Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Mind1 erõsítõ nélkül is szól valahogy...csak nem unok bele😊
2-3 esetleg 4 hét múlva meg is lesz a pénz az erõlködõre!
Mert kívülrõl meghallgatnám<#alien>#alien>
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
mivel én is basszusgitározom, adnék pár tippet, tanácsot, aztán vagy megfogadod, vagy nem :-)
számítógépre nem ajánlatos rákötni. Ahogy lejjebb mondták, a basszgitárnak nagyobb a jelszintje, mint egy sima szólógitárnak, és nem csak a hangszóró az érdekes, hanem maga a hangkártya, ugyanis nem ekkora jelszintre van tervezve. jó, valaki itt majd mindjárt mondani fogja, hogy bezzeg az õ haverjának az unokatestvérének az akárkije rákötötte, és neki mûködik... Én erre annyit mondok, h volt a kezemben szenesre sült hangkártya, és kíváncsi vagyok, hogy a delikvens kártyája vajon mennyi idõ után mondta be az unalmast...
a másik: pocsék hangja lesz. macerás hangszínezni, ha közel ülsz a géphez, a monitor mágneses tere gerjeszteni fogja. (lcd monitor kivétel :-) )
Arról nem is beszélve, hogy ha másokkal is akarsz zenélni, akkor problémás egy számítógépet cipelni. jó, az én gyakorlókombóm is 8 kg, de legalább nem kell vele fordulni, és erõsebb is lesz az ember karja :-)
summa summarum, nem éri meg ezen spórolni, a gitározás, méginkább a basszgitározás sajnos költséges hobbi (húrkészlettõl kezdve minden...), de inkább adj ki 15-17 ezer forintot, mintsem valamit otthon tönkretegyél.
említették az Árkádiát, de a József körúton van a Coda hangszer, ott is 16 900 Ft egy 15 W-os Johnson kombó.
na, asszem amit akartam elmondtam
UFF, beszéltem
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Gépre nem lehet valahogy rákötni,úgy hogy egy 15w os erõsítõhöz méltóan szóljon?
lécci magyarázd már el...ehhez hülye vok sose volt még ilyen a "kezemben"
Kuss!-magyarázta.
Kurva jól szól odabasz😊
Ez az elsõ gitárom,de akkoris kurva jól szól😄
Márcsak meg kell tanulni😄D
olyan jól sikerült behangolni h nemtom visszaállítani 😄DDD
Kuss!-magyarázta.
olyat is hallottam, hogy keresel 1 dalt, ahol szól az adott húr, azt beállítod hogy ugyanúgy szóljon, aztán aszerint hangolod.
lécci írjátok le hogyan kell üveghangot megszólaltatni.
sejtem hogy de nem igazán sikerül ha megpróbálom 😄D
Kuss!-magyarázta.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
A zenehallgatás és a zenélés egyaránt fejleszti,
az ember elõbb-utóbb felismeri a hangközöket-harmóniákat.
Szerintem nem korfüggõ ez a dolog, a stain által említett rejtett abszolút hallás kialakul az agyadban<#wink>#wink>
Én is hangolóval hangolok sajnos, pedig a relatív hangolás jó gyakorlat lenne,
csak elkényelmesedtem😊)
Ha nagyon lassan megy a két húr közti relatív hangolás, ellenõrizd összhangzatokkal. Nekem sajna pontatlan a bundozás, így elég nehéz behangolnom.
Régen mobiltelóval hangoltam, csengõhangszerkesztõben legmélyebb A hangról<#vigyor3>#vigyor3>
vagy csak sokat kell gyakorolni és akkor magától kifejlõdik ez az érzék?
Kuss!-magyarázta.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Elég durva erõsítõ és mélynomónk van...anno fater vette még 200k ért régen.
És fülessel is szétcseszi?
Nagyon szeretem én is a sorozatot, van is egy csomó részem gépen, megjelenik az valamikor itthon dvd-n? A Paprika TV-n 😊, van a Bandi a hegyen cim mûsor, az alatt csomószor ment Satriani, de amug is legtöbbször valami jó kis instrumentális gitár szóló emeli a mûsor "szinvonalát".
ON
Lehet karácsonyra megelepem magam egy ilyennel. (300 ojró)

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Megütötte nekemis a fülemet nagyon fasza😊
Egyébként a sorozat is nagyon üt.
Szoktatok Discoveryt nézni? Van az Orange Country Choppers-nek egy uj spotja, ahol az apa és fia ulnek 2 széken egymás mellett. Fater aszongya NO, fia meg YES. Mind1. Ez alatt megy egy ilyen fasza kis gitáros téma. Nem tudja valaki, hogy az milyen szám?
Thnx
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Igazad van!Erre én is gondoltam,mer aszondta pár haverom ott jóarcok vannak!
De azé tod jobb félni mint megijedni...
vigyél gipszet is a kezedre😊
elég csavaros de talán mûködhet
Kuss!-magyarázta.
Mit kell rajta nézni?Nem lenne jó ha átbasznának az árkádiás srácok:S
DiMavery SB-320 Új
39900 Ft
Modern formájú basszusgitár, 2 humbucker pickup. Catalpa test, jávor nyak, rózsafa fogólap, kétoktáv. Új, egy év garancia, tokkal, pánttal, póthúrkészlettel. Színválaszték: fekete, natúr.