Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Harley Benton HBD500CS
Lapos elõlap
Kivágott test
23 bund
Palisander fogólap
Nyeregszélesség: 42 mm
3 sávos EQ
Szín: Cherry Sunburst
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Most ez tényleg annyira számít?Szolózni akarok elektromoson,nekem az jön be nagyon!
Ti hogy kezdtétek,mi a véleményetek?
Namajad kiderül hétfõn...
Aztírja kiválló tanulóhangszer és még jólis néz ki😊
Bár még mi a francnak örülök,60% hogy nem fogják kicserélni:'(
A kínálat:
Epiphone SG Special Új
Oscar Schmidt OX10 Új
Epiphone Les Paul Special Új
Apollo SG Használtan (aszondja jó állapot)
Vorson V-190 Használt (szintén jó állapot)
Kb ennyi!Te melyiket ajánlanád kezdõhangszernek?
Mondjuk azsem ártana ha torzító pedállal is jól szólna :-)
Kuss!-magyarázta.
Dee szal van ilyen hogy becserélik?
39 ért vettem,arra gondoltam hajlandóak kicserélni egy 39Ks Solora,de nemvágom hogy fognak reagálni rá:S
Bár uggyan olyan állapotban van,teljesen ugyan olyan állapotban van ahogy megvettem,még a cimkéje is megvan,ami a boltban lógott rajta...Szal ha van ilyen hogy becserélik akkor kira lesz!Asszem beszélni fogok velük!Köszi!
Veletek volt már ilyen?Most nemtom hogy nekifogjak-e a bassolásnak vagy vigyem vissza a gitárt hátha egy kis könyörgés után kicserélik egy solora...(tudom szánalom)
Meg ahogy fogom a gitárt szinte csak a 2-3 legmagasabb húron próbálok valamire vergõdni és mindig azon kapom magam hogy én most szólot próbálok lekoppintani,mikor basszgitárom van...
Árkádiában vettem a gitárt,de nem merem õket felhívni hogy kicserélik-e:S
Mit tanácsoltok ennek a lámának?<#szomoru2>#szomoru2>
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
Ritmusérzék odabasz😄
SIRALMAS!!! Ez az igazi visszaszámlálás...<#wow2>#wow2>
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Eszméletlen volt, kegyetlen, nagy ,állat. Röviden ennyi! A Mester 9 kor kezdett, nagyon közvetlen és jófej volt a közönséggel, viccelõdött néha, szerencsére érette is a közönség, szóval nem volt ilyen kinos kuss. A Hangtechnika összeségében elfogadható volt, de pl. az énekmikrofon nagyon trágyán szólt, Mc Alpine gitárja kifejezetten recsegett 😊.Szerencsére azért Vai kurva jól szólt,a klasszikus gitár szettje meg megérne egy misét, zseniális... A Durva még az volt, amikor Billy Sheenean (béz) nekiállt szólózni Alpine szológitárjával, leesett a közönség álla, nagyon meredek volt az emerünk..., persze a szokásos "mindenkiamásikgitárjánfoglehangokat" most is volt 😊 Király Dobszoló is volt, Pengetõdobálás, minden ami kell, egyszóval nagyon örülök hogy ott lehettem!!
Heló!
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Steve Vai ma eljön hozzánk! Már csak pár óra....
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
<#zavart1>#zavart1>