Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nemtom akkor valszeg egy xplorer lesz:S
Ez a két fajta rohattul bejön, úgyhogy valszeg xplorert fogok venni.
de pl bolt on necknél pláne hogy nem érnéd el ennél a gitárnál a felsõ bundokat...tehát biztos hogy nem valami kényelmes...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
De az igaz, hogy semmit sem fogok tudni rajta gyarkolorlni mert tényleg nem fogok tudni vele leülni:S
Hát akkor ez kilõve azthiszem😞
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
Amúgy komolyan valaki már találkozott hasonlóval?Tapasztalatok?
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
nézz utána valamelyik ingyenes gitársuli oldalon....
például itt. (görgess lefele...)
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
Kuss!-magyarázta.
Bár lehet hülyeséget beszélek szal nemis mondok semmit inkább😊
nem tudja vki mi a titka annak amikor benyúl a nyakra és csinál vmit az ujjával? sokszor láttam már, próbáltam utánozni de nem igazán sikerült
Kuss!-magyarázta.
Bár ahogy most elnézem magam hogy pengetek eléggé megdöbbentem...
ÉSZRE SEM VETTEM és úgy pengetek, hogy fel-le a húrok között, csak egy húron pengetek egy irányba...eddig mindig mikor a pengetõmre néztem "zenélés" közbe elcsesztem valamit mert összevarodtam de most észrevettem, hogy húrok között alapból a fel-le módszer megy persze nem olyan gyorsan...
Hát remélem azért gyorsan és minden formában menni fog ez a fel-le pegetés mert lefogás már egész jól megy😊
Ott vettem észre a dolgot, hogy szoktam szórakázni azzal hogy a mély E-tõl a magas E-ig simán pengetem a húrokat és ez most úgy ment hogy fel-le és tök gyorsan😄
Hihetetlen milyen hülye vagyok még magamat sem ismerem😊
De annak örülök, hogy legalább megy már egy kicsit és nem kell nulláról betuszkolni az agyba😊
Szal el kell kezdeni szép lassan, aztán majd látod hogy egyre gyorsabb lesz.
Csak gyakorlás kérdése az egész.
Remélem hamar meg fogom szokni:S
a gyakorláson múlik majdnem minden a gitározásban csak rajtad múlik 😊
Kuss!-magyarázta.
Gyorsan tudok pengetni de mit ér ha nem ütemes?
Amúgy gyarkorlni se tom mer ha rosszul kezdem akkor azt szokom meg és kányimunyi...tanárhoz nem járok mer nincs, és biztos egy csomó rossz beidegzõdésem van már:S
legegyszerûbb ha kipróbálod mindkettõt. Pesten az Erzsébet körúton van az Erzsébet Hangszer, asszem õk a hivatalos Yamaha forgalmazók (nem motorkerékpárra gondolok :-) )
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
amúgy közhely de gyakorlás kérdése és az sem baj ha van némi ritmusérzéked,fantáziád😊
ezeket viszont nem nagyon lehet gyakorolni vagy csak nehezen...
Te tudsz valamit a Yamaha-król?
Valami Fender szerû gitár kéne(Funk, Blues, és mindenféle torzítómentes zenékhez),
H-S-S PU elrendezés, de nem szeretem a Fender Stratot...
A Music Man gitárok meg drágák...
Szóval?
Szerintem a Pacifica 812V Syemour Duncan PU-kal elég jó lehet...
Vagy 612V: két S-C Alnico és Seymour-D. HUM???
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Harmony Central / Yamaha Pacifica 812V
Wah, BD-2, Delay, Chorus lennének amiket kinéztem...
Esetleg valaki csere-bere???
Továbbá érdekelne, hogy ha nincs az erõsítõmön FX send/return akkor mennyivel szólna rosszabul a chorus-delay variáció simán csak a többivel sorbakötve???
(tehát: gitár-Wah-BD2-CH-Delay-amp).
THX.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
(a mikrofon helyére van bedigva, vagy a line in be kellene?)
Köszi a segítségeket, a cutaway-t külön megjegyzem.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Szerintem x milliós gitároknál már a miliméter pontosság is kevés 😄
Én is használtam a progit. Asszem a Guitar Rig 2-rõl volt szó, de most ticcsen idõm. Nem kell hozzá pedál, lehet használni hozzá, a videóból kiderül, hogy mire, de nem feltétele a használatnak.
Egyébként arra jó a progi, hogy van benne egy rakás hangzás és modulokból lehet építeni a hangzást. Mint egy multieffekt pedálnál.
Erõsítõ típús, beállítása, EQ, hangszóró, mikrofonok, torzítók és egyéb pedálok, cry, wah, stb, stb...
Torrentrõl töltsd le a full-t és az ASIO drivert.
Most csak ennyire volt idõm ....
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
és nem lóg benne semmi...elég durcsa elképzeléseid vannak egy hangszerrõl...
Ami minimálisan beleszólhat a hangjába az az a baszott nagy mûanyag lap a potikkal meg az elemtartóval.
az elektronika témához: az elektroakusztikus gitárban a sima erõsítés nélküli hangzásnak az am nem árt hogyha egy rakat kábel meg minden hülyeség lóg a gitár belsejében?
mert az elektromos gitárt és az akusztikus gitárt nagyon könnyû elkülöníteni 😄
Pl az akusztikus sokkal könnyebben ég, mint az elektromos, ráadásul a tábortûznél egyéb célokra is jobban lehet használni (pl zenélni 😄).
Az elektroakusztikusokkal semmi bajom, egyszer lesz annyi pénzem hogy már nem találok más zenei szir-szart amit vegyek akkor venni is fogok egyet, de ha nagyon álmodozni kéne egy gitárról akkor inkább egy sima akusztikus mikrofonnal...Valahogy sztem természetesebb a hangja...mármint erõsítésnél.