Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
ismerek valakit, aki eladna egy igazi chapman-sticket, kb 200 ropit kéne leszurkolni érte.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Az új húrok mindig zörögnek elõször, de lefogva olyan jól szólnak a vastagabbak...még szép fényes hangjuk van, na azt szeretem<#vigyor3>#vigyor3>
Szerintem nem nagy gáz az egész, ezen semmi nem múlik!
R U Ready?!?!? ...broken soul...
mert azért hogy kipróbáljam magam hogy meg tudok e rajta tanulni nem igazán szeretném eladni a házat hogy legyen 2000 dolcsim.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
`Take a look to the sky just before you die`
nemtom mért csinálja, de nekem jó így 😄DD
Kuss!-magyarázta.
azt nemlehet semmiképpen megoldani h a húrok mélyebbre hangolva ne legyenek oan lazák? vagy vmi rövidebb húr vagymi?😄
én speciell a nyakra gyanakodnék ha a hídmagasság fasza.
és egyébként új húr zörög...
ha nem hal el a hangja, akkor ne parázz akkor csak azért van mert új.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
`Take a look to the sky just before you die`
picsába má...szar gép...akkor pont nemmegy amikor vmi fontos
Kuss!-magyarázta.
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Egy kis segítségre lenne szükségem, az a apra, hogy a gitáromat át kellett hangolnom C-re, tehát (C G C F A D), egye elkezdem a C-nél behangolgatom meg minden erre mire eljutok a D-ig , minden okés, és lellenõrzöm hogy minden okés e erre azt veszem észre hogy a C hang kb 2- Hzel feljebb hangolódott, erre elkezdem újra behangolom, .. ugyanaz a szitu magától feljebb hangolódnak a húrok. Pliz help me, amúgy egy floyd rose-os Washburn wg-580-asom van, ilyen Ibanez Rg- hasonmás 😊
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
lehet, hogy jobban meg kell húzni
Kuss!-magyarázta.
György
szntem a hangeroszabalyzodon nezd meg ,hogy a midi nincs e lehalkitva-nemitva..
ha nem midi neven van nalad akkor meg Sw synth lehet ..
hasznaltam meg meg olcsobb is...
vagy vannak oan (internetes is) programok amik megszolaltatjak a hangokat kulon kulon(e,a,d..) es rahangolod ..
(pl ez : Online tuner)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
György
Kuss!-magyarázta.
E-mail: [email protected]
MSN-em is van
György
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A segítségeteket kérném. A neten nem találom a Bikini - Temesvári vasárnap tabját.
Ha valakinek megvan, vagy esetleg van olyan jó gitáros és hallás után le tudná szedni, akkor kérem küldje el nekem ([email protected]). Kösz