Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég lenne egy wah, od/dist., chorus, reverb/delay összeállítás is.
Az erõsítõm jó (csöves, meg minden) úgyhogy nem kell szimuláció meg ilyenek...
Szerintetek megéri lecserélni egy BOSS ME-50-re???
aki használta az lécccci írjon pár sort. thx!
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
Milen hangkártyád van?!
Egyébként nem kell a felvételben matyiznod. A mikrofon jó esetben látszik a lejátszási sorban is, ha nem és ki tudod választani, akkor tedd meg.
Aztán van még olan, hogy spec. szabályzók megjelenítése. Itt a mikrofonnál néha van olyan, hogy Boost, vagy vmi hasonló. Ezt is érdemes megnézni.
Szal ne a felvétellel próbálkozz.
Lejátszás lista és ott kiválasztni, hangerõ, stb...
Prószálgatni kell, jónak kell annak lennie.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Röpke kérdés:
"Dob gép" program kellene.
A Zoom G2.1u (vagy G2u1, stb...) multieffekt pedálban nagyon-nagyon jó dob ritmusok voltak, ilyesmi kellene.
Vagyis nem dob szerkesztõ progi, hanem ahol ki lehet választani a stílust, ami legyen széles paletta és tempó állítás, aztán jóccakát.
A Zoom pedálban volt jó kis Trash Metal ritmus is. Dobgépnek nagyon jó volt, de másnak nem.
Mivel Digitech-bõl RP-300 modell nem volt, így RP-200-at vettem.
Ezt a kettõt volt lehetõségem pár napig prószálgatni.
A Zoom kaki volt, csak a dobgép funkció volt benne nagyon jó!
A Digitech mellett szólt a hangzás (ég és föld) és az, hogy a website-on van egy rakás beállítás, ami Nekem nagyon jól jön. Pont ilyenre gondoltam.
Kár, hogy a GNX2-es dupla annyiba kerül, mert ott már MIDI-rõl be lehetne vinni a beállításokat 😞
A Digitech-ben egy vmi rosszabb, a dobgép 😊
Rock stílusból pöttyet kevés az a 4db 😞
Lehetne benne Metal, Trash, stb... jó kis lábdobokkal, stb...
Hát ezért keresnék ilyet progiban. Egyet sikerült találnom.
BEATBOX a neve a proginak. Ilyesmi kellene.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
mintha befolyásolni akarnának...bár eddig is ezt csinálták
Kuss!-magyarázta.
hát eszem-faszom megáll, már elnézést. Mintha még a Rákosi-korszakban lennénk..
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
sry ha nem errõl szól a cikk nem olvastam végig 😄
Kuss!-magyarázta.
remélem eltörlik, mire színpadra jutok 😊
Tel.: 06/30-9963-173
[email protected]
[email protected]
www.stagg.hu
Szóval itt érdeklõdj. Õk a magyarországi forgalmazók. Itt egy kicsit olcsóbb is. Pl az Ovation koppintás 46000 pénz, a Johnsoné 60000. Van egy kis különbség. Nagyon jó gitár az L széria!!! Sok sikert hozzá!
egy számomra sürgõs, bár nem teljesen témába vágó dologban kérnék segítséget itt.
gitárt próbálnék behangolni számítógéppel,jól be is dugom a mikrofon bemenetbe pár átalakítás után.de a hangerõ beállításoknál a felvételi résznél le van némítva a mikrofon.hiába kattintgatok rá, nem akarja visszanémítani...mi a rákot csináljak?már leszedtem egy új drivert, de ott is be van x-elve...
hátha valaki tud segíteni.
kösz
mindhalálig blues
Vagyok, vagyok, vagyok.
Élek, csak behavaztam melóval, zöldkártyáztatni kellett a kocsimat, stb...
Veszek multieffektet, részleteket majd later...
Sajna csak melóban van NET-em 😞
Geldof!
Nem feledkeztem el, "csak a fentiek"...
Igazán rossz tapasztalatom nem volt a Staggekkel kapcsolatban. Az áráért azt kapod, amit elvárhatsz ennyi pénzért. Volt Johnsonom is, a Stagghez képest elég ványadt hangot produkáltak. No és persze nem fordult még elõ, hogy pl. egy elektroakusztikus gitárnál 2mm-el elfúrják a húrtalpon lévõ furatokat...
Minõségi anyagból dolgoznak. A Les Paul koppintásukmnak brutális hangja van. Azonban figyelni kell rá, hogy olyat válassz, aminek nem zörög a Tune-o-Matic hídja. Elég idegesítõ, ha ciceg játék közben. Max 10-es húrt használj rá és abból is a lightet. Kicsit nehéz a beállítása, de megéri. Ami szokatlan volt Johnson után, hogy magasabb bundozású a gitár. Egyik oldalról jó, viszont nem tudod a húrokat túl alacsonyra engedni, viszont könnyebben, lebegtetheted a hangot. Fontos, hogy a második oktávra is be tudod hangolni! Nekem Johnsont nem sikerült.
Az Ibanez koppintás alapból jó, de a Floyd Rose tremolója 8-as húrnál erõsebbet nem bír. Sajnos én ezt nem tudtam, így egy 20-asból kicseréltem a kinyírt tremolót. (Ha túl erõs húrt használsz, a híd a két rögzítõcsapnál bemaródik.) Bundozása, mint a Les Palié. Mint minden Floyd Roses gitárnak ennek sem könnyû a beállítása, sõt, bonyolult! A felsõ húrláb húr leszorító csavarját ne tépd meg, mert lenyalja a menetet. Amúgy nagyon ütõs hangja van ennek a gitárnak is. Akusztikusom nem volt Staggban, de amit láttam, fogtam a kezemben, nagyon jó hangjuk van... Az Ibanez koppnak van egy-két beállítási trükkje, de azt inkább priviben. Minden szakmai titkot nem árulok el. 😊)
tudnátok ajánlani számokat amiben két gitár szerepel és gyakorlásra-tanulásra jó lenne két gitáros számára?
ém szinte csak olyanokat ismerek amiben egy van,a kettõ gitárosok meg már nehezek vagy nem a mi stílusunk😞
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
elmondás alapján hogy lehet effektet venni, nem értem... :-)
el tudjátok mondani milyen egy fuzz-wah pedál?
kaptam egy kis lóvét, azon gondolkodom, beruházzak-e egyre, de elõbb tudni szeretném mit is kell ettõl várni
Kuss!-magyarázta.
¡Hala Madrid!
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
közben szembe jutott, h szerintem a legjobb vétel egy aktív elektronikás Johnson Musicman lenne, kb 56 ezer forint, de piszok jó hangja van! <#eljen>#eljen>