Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi
Egyébként próbálkozot már valaki, olyan lehangolással, amely a 6 húrosból csinál 7 húros hangzást?
Mert nekem az a gondom, hogy nem tartja meg a kulcs a húrokat, mindig elhangolodik..
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Nem mindegy, mert teljesen más a hang érzet, és hangnem, akkord fukció.
Ha lefele hangolsz akkor úgye "b" a felfele akkor "#". Ha kottákat megnézed rájössz hogy igazam van. Szolfés tanárom mondta, hogy sokan azt hiszik, hogy nincs különbség, de zongorán bebizonyította, nagyon kijön.
B-re is voltam mar nagyon sokszor hangolva
mondtam nem vagom :>
c#re volt mar hangolva a gitarja normalis 45os hurokkal es nem volt az oan gaz leszamitva ,hogy zorgott a hur ..<#rolleyes>#rolleyes>
lehangolni meg azert nem artana mert en jopar eve C#re vagyok hangolva ,es amien zenet jatszok ahhoz kell is.. jonne hozzank basszusozni csakhat ha e re van hangolva az ugye nem az igazi..
daddario-nak van .50 és .55-ös húrja
c#-re hangolva olyan lesz, mint egy ruhaszárító-kötél, továbbá nagyobb teljesítményû erõsítõ kell, mert nem fogja hallani.
meg különben is, minek lehangolni? vegyen akkor egy 5 húrost, a Johnson 5 húros JazzBass-e nem csillagászati összeg.
talan a 45 os az alap? akkor ien 47-48as jo lenne?
<#vigyor2>#vigyor2>Nem 600Watt-al zúzok otthon,a szomszédok beájulnának!
Ha így lenne,valószínû,hogy így járnék<#gun>#gun><#ijedt>#ijedt>
Csákány;Sanyi<#wave>#wave>
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
A mély húrok (E, A, D) vastagabb 10-est, ez nagyon jó ha csak kisérni akarsz, nagyon jó szól, nem olyan kásás és nem az erõsítõt állítgatnod..szóval sokkal zúzosabb. A magass (G, H, E) húrokra raksz 9 -est.
Egyébként vannak készletben is, nem neked kell külön vásárolni. Csak arra kell figyelni, hogy megegyezõ típusú legyen a mély ill. a magas húrokon....
Bocs, hogy ide írok, de ti itt zenészek vagytok vagy mifene😊 és hátha tudtok segíteni.
Nem tudja valaki honnan lehet szerezni/venni ilyet álvánnyal vagy anélkül vagy akárhogyan.Mûködnie sem kell.
Köszi elõre is.
ui:ez a topic miért nem a zene fórumban van?
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
eddig semmi gond nem volt, postai utánvéttel tudok átvennia csomagot, de asszem van egy minimum limit, ami felett rendelned kell. Asszem 5k pénz. De amugy meg nem éri meg 1 hurt rendelni, mert ugye fizeted a postaköltséget
Hol van ez, ahol ilyen nyári szünet van?
Miért, Ti milyen gyakran szoktátok a húrokat cserélni?
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Akkor talizunk ott?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ezt próbáltam elmagyarázni én is 😊
Sapkafej: akusztiksu gitáron kicsit hülyén fog hangzani, de ugyanígy csináld.
www.satriani.com
Saját proba termi lehetõség!Jelentkezz bátran!A többit privátban...
email:[email protected]
tel.: 06209452290
Elérhetõség email: [email protected]
msn: [email protected]
telefonszám: /20 9452290