Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kuss!-magyarázta.
és minden használatnál elhangolódik.
Sõt, behangolom,félreteszem, egy óra múlva hamis, megfáradnak a kulcsok,
plusz a hõmérséklettõl tágul/szûkül a húr.
Nem para,már megszoktam😛
Kuss!-magyarázta.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Az normális dolog hogy egy rendes fémhúros elektronyos gitár 2 hét aktív használat után is folyamatosan elhangolódik? Néha már egy szám alatt amikor így "hajlítgatom" a hangokat. Gyári húrok vannak még rajta, majd kicserélem de egyelõre azt se tom hogy hogy kell...
Ez azért jó, mert a gitárok/basszgitárok hangszedõje nem teljesen zajmentes, elképzelhetõ, h lesz egy minimális alapzaja, az effekt meg már egy PreAmp-ként mûködik, tehát hallható lesz egy kis berregés. Effekthuroknál ilyen nem fordul elõ.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Az oldaladra fel lehet majd saját muzsikát is rakni?
Lesz ilyen opció?😛
Szerintem lenne is reá igény<#vigyor3>#vigyor3>
Minden stílust játszok kivétel az ûberbrutálzúzósdeathtrashmetál😄D
Squier Showmaster Special
Squier Standard Stratocaster
Ezek közül melyiket ismeritek,ill.melyiket ajánlanátok megvételre?
Nagyjából a 60e kategória.
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Boldog Újévet, mindenkinek !!!
a 3-as diódából 2 kell ha a kép azt írja
\"For those about to rock-we salute you!\"
Idézem "Nõ vagyok, szõke és bebasztam már egy üveg pezsgõt" De nagy nehezen megértette és megcsinálta úgy, hogy nem volt jó semmire <#nevetes1>#nevetes1>
Jobb felsõ sarokban lévõ TL074-es IC 3-as lábáról lejön a vezeték és összeköti az sw22b és C5 kondipontokat. Alatta R8-as ellenállásról elmegy a szál az sw20b
pontra. No ezt a nyákon mind összekötötték 😞
Kézi rajzok, elõzõ témához, és afeltehetõ elírások a Tl 074-es IC lábátkötéseirõl
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Ezzel a Lo-Fi Looper-rel kapcsolatban kérdeznék, mert nem akar összeállni fejünkben a kép 😞
A nyákon lévõ hibát Te is észrevetted? (Ahol a 2-es lábkapcsolót kell kötni)
A 4.dióda azonos az elõzõekkel? (A listában 3 db van, a rajzon 4)
A TL 074-es IC-nél is eltérés van a kapcsolásirajznál és a nyáknál ( a rajzon az OA1 és OA4 van átkötve, addig a nyákon az OA1 és az OA3 lábai.
Te milyen típusú kondikat tettél bele? a 10-100-150 nF-os érdekelne. (Film, tantál, ....
Bocsi egy kicsit hosszúra sikeredet
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Lehet zenélni 😊
Mindenkinek Boldogabb Új Évet Kívánok!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
:o
Sebaj.
Biztos vhol elvesztettem a fonalat 😄
De ehhez tudni kell, hogy a következõ hang amit lefog az ember a gityó nyakán az milen hang is 😊))
Írok majd mail-t, köszi az üzenetet!!!
De ma vagyok utoljára, korábban lépünk le és még le akarom menteni a RiffInteractive-ról a Metallica-s Lesson-öket 😊
Jövõre Én is szeretnék tanárhoz járni.
De azért magán úton is lehet ám tanulgatni, csak nem szabad elhülyülni a dolgokat.
Én most elkezdtem a Petrucci oktató anyagot, szerintem jó, a stílusa is tetszik és amiket a kromatikus skálákkal és skála variációkkal mûvel és skála futamokkal azok vmi keggyetlenek.
Én meg baromi jól el tudok lenni ezekkel a dolgokkal, vmiért közelebb érzem magamhoz, mint a harmóniákat.
Fireboy: most h januártól lesz netem a koliban, küldhetek saját írású cikket?
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Nem ismersz, mert idáig csk olvastam a Fórumot, nem szóltam hozzá. Problémádon tudok segíteni, skálák, oktató anyagok, videók etc. Amúgy két éve gitározok, Stagg Les Paul, Stagg Ibanez kopp cserélt Floyd Rose tremolóval, Hughes and Kettner erõsítõ, Zoom 606 II (egyenlõre), Johnson elektroakusztikus gitár. Per pill. Ha érdekel a dolog, privi rám a [email protected] címen.
Geldof
Más: jövõre én is újra tanárhoz szeretnék járni, mert csak így magamtól csak pötyögni tudok. Szerintem egy tanár azért sokat számít. És akkor a legjobb, ha olyat fogsz ki, aki nagyon jó fej és lehet vele hülyülni is. A régi tanárom ilyen volt, kár hogy nem jártam tovább és "abbahagytam". Meglátjuk mit hoz a jövõ év. 😊
Miért Te már mennyit kaptál?!
Levelemre is csesznek válaszolni, hogy amit rendelni lehet az milen is pontosabban...
Egyenlõre marad Petrucci mûve 😊 Az brutál, viszont jó 😊))
Tegnap elkezdtem nézegetni, mert eddig csak bele-belenéztem. Hát nem mondom, már az elején, amikor a bal kéz bemelegítése van Én úgy emléxem, hogy Petrucci úgy fogja le a hangokat, hogy nem emeli fel az ujjait.
No, hát Én hiába vettem a gityó nyakát sima klasszikus gitár tartásba, ahogy ugyebár könnyebb lefogni a nehéz akkordokat, jobb kézzel sem tudtam annyira szétfeszíteni az ujjaim, hogy minden hang tisztán szóljon.
:o
No, majd megsasolom újra a videót, addig meg jó lesz úgy ahogyan megy. Szerintem ez a cuccos elég jó, pontosabban jobbal Én még nem találkoztam.
De nagyon érdekelne, hogy van-e másik ennyire jó gitár oktató cuccos?!
Aztán jövõre meg jó lenne elmenni vmi gitár tanárhoz itt Bp-n, de azt hittem könnyebb lesz, mint vidéken, azonban úgy látom nem. Egész Pestet meg azért nem áll szándékomban átutazni.
Ha minden igaz, holnap leszek utoljára a mh-en. Lenyomtam szabi nélkül 3 hónapot, annyi ideje vagyok itt, most is tartom a frontot a többiek helyett 😊
Azonban ha minden igaz, akkor majd csak vmikor Január második felében kell jönnöm.
Lesz idõm gitározni 😄
😄 😄 😄
Ez egy teljesen jó, alap dúr skála.
Tökkéletes ami a hangokat illeti 😊
De szerintem gyakorlási szempontból jobb ha minden húron 3x pengetsz és egy picit technikásabb is amit Én írtam. Jajj, ezt nem tom jobban megfogalmazni...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Deh, vki segítsen ki ha esetleg jobban le tudja írni...
<#help>#help>
Ha lesz egy kis idõm, készítek a GP-ban egy olyat ahol a gityó nyakát teszem majd be példának. Szerintem gyorsabb játéknál, tempó növelésnél jobb ha minden húron 3x pengetsz oda-vissza és úgy váltasz húrt, mintha hol 2õt, hol 3at...
ha a D-n kezdem akkor pedig a D-n 1-et, a G-n 3-mat, a H-n 2-t, és az E-n 2-t
vagy amire Te gondolsz, az kiesik az ujjrendbõl?
Kuss!-magyarázta.
(ha sikerül)
Tegnap úgyhagytam a gépem, hogy szedje le, de vmiért munka után nem volt Internet és ma is tök lassú 😞
Sajna nem tudok semmit mondani, hogy tehetnéd ki. Jó lenne vhol egy kis tárhely...
De ha törik, ha szakad, holnapra le kell jönnie a cuccnak, mert asszem legközelebb már csak vmikor jövõ év közepén leszek és addigra kell vmi 😊
Az elméleti részét ha vesszük a fáradságot azért meg lehet tanulni, gyakorolni magán úton is 😊
Venni kell egy zeneelmélet könyvet, vagy nézni a NET-en vmit. Alapokr miatt drágának tartok egy tanárt. Ezt a segítséget inkább másra tartogasd 😊