Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg, a tanáromnak ilyenje van, isteni a hangja. Imádok játszani rajta, bár õõ utálja a kezembe adni😄 Mondjuk sztem már színbe vedd.
ha már itt tartunk szerintetek ez megér 30rugót?

Harley Benton HBD500CS
Lapos elõlap
Kivágott test
23 bund
Palisander fogólap
Nyeregszélesség: 42 mm
3 sávos EQ
Szín: Cherry Sunburst

Mr_no_NaMe
😄DD
Nemvágom én a basst😊
Igaz solot sem de azt akkoris 1 kicsit jobban😄
ne figyelj rá ifjú padavan,az erõ sötét oldala szól hozzád<#idiota>

arany középút:elektroakusztikus gityó?😛

Mr_no_NaMe
Ne könyörögök már meggondoltam😄DD
Mr_no_NaMe
De van különbség ha pl akusztikuson kezdem?
Nem nagyon van ahoz kedvem:S
Mutassak neked olyan bass szólókat, hogy mégis meggondolod magad? 😊

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Én elektromoson kezdtem. Egy éve játszom.
Mr_no_NaMe
Egyébként családomban aszondják hogyha már solozni fogok akkor akusztikuson kezdjem...
Most ez tényleg annyira számít?Szolózni akarok elektromoson,nekem az jön be nagyon!
Ti hogy kezdtétek,mi a véleményetek?
Zenélünk.. Improvizálunk.
McGrady
nemtom 😄
attól függ mit

Kuss!-magyarázta.

Mikor játszunk egyet?
McGrady
üdv 😊

Kuss!-magyarázta.

Üdv testvér!
McGrady
nekem meg lespaul csak johnson 😄D

Kuss!-magyarázta.

Epiphone SG Special Új vagy Les Paul, de személyszerint SG fan vagyok😊 (nekem is SG-m van, csak Johnson)
Mr_no_NaMe
Hát nemtom,amikor elmentem egész rendesek,jófejek,segítõkészek voltak!
Namajad kiderül hétfõn...
sztem is becserélik, max ha genyók, akkor, mint használt gityó veszik be, szal kevesebbet kapsz érte

Mr_no_NaMe
Akkor lehet hogy Epiphone SG lesz belõle😊
Aztírja kiválló tanulóhangszer és még jólis néz ki😊
Bár még mi a francnak örülök,60% hogy nem fogják kicserélni:'(
McGrady
én a lespault vagy az SG-t venném

Kuss!-magyarázta.

Mr_no_NaMe
Van 1 pár sologitár 40 ezer forint környékén ésha tényleg hajlandóak lennének becserélni,te melyiket ajánlanád?
A kínálat:
Epiphone SG Special Új
Oscar Schmidt OX10 Új
Epiphone Les Paul Special Új
Apollo SG Használtan (aszondja jó állapot)
Vorson V-190 Használt (szintén jó állapot)

Kb ennyi!Te melyiket ajánlanád kezdõhangszernek?
Mondjuk azsem ártana ha torzító pedállal is jól szólna :-)
McGrady
mindenképp beszélj velük ha szólózni szeretnél..annak semmi értelme hogy bassgitárod van de solo-n akarsz játszani

Kuss!-magyarázta.

Mr_no_NaMe
Értem..
Dee szal van ilyen hogy becserélik?
39 ért vettem,arra gondoltam hajlandóak kicserélni egy 39Ks Solora,de nemvágom hogy fognak reagálni rá:S
Bár uggyan olyan állapotban van,teljesen ugyan olyan állapotban van ahogy megvettem,még a cimkéje is megvan,ami a boltban lógott rajta...Szal ha van ilyen hogy becserélik akkor kira lesz!Asszem beszélni fogok velük!Köszi!
szntem nyugodtan vidd vissza es ott csereltesd be egy szolo gitarra akkor nem lesz gaz...ha ugyerzed inkabb szolo/ritmus gitarozni jobban szeretnel akkor mindenkepp meger 1 probat..
Mr_no_NaMe
Megvettem egy basszusgitárt,eleinte kurvára tetszett és ahogy most halgatom ezeket a solokat egyre jobban kezdem megbánni...
Veletek volt már ilyen?Most nemtom hogy nekifogjak-e a bassolásnak vagy vigyem vissza a gitárt hátha egy kis könyörgés után kicserélik egy solora...(tudom szánalom)
Meg ahogy fogom a gitárt szinte csak a 2-3 legmagasabb húron próbálok valamire vergõdni és mindig azon kapom magam hogy én most szólot próbálok lekoppintani,mikor basszgitárom van...
Árkádiában vettem a gitárt,de nem merem õket felhívni hogy kicserélik-e:S
Mit tanácsoltok ennek a lámának?<#szomoru2>
McGrady
jah sztem is 😊
majd holnap felteszek 1 másik kedvencet

Kuss!-magyarázta.

krva jó😉

McGrady
P.Box - Halálkatlan
nagyon király szám Bencsik Samu kurvajó szólót nyom le 😊
érdemes meghallgatni

Kuss!-magyarázta.

McGrady
sztem az énekest sürgõsen ki kell hagyni ebbõl a számból...csináljátok meg instrumentálisra még mindig jobban hangzik mint így 😊

Kuss!-magyarázta.

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ😄DDDDDDDDDDdd
Ritmusérzék odabasz😄
Mr_no_NaMe
Hát így tök kezdõ basszerosként szvsz,ha az a Béla Szpírsz hangú nyomorék énekes meg az a rohatt szintetizátor nem lenne benne akkor egész jó lenne ha csiszolnák 1 picit!
McGrady
egyetértünk

Kuss!-magyarázta.

Hell boy
Jujj ez az ének nekem is báncssa a fülemet<#wilting>

ez igen<#wilting>
Ez büntet !!!

Christiansen
Remélem ezek nem ti vagytok!...<#wilting>
SIRALMAS!!! Ez az igazi visszaszámlálás...<#wow2>

Christiansen
Remélem ezek nem ti vagytok!...

McGrady
bocs de nagyon nem illik oda az énekes hangja :SSS

Kuss!-magyarázta.

Lord AnonymouS
<#taps><#banplz><#wilting>

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Match

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Nd
atomkirálykurvajovolt.... De komolyan. Hihetetlen zenész mindegyik. Már láttam öket tavaly játszani, és tudtam mire számitsak, de az állam a földön volt, ahogy elkezdtek jatszani. Az a Sardinas gyerek nem jött be nagyon, de lehet meg kéne hallgatnom egy albumot töle otthon, akkor lehetne rola rendes véleményt alkotni. A sörösüveges trükkje mindenesetre jó volt.

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

H. Peti
NA! Megvolt a buli!
Eszméletlen volt, kegyetlen, nagy ,állat. Röviden ennyi! A Mester 9 kor kezdett, nagyon közvetlen és jófej volt a közönséggel, viccelõdött néha, szerencsére érette is a közönség, szóval nem volt ilyen kinos kuss. A Hangtechnika összeségében elfogadható volt, de pl. az énekmikrofon nagyon trágyán szólt, Mc Alpine gitárja kifejezetten recsegett 😊.Szerencsére azért Vai kurva jól szólt,a klasszikus gitár szettje meg megérne egy misét, zseniális... A Durva még az volt, amikor Billy Sheenean (béz) nekiállt szólózni Alpine szológitárjával, leesett a közönség álla, nagyon meredek volt az emerünk..., persze a szokásos "mindenkiamásikgitárjánfoglehangokat" most is volt 😊 Király Dobszoló is volt, Pengetõdobálás, minden ami kell, egyszóval nagyon örülök hogy ott lehettem!!
Heló!

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Nekem most nincsen rá keret. Ez van, ha az ember folyton gitárt vesz, aztán nem dolgozik eleget... :-S

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

H. Peti
Nekem is ott a helyem, mi a pecsa elõtt melegítünk egy kicsike alkohollal, nehogy megfázzunk! 😊 Nem tudom viszont hogy kamerát lehet e vinni...

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

na jöjjön egy láma kérdés:Audigy 2 Value kártyát hogy kell összekötni a gityóval hogy effektálni,felvenni lehessen?

aki megy annak jó szórakozást,aki meg nem(pl.én is<#szomoru1>)annak meg jó munkát<#hehe>

Nd
Embelek!!!

Steve Vai ma eljön hozzánk! Már csak pár óra....

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

<#zavart1>

Match
megnézni, kipróbálni lehet?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"