Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha kell felrakok egy pakkba mindent ami kellhet
nem nem kavar be..
köszi a kimerítõ választ,kiprószálom!
ez az asio driver nem kavar nagyon be a többi "hangos" dolgoknak?(zenelejátszás,játékok,filmlejátszás stb.)
amúgy Audigy 2 van xp-vel.
ez az asio driver nem kavar nagyon be a többi "hangos" dolgoknak?(zenelejátszás,játékok,filmlejátszás stb.)
amúgy Audigy 2 van xp-vel.
en irom oket
Greenmachine amp oldala
ittis van par hangminta
ittis van par hangminta
Nem rossz! Az ilyen az amire nekem nincs pénzem <#vigyor3>#vigyor3><#szomoru1>#szomoru1>
Mr_no_NaMe: a Rolandot itt megtalálod:
http://www.rolandee.hu/products/erositok/gitarerositok/CUBE-30_15/
Mr_no_NaMe: a Rolandot itt megtalálod:
http://www.rolandee.hu/products/erositok/gitarerositok/CUBE-30_15/
alabb irt vsthost progi benne a greenmachine amp vst plugin es melle egy sima felvevo plugion ami felveszi neked realtime amit jatszol..
ala szoktam rakni egy metronomot vagy a szambol a dobtemat amit epp csinalok es kesz
ala szoktam rakni egy metronomot vagy a szambol a dobtemat amit epp csinalok es kesz
gitar + kabel + hangkartya line in-be bedug..
innentol kezdve kell egy Kxdriver win98 ala vagy xp ala az Asio4All asio driver.. (en xp alatt hasznalom az asio4all drivert..) Kxdriverrel win98 alol el lehet erni 3-4 Ms-es kesest is amit nem veszel eszre soha.. Xp alatt mar csak 10 15 kozotti Ms-t lehet elerni de ez se veszes..
kovetkezo lepes: kell egy vst plugin aminek jo hangja van..
Guitar rig - szep tiszta hangokat lehet kihozni belole de a torzitasa pocsek
Amplitube - ennek mar jobb a torzitott hangja de nem az igazi..
Green Machine amp - o a tuti.. (rakok fel hangmintakat mindjart)
ez egy sima vst plugin amiben szinte barmilyen hangok be lehet allitani az akusztikus hangzastol kezdve egeszen a kemeny deathmetalos hangzasig 😊
mivel ez egy vst plugin kell egy progi ami futattja . a legjobb erre a vsthost nevu progi .. ingyenes es kicsi..
amit meg erdemes tudni hogy az asio drivet kell valasztanui a progin belul es be kell allitani hogy minell kisebb keses legyen (ebben segitek hakell)
innentol kezdve kell egy Kxdriver win98 ala vagy xp ala az Asio4All asio driver.. (en xp alatt hasznalom az asio4all drivert..) Kxdriverrel win98 alol el lehet erni 3-4 Ms-es kesest is amit nem veszel eszre soha.. Xp alatt mar csak 10 15 kozotti Ms-t lehet elerni de ez se veszes..
kovetkezo lepes: kell egy vst plugin aminek jo hangja van..
Guitar rig - szep tiszta hangokat lehet kihozni belole de a torzitasa pocsek
Amplitube - ennek mar jobb a torzitott hangja de nem az igazi..
Green Machine amp - o a tuti.. (rakok fel hangmintakat mindjart)
ez egy sima vst plugin amiben szinte barmilyen hangok be lehet allitani az akusztikus hangzastol kezdve egeszen a kemeny deathmetalos hangzasig 😊
mivel ez egy vst plugin kell egy progi ami futattja . a legjobb erre a vsthost nevu progi .. ingyenes es kicsi..
amit meg erdemes tudni hogy az asio drivet kell valasztanui a progin belul es be kell allitani hogy minell kisebb keses legyen (ebben segitek hakell)
köszi,az nekem is megvolt😛
én most valami vonalon keresztüli felvételre gondoltam,bár lehet hogy nem szarakodok vele nemsokára úgyis meglesz a cuccos csak el kell borítani azagyam😛
ez itt:-
én most valami vonalon keresztüli felvételre gondoltam,bár lehet hogy nem szarakodok vele nemsokára úgyis meglesz a cuccos csak el kell borítani azagyam😛
ez itt:-
én is szoktam felvenni gépre röhögni fox de egy 800ft-os mikrofont 😄 használok erre a célra amit az erõsítõ elé teszek és úgy veszek fel és egész jó minõségû persze nem olyan mint a stúdiófelvételek de nekem 1enlõre megfelel már csak azért is mert épp nincs jobbra pénzügyi keretem...
és felvenni hogy tudsz,mármint amit játszol azt hogy tudod rögzíteni?
szia!
aztat meséld inkább hogy kell összebuherálni,esetleg a combóval együtt mit hova miért...😊
aztat meséld inkább hogy kell összebuherálni,esetleg a combóval együtt mit hova miért...😊
azzal a progival nem erdemes probalkozni .. eleg gyer hangja van
milyen célra fogod használni az erõsítõt? szal csak otthoni használatra vagy esetleg koncert vagy ilyesmi haverokkal valami zenekar? Mert ha csak otthonra akkor én ajánlom neked a Roland Cube 15-öt 15 wattos otthonra sztem kiválló és van benne beépített torzító is szal arról is le lenne a gond, nekem is ilyenem van épp, 35ért vettem de azóta már lehet lejjebb ment az ára!
csak egy progit akartam kipróbálni,van nekem effektem meg combóm is!
a progi:Guitar FX BOX 2.6
meg fel is próbálnák venni a gépre zenét de ahhoz össze kellene kötni,majd megpróbálom köszi!
a progi:Guitar FX BOX 2.6
meg fel is próbálnák venni a gépre zenét de ahhoz össze kellene kötni,majd megpróbálom köszi!
szamitogepes gitar effektezesrol tudnek meselni nem kell hozza draga hangkartya ...
realtime lehet gitarozni torzitva es eleg jo eredmenyeket lehet kihozni..
rakok fel mindjart par mintat ha erdekel vkit..
realtime lehet gitarozni torzitva es eleg jo eredmenyeket lehet kihozni..
rakok fel mindjart par mintat ha erdekel vkit..
Bár még kéne valami jó,viszonylag ocsó torzító pedál,meg vmi olcsó de jó erõlködõ <#vigyor3>#vigyor3>
Mit ajánlotok?
Mit ajánlotok?
Hát elvileg a mikrofon bemenetre kell bekötni a gitárt jack átalakítóval legalább is nekem így sikerült de az ilyen szgépes gitár effektek nem valami hûdejók meg eléggé faxa hangcucc kell ahhoz hogy a gépen keresztül türhetõen szóljon és még úgy is messze elmarad attól amit egy rendes gitárerõsítõ tud nyújtani. Amúgy miért akarod összekötni géppel?
Naszal akkor ezitten júcucc-e?😊
Epiphone SG Special Új
Ár: hát ezt meg köll alkudni (40k kb)
Jávor nyak, rózsafa fogólap, kiváló tanulóhangszer! Új, garanciális.
Epiphone SG Special Új
Ár: hát ezt meg köll alkudni (40k kb)
Jávor nyak, rózsafa fogólap, kiváló tanulóhangszer! Új, garanciális.
#13344-re légyszi valaki<#rinya>#rinya>
+egy kis funky<#eljen>#eljen>
inkább miket szeretnék:
Red Hot Chili
Led Zep
Dire Straits
Guns
Metallica...stb.
light rock és blues,kevés zúzás😄
Red Hot Chili
Led Zep
Dire Straits
Guns
Metallica...stb.
light rock és blues,kevés zúzás😄
Héhéhé, ez az ENYÉM, az én képem is!!! :-DDD
galériám
galériám
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
kösz ott még nem tartok,csak félisten😄
bár gitáristen szívesen lennék<#vigyor3>#vigyor3>
bár gitáristen szívesen lennék<#vigyor3>#vigyor3>
van a gityón egy "strum" gomb,azzal lehet megszólaltatni a kiválasztott akkordot vagy skálát.
ezekbe bele is lehet nyúlni,a gitár bal oldalán a szürke pöttyöket lehet a húrokhoz pakolni vagy elvenni.fölötte lévõ számokkal transzponálhatóvá válik az ügy😊
csak hab a tortán hogy akusztikus gityót is lehet választani!
röviden ennyi,jó tanulást és szórakozást..
ezekbe bele is lehet nyúlni,a gitár bal oldalán a szürke pöttyöket lehet a húrokhoz pakolni vagy elvenni.fölötte lévõ számokkal transzponálhatóvá válik az ügy😊
csak hab a tortán hogy akusztikus gityót is lehet választani!
röviden ennyi,jó tanulást és szórakozást..
Hát akkor megpróbálkozom😊
Csak nemtom hogy fogok itten tanulás melett megférni a gityóval mer nem igazán fogom letenni😊
Nemtudtok sologitár tanárt 21. kerület környékén?😄
Csak nemtom hogy fogok itten tanulás melett megférni a gityóval mer nem igazán fogom letenni😊
Nemtudtok sologitár tanárt 21. kerület környékén?😄
megnéztem,biztos jó lehet de az ára az most sok😞
marad a másik úgyis csak kiegészítésre kell,arra meg szerintem tökéletes.
a több lóvét inkább a másikba fektetem,baromi nagy a választék 60-70rugó között,nehéz lesz dönteni<#szomoru1>#szomoru1>
marad a másik úgyis csak kiegészítésre kell,arra meg szerintem tökéletes.
a több lóvét inkább a másikba fektetem,baromi nagy a választék 60-70rugó között,nehéz lesz dönteni<#szomoru1>#szomoru1>
Én is szólógitáron kezdtem, ennek már egy éve és sztem így sokkal többet is gyakoroltam mert tetszett a hangja (fõleg a torzítás) bár nekem mindenki azt javasolta hogy akkusztikuson kezdjek de én makacs voltam de nem bántam meg hogy elektromost vettem és nem pedig akkusztikust. Mondjuk még annyival jobb talán ha elektromoson kezdesz és télleg komolyak a szándékaid hogy annak általába kisebb a nyaka de viszont ha azzal kezdesz akkor azt fogod megszokni az akkusztikusnak viszont vastagabb és ha arról térsz rá elektromosra akkor elõfordulhat hogy az elején lennének nehézségeid. Na jó nem untatlak itt tovább titeket de ezt el akartam mondani. Összegezve: sztem nyugodtan vedd/cseréltesd le szolo gitárra rosszul nem járhatsz...max eladod... bár a basszus gityó is jó lehet még sajna nem volt alkalmam kipróbálni... 😞
Hát én elektro-akusztból tudok ajánlani egy olyat, ami nem annyira vészesen drága és jó gyakorolni is meg felvételre is. Én már játszottam rajta, nekem nagyon tetszett elegáns is meg minden. 😊 Õ pedig a Johnson JSC-75. Ára 60 rugesz. Én is most akarom meglepni egy elektro-akusztal magamat karácsonyra csakhát a pénztárca nem engedi. Legszívesebben a Johnson-t venném, de lehet nagyon úgy áll, hogy ebbõl egy HBD500 lesz. Vagy az sem... <#szomoru1>#szomoru1>
OK😊
Akkor elösször az elekroakusztikust vedd meg. Úgyis ólcsobb😊
te melyik másikról beszélsz,az eakusztikról?
mert ha igen akkor nem érdekes mert most mindkettõt szeretnék(jelzem nem vagyok milliomos palánta😊
ha nem is eggyütt a kettõt😞
mert ha igen akkor nem érdekes mert most mindkettõt szeretnék(jelzem nem vagyok milliomos palánta😊
ha nem is eggyütt a kettõt😞
direkt nem írtam nehogy elriasszak valakit😄D
nekem igazából gyakorló/felvételre való gityó kellene jó árban!
most egy Yamaha EG szériám van de le szeretném valami komolyabbra cserélni.
meg egy eakusztik is jó volna,meg egy új effekt,meg egy másik....<#email>#email>
nekem igazából gyakorló/felvételre való gityó kellene jó árban!
most egy Yamaha EG szériám van de le szeretném valami komolyabbra cserélni.
meg egy eakusztik is jó volna,meg egy új effekt,meg egy másik....<#email>#email>
Nemsokat tudok róla mondani, mert neki 12 húros akusztikusa volt, csak átalakította 6 húros elektroakusztikussá, szóval pont erröl amit linkelt Gabyee nemtudok sokat mondani. Talán erröl:
Bár Gabyee szinte mindent leírt róla.
Gabyee; sztem ne ezt a Les Paul-t vedd meg, hanem a másikat. Ritkább is jobb is sztem, nemkell hozá erösítõ, mégis szebb hangja van😊
Bár Gabyee szinte mindent leírt róla.
Gabyee; sztem ne ezt a Les Paul-t vedd meg, hanem a másikat. Ritkább is jobb is sztem, nemkell hozá erösítõ, mégis szebb hangja van😊
Hát igen, egész jó árból össze lehet hozni egy kis amatõr stúdiót, vagy akár lehet felszerelést vásárolni egy zenekarnak. Csak az a gáz, hogy Siófokon van a bolt, rendelni pestre meg még plusz pénz sajna.
Árat nem írtál 😊
Egyébként 39.700,- HUF.
A hangminták sztem nem a legjobbak, de ennyi pénzért gyakorlógityónak kitûnõ.
Egyébként 39.700,- HUF.
A hangminták sztem nem a legjobbak, de ennyi pénzért gyakorlógityónak kitûnõ.
Én az akusztikussal kezdtem kb két éve, elektromosra egy éve "tértem át" (még nyúzom azért mind a kettõt), és szerintem az akusztikus egy nagyon jó dolog, kár lenne kihagynod
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
igen onnan van mindkettõ,nem a legmárkásabbak de kicsi pénzû emberkéknek jól jöhet!
és még bendzsó is van<#zavart1>#zavart1>
és még bendzsó is van<#zavart1>#zavart1>
és ez?
Domború elõlap
Égerfa test
Csavarozott juharnyak
2 Humbucker
3 utas kapcsoló
2 hangerõ
2 hangszín
Palisander fogólap
Nyeregszélesség: 44mm
Menzúra: 630mm
22 éríntõ
Cherry Sunburst
itt van kép meg hangminta!
A zenepower.hu oldalon nézted ezt a gityót? Igaz nem minõségi cuccok, de egész faszántos árak vannak.
Verseghy: egy kicsit részletesebb leírást tudnál írni a HBD500-rõl? Csak ha nem nagy gond... 😊
Verseghy: egy kicsit részletesebb leírást tudnál írni a HBD500-rõl? Csak ha nem nagy gond... 😊
na ennek örülök mert lehet hogy beruházok egy ilyenre,ha jól tudom ez teknyõshátú kivitel pont olyat szeretnék!
amúgy van feketébe és faxa kékbe<#eljen>#eljen>
amúgy van feketébe és faxa kékbe<#eljen>#eljen>