Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
probalgasd a be illetve kimenetet allitgatni.. a driver meg a progi nak jonak kell lennie csak vmi beallitasi gebasz van nalad..
igy tavolrol nehez megmondani mi..
csak tiszta hang van semmi más
utanna a devices/ asio control panelban az asio buffer sizet huzd minnel lejebb . oan 320 korul a legidealisabb.. ienkor nem nagyon kesk es meg recsegni se kezd el a hang.. el kell kicsit szorakozni a beallitasokkal hogy jo legyen..
bocs hogy hülye vagyok
lehet hogy ilyet veszek<#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
SZAKADOK MÁR 5 PERCE<#hehe>#hehe><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
ha van akkor inkabb a line out-ot kosd a gepre..
de ha csak fulhalgato kimenet van a multieffecteden akkor nemszoltam
De lehet hogy csak én vagyok hozzá nagyon amatõr...
arra viszont rájöttem hogy ha a multieffektem füllhallgatókimenetét összekötöm a szgép mikrofon bemenetével akkor csodálatosan real timeba tudok felvenni a minõsége is szuper mikrofon se kell hozzá és még hallom is amit jáccok <#vigyor>#vigyor>
Csak azt tudnám erre mér nem jöttem rá elõbb...? <#vigyor3>#vigyor3>
pörög a topig<#email>#email>
1. Football Manager 2005
2. Battlefield 2
3. KONAMI Soccer kiegészítõk
4. Real Madrid Fan Club
5. Humoros és aranyos képek
6. Fifa 2006
7. Gitározás <--- EZ IS RITKA :-D
8. Friss, élõ eredmények
9. Ferencvárosi Torna Club
10. Szerelmem egy kurva?"
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
A számítógéppel, hogy kötöd össze a gityót
Ezer köszönet!!!
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
ebbe irom meg a dobot a bassust es a gitart meg az emlitett Greenmachine ampal jatszom fel.. esetleg meg szintit rakok bel;e de aztis Vst pluginekkel.(madtracker kezeli)
a beutocin nem a legjobb (ezt vhol meg a neten talaltam) de a celnak megfelel
Madtracker.org rol le tudod szedni..
a hangokat felrakom neked mindjart
szedtem le elo studioban felvett dobhangokat (pergo ,labdob , tamok , cinek)
ezeket a trackerbe eggyesevel be es mar lehet is irni a sajat dobtemat
köszi<#worship>#worship>
köszi a cuccokat!