Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Kuss!-magyarázta.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
basszusgitárba szeretnék befetetni, de picit tanácstalan vagyok, h melyik gitárral érhetném a legjobb ár/minõség arányt. tudnátok ebben segíteni egy picit? (max 50ezer, mert elég beginner vagyok még)
köszi!
¡Hala Madrid!
Rákötöttem a gépre a gitárt és szól, csak nagyon fel kell hangositani a hi-fit és már zajos. a guitar Pro meg nem nagyon haljja ha be akarom hangolni, sajna nincs hangolóm. Szal lécci vmi programot ami felerõsíti a mikrofon hangerejét ajánljatok!
[email protected]
guitarshredshow
Én az Ibanez gitáromat és a Behringer ládámat vettem tõlük.
(meg a húrkészleteket is tõlük rendelem...)
Rendesek, segítõkészek... Most már Bp-en is van boltjuk...
És nekik van az egyik legjobb weboldaluk magyarországon...
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
az RP200-as nem rossz, igaz Christiansen? ;-))
Fender Princeton65 és Korg AX1500G
(85 és 55 pénz)
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
(http://www.codahangszer.hu/)
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Hangszerboltként tudom ajánlani a Lehel-téri metrómegálló 'közelében' lévõ Vintage '52-t.
Nem nagyon tudok...
Felhívtam az Eldorado-t, Behringer-t az üzlet közelébe sem engednek, Digitech-bõl pedig fõként csak pedálok vannak.
Hol van Bp-n olyan bolt, ahol a fenti termékek megvásárolhatóak, neagy Isten kipróbálhatóak, stb...
Köszi!
-- Budán lakom, Etele tér fele. --
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Mert ami Nekem volt régen, BOSS pedálom, földbe lehetett vele döngölni mindent, viszont magas hangoknál zéró, nulla volt a hangzása.
Nem tartotta ki a magas hangokat, nem sípoltak a hangok, stb, stb...
Ezt küszöböltem ki az Ibanez pedállal.
Csak azt nem tom, hogy ezek az effekt pedálok mennyi tudnak döngetni?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A lágy akusztikus hangzás nem jellemzõ rá, de cserébe valami eszméletlen tömör döngölést kapsz. 😊))
Digitech XMM - Metal Master 20.500,- pénz
Ugyanakkor:
Digitech RP-80 szólógitár multieffekt Ára: 24.000 Ft
Digitech RP-100 szólógitár multieffekt Ára: 30.000 Ft
DIGITECH RP-200 Ára: 35.500 Ft
Berhinger X V-AMP Ára: 20.000
Berhinger V-AMP2 Ára: 28.000 Ft
Az adatokat a www.hangszeraruhaz.hu oldalról szedtem.
Engem is elsõsorban a Metal-os, kemény, dögös, zúzos hangzás érdekel, de ugyanakkor jó lenne lágy akusztikus hangzás is, meg szóló is.
A DigiTech és a Behringer pedálok között végülis árban nincs nagy különbség.
Leszámítva a Berhinger X V-AMP Ára: 20.000
Nem tom mi lehet a különbség a sima a 2-es között?!
:o
Egy nagy kaki...
Pedig annyira vártam már, francba.
DIGITECH RP-80 GITÁREFFEKT.
Ez milen?!
van itt valakinek B.C. Rich gitrárja?
megteccett nagyon külsõre a warlock, és érdekelnének a vele kapcsolatos tapasztalatok, mert gitárt akarok váltani (most 1 craftsman gitárom van, ami nagyon bejön, csak más külsejût szeretnék)
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
az nincs hozzá sok:
Gitár-99db
Mikrofon-40db
Line-50db
Mastering-19db
<#eljen>#eljen>
egyetlen hibálya hogy nincs meg hozzá az elsõ kitárpánt akasztó "dió".
egyébként jó állapotban van...
(Borlai Gergõvel és a többiekkel...)
Egyébként nekem KORG AX300G gitár multieffekt processzorom van.
(hogy miért ilyen hosszú hülye nevet adtak szegénynek... :-)
sajna ez is kihagy egy-egy pillanatra két beállítás átváltása között...
viszont a hangja nagyon jó!!!
Bár ha lenne pénzem biztos külön pedálokból építkeznék (mint a nagyok...)
Kuss!-magyarázta.
õ a vendégzongorista a csapatnál, Peti pedig a gitáros.
Kuss!-magyarázta.
én inkább a Digitech-et favorizálom, tény h drágább, de Made in USA!
elég ismeretlen együttes, még úgy is h tagok 30 éve nyomják a cuccost 😞
mondjuk Peti még fiatal, de 96-ban már ki mit tud-ot nyert és Al Di Meolával is játszott együtt
Kuss!-magyarázta.
Ill. több hozzászólás is van a NET-en, hogy korrekt a cuccos.
Azonban Google-ben hiába keresek árat, forgalmazót, nem lelek 😞
Nem szoktam vásárolni sehol...
"Behringer X-VAmpot ajánlom"
Errõl hol van vmi infó? Lehetõleg magyarul és árral feltüntetve?!
Nagyjából ennyi. Annó haverommal összehoztunk egy koncertet a Warningnak. 😊
Viszont azért nem olcsó
(Creative SB Audigy OEM 5.1ch 24bit/96khz|)
Ez egy elég jó kis hangkártya.
Az EAX az pl. be tud kavarni, ezért No effect-re teszem. Ami jó ebben a hangkártyában, hogy alapból tud HW-es effektezést, gyárilag is van benne.
Én nem nagyon tapasztalom "már" az alapzajt. Elõször Nekem is gondom volt. Aztán letöltöttem az ASIO driver-t, töröltem minden egyéb ilyen progit, ezt beállítottam, telepítettem (Guitar Rig 2) és azóta tökkéletesen mûködik.
Azonban ez még csak 2 nap és ez idõ alatt nézegettem a sok hangzást, ami belepakoltak 😊
Az erõsítõm alapból is búg és zúg, ez ha jól tom azért van, mert nem földelt konnektorba csatlakozik, ... (vki mondta)
De van ebben a progiban Noise Filter is.
Azért az biztos, hogy nem tudják visszaadni teljes mértékben egy effekt, de talán még egy torzító pedál hangját sem. Bár ki lehet ebbõl hozni szerintem nagyon jó hangokat, csak prószálgatni kell, ahogyan nézem.
Ehhez meg idõ kell...
Viszont rettentõ sokat tud a progi, sok mindennek megtudja az ember a funkcióját, amihez ha nincs elég pénze nem jut hozzá. Otthoni célra megfelel.
Sõt szerintem még zenélni is lehetne vele 😊
Kíváncsi lennék, hogy pl. milyen lenne egy Audigy 2-es kártyával...
Egy biztos, rosszabb nem lenne 😊
Egyenlõre megteszi. De sajnálom a szgépem is, hogy csak ez miatt megy a masina, bár igaz, máskor meg órákat játszottam Vele 😊
7vgén remélem több szabadidõm lesz és akkor majd tudok Vele játszadozni.
Én csak szeretnék belõle egy jó kis James-es (riff-es) és Kirk-ös (szólós) hangzást kihozni.
Hiányolom, hogy van benne egy rakás bank elõre legyártott hangzásokkal, de beletehettek volna olyan hangzás mintákat is, amiket a nagyobb rock, pop együttesek használnak, vagy elõadók....
Bár igaz ebben meg sokat számít a gityó is. Szal mit akarok Én itt a Vorson gityómmal 😊))
Ha lesz pénzem pedálra akkor az anyagiak miatt szerintem csak vmilyen Zoom pedál lehet majd. Számomra azok a megfizethetõek. Vagy pedig újra torzító pedál(ok) lesznek.
Ui. Nekem otthonra szerintem ez már bõven elég.
Ha már itt tartunk pedálokból miket tudnátok ajánlani?
Annó volt egy BOSS MEGA DISTORTION MD2 és IBANEZ TUBE SCREAMER párosításom.
Mivel lehetne dögös hangzást elérni?
Tapasztalatom szerint a BOSS zúzásra tökkéletes volt, meg riffelgetni, de magas hangoknál kaki volt, ezért kell az Ibanez pedál.
Viszont ennek hátránya, hogy se zaj szûrõ, se hangoló ticcsen bennük és 2 pedál árából már majdnem kijön egy Zoom "multi"effekt. Egy 606 hajszál híján majdnem, egy 707-es még kicsit gyûjteni kell.