Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erõsítõre visszatérve..,megvettem a 40Wosat, de megdumáltam a csávóval, hogyha nemválik be próbákon, akkor visszaveszi, és nézünk másikat...ámen
Majd megosztom tapasztalataimat..
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
meg jelenleg az a legnagyobb gondom, h kapok-e koleszt.....
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
szerintem Versynek van igaza, inkább egy 60 W körülit kellene megnézni, vagy még nagyobbat.
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Ebben lehet vmi?
trendibój
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
[email protected] mail és msn messenger címen.
u.i.: állandó próbahellyel
Az lenne a kérdésem, h most készülök venni egy Marshall DSL401-es 40Wos full csöves erõsítõt. A problémám az, hogy nemtudom, h ez elég e önnálóan zenekari próbákra, azaz nem nyomja e el a dob hangja?
Elõre is köszi a választ!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
jolenne ha gitár+effekt 70 böl kijönne...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
könnyüzenét játszom..
régi Gibson gitár,tpusát megnemtudnám mondani majd megkérdem 😄
Milyen Gibson gitárt kaptál kölcsön? Nekem is ad?😄
a következõ kérdéssel fordulok hozzátok: nemrég kaptam kölcsön egy Gibson szologitárt. Namost aza helyzet hogy én 6 éve gitározok
A kérdésem: hol kezdjem? mibõl érdemes tanulni? szologitártanárra most nincs creditem, magam szeretnék probálkozni.
elöre is kösz a jotanácsokat!
ha nincs más megoldás, akkor próbálja meg a D'addario EXL 230-as húrt, az 0.55-ös, elvileg kevésbé fog majd csattogni
az maradna C#-en az a gitar
ujjal jatszik
ja, és legyünk már európaiak, a H húrt mondjuk már H-nak....
dashed_ : a srác ujjal vagy pengetõvel játszik?