyes😊
Kuss!-magyarázta.
És ezt hogy tudom kihozni a hangszerembõl?
György
www.satriani.com
Guitar Pro-ban van olyan, hogy szám helyett egy "x" van, ezt hogy játsszam? Csak simán tompítsam le a húrt? Nekem sehogyse megy úgy, ahogy ott van.
György
www.satriani.com
Meg amugy is helyeség ez a ki a legjobb dolog. Abszolute nem lehet edönteni. Tök szubjektiv. Én valahogy ugy gondolom, hogy nekem az a legjobb, akinek a játékábol valami feeling jön át, ami megfog. Meg nagyon sokat számit, ha nem ugyanazt tudja csak jatszani. Pl Steve Vai, akinek szinte minden lemeze teljesen más. Avagy a mester (Satriani) aki viszont inkabb ugyanabban a stilusban jatszik mindig, de hihetetlen jol csinalja, érzéssel.. áhh ezt nem lehet megfogalmazni
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Al Di Meola, Wes Montgomery, Mike Stern, John Scofield, Carlos Santana, Robben Ford stb-stb...
http://www.digitaldreamdoor.com/pages/best_guitar-all.html
Van egy ilyen oldal. Itt folyamatosan lehet szavazni:
www.worldsgreatestguitarist.com
Világ legjobb gitárosát nemlehet megállapitani, csomo olyan gitáros van aki jobb hendrixnél is és senki sem ismeri, egyszerûen nem futott be..
qrvajó gitárok vannak kirakva,zene stb....???
R U Ready?!?!? ...broken soul...
sikerült esetleg valakit +kérdezni? köszi
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
amúgy biztos jó,de a Zoom az csak középkategória(nekem egy 606 van)
ha igazán frankó hangzást akarsz akkor Boss😛
Segítségre lenne szükségem!
Most akarok venni egy Zoom707ii multieffektet. Ezt egy 600 Watt-os erõsítõre szeretném rákötni!!! Szerintetek ok lenne így a cucc???Egyenlõre csak itthon használnám.
Elõre is köszi;<#wave>#wave>
Sanyi
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
szoktatok így együtt menni SG gityósok koncertekre?
kecsóról megy valaki?
nincs több kérdésem😄
amúgy itt 7900- a jegy😞
szoktatok így együtt menni SG gityósok koncertekre?
kecsóról megy valaki?
nincs több kérdésem😄
amúgy itt 7900- a jegy😞
de szeretnék😛
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
RHCP-t meg jól teszed ha hallgatod,nem a legtechnikásabb de stílustanulmány a maga,de még a gitárzenék körében is(szerintem😊
Az nem nagyon zavar hogy mi a módszer, a lényeg hogy tanulgattam gitározni, de hiányoznak biz. "építökövek", ill biztos vannak rossz beidegzödések is és a mostani szintem sem éppen egy "elfogadható" gitáros tudás szintje (szerintem).
Játszottam zenekar(ok)ban is , de mostanra kezdett nagyon zavarni hogy sok mindent nem tudok, uh egy ideig felhagyok ezzel és tanulni szeretnék.
Azt szeretném ha az alapoktól egészen egy olyan szintig el tudnék jutni amire azt tudom magamnak mondani: hogy jóvan ezzel emberek elé lehet állni, ill kreatívan tudok együttesben is müködni.
Skálák, stílusok, számfelépítés, stb stb stb...
Próbáltam online leckékböl is tanulni, de az más mintha ül az ember mellett valaki.
Vagy csak az alapokat (pl.skálák több hangnemben, több fekvésben). Azt tudnod kell, hogy a gitár tanulás nem csak a tabos kották olvasásából áll, hanem a hagyományos ötvonalas kotta olvasát is tudnod kell.
Hamarosan elkészül a weboldalam, egy két okoságot szeretnék, majd megosztani.Erre egyenlõre várni kell.
kb 6 éve gitározom, de sajnos nem sok idöm volt gyakorolni így nem tudok annyit amennyit kéne <#wilting>#wilting> (mondhatni elég keveset), uh most szeretnék "pótolni"
irányvonal nagyon vázlatosan kb RHCP, Pearl Jam, Sundgarden...