Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Duncan Designed,P-90 és AlNiCo hangszedõket ismeri valaki?
véleményeket tudnátok írni,mik a különbségek,melyik a jobb?
véleményeket tudnátok írni,mik a különbségek,melyik a jobb?
hát igen,ez elég jól szó!fényes csattogó és harapós-ropogós😄 én így szoktam jellemezni
ha ilyen ez is akkor lehet hogy ez lesz:
jól néz ki
ha ilyen ez is akkor lehet hogy ez lesz:
jól néz ki
nem. elsõ gitárom egy klasszikus admira volt (amit szintén örököltem), aztán vettem 10000ért egy régi jolana basszert, meg 20 rugóért egy használt johnsont. aztán 2 évre rá vettem egy samick basszert 60ért, az elsõ pár fellépésemen még ezekkel égettem magam. aztán kaptam egy jóbarátomtól egy klasszikus furch gitárt. a fender nagyapámé volt, és nem egészen 4 éve van nálam. de sajnos ez sem játszik magától... fel kéne nõni hozzá.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Örökölted? Nekem is lehetnének ilyen jó öseim.. Gondolom ezen kezdtél gitározni is😊
ezt nem tudom megmondani, mert az én hangszeremet örököltem, de a hasonló kategóriájú fenderek 150 és 300 rugó közt mozognak.
sza.sa
Én pont ilyet akarok😊 Mennyi volt?
Hát pickupok én se tudom, meg még elég kezdõ vagyok, még csak most járok tanárhoz a nylonosommal, de elektromost akarok majd...
Én is haonló zenét akarok, mint te, arra jó a HSS (Fat)elrendezés?
Nekem korai a jövõ hét, mert a pénzt még nem kaptam meg... 😞 Csak gondoltam, hogy elvihetlek... legalább nem lenne üres az autó... meg lett volna aki jobban ért a gitárokhoz.. 😊
Én is haonló zenét akarok, mint te, arra jó a HSS (Fat)elrendezés?
Nekem korai a jövõ hét, mert a pénzt még nem kaptam meg... 😞 Csak gondoltam, hogy elvihetlek... legalább nem lenne üres az autó... meg lett volna aki jobban ért a gitárokhoz.. 😊
sza.sa
nála vettem az effekt-felvevõmet,nekem nem vót bajom vele(5000-el olcsóbban adta)
ha minden jól megy jövõ héten valamikor,bár kétlem hogy ezekbõl lenne mind raktáron😞
a színek azok tetszenek nekem is fõleg amikor a fejét is befestik(vagy olyan színû anyag)nem tom😊
igazából nem tudom így eldönteni(hogy nem hallom)hogy milyen pick-up elrendezésû legyen mert itt elég vegyes a felhozatal.én eddig csak HSS elrendezést hallodtam,tehát nincs összehasonlítási alapom
egy straton milyen lehet a HH olyan mint egy LP-n
funky-blues-dallamos rock-ra kellene a cucc,erre lehet hogy nem jó a HH?
ha minden jól megy jövõ héten valamikor,bár kétlem hogy ezekbõl lenne mind raktáron😞
a színek azok tetszenek nekem is fõleg amikor a fejét is befestik(vagy olyan színû anyag)nem tom😊
igazából nem tudom így eldönteni(hogy nem hallom)hogy milyen pick-up elrendezésû legyen mert itt elég vegyes a felhozatal.én eddig csak HSS elrendezést hallodtam,tehát nincs összehasonlítási alapom
egy straton milyen lehet a HH olyan mint egy LP-n
funky-blues-dallamos rock-ra kellene a cucc,erre lehet hogy nem jó a HH?
Elég drága... sõt... A januárban vettem nála nylon húrost... adott kedvezményt is, de még úgy is sokallom... leglább is amilyen árat találtam a neten...
Meg hogy nem tudta megmondani milyen Sammick lóg a falon nála... 😞
Gabyee! Mikor akarsz felnézni Pestre? Amúgy szebnél-szebb gitárt néztél ki... Kár hogy Standardaban nincsenek ilyen színváltozatok... 😞
Meg hogy nem tudta megmondani milyen Sammick lóg a falon nála... 😞
Gabyee! Mikor akarsz felnézni Pestre? Amúgy szebnél-szebb gitárt néztél ki... Kár hogy Standardaban nincsenek ilyen színváltozatok... 😞
sza.sa
Nemvolt jó benyomásom róla..
Muti már képet róla😊
nem, nekem stratom van, de nagyon szeretnék egy ilyet. most egy kicsit padlón vagyok lóvéval, de nyárra akarok egyet. ez a gitár tökéletes a szememben.
mi a gond a gerével?
A gere? Vagy mi a tököm? Arrol no komment..😄
Akkor még mindig jobb mint a másik bolt... soha többet oda... 😞
sza.sa
5e-vel drágább minden gitár a violinba, utánanéztem..
Igen ott néztem, de csak 1 db van, az is drágábban.... igaz nem Pest, de akkor felmegyek inkább majd... Viszont erõsítõk minimálisan drágábbak...
sza.sa
Kecskeméti hangszerüzletbe (violinba) vannak squier gityók és lehet próbálni öket.
Ha sikerült próbálgatnod, akkor ird be légyszi a tapasztalatokat, mert én is Squiert akarok venni... (Standard Fat Strato)
Egy sima Stratot már láttam itt a kecskeméti boltban a falon, az jónak tünt így elsõ ránézésre.. Jó alacsonyan voltak a húrok rajta, legalább is a nylon húrosomhoz képest...
Egy sima Stratot már láttam itt a kecskeméti boltban a falon, az jónak tünt így elsõ ránézésre.. Jó alacsonyan voltak a húrok rajta, legalább is a nylon húrosomhoz képest...
sza.sa
most néztem a neten Squier gityókat
hát nehéz lesz választani de szinte biztos hogy ebbõl a márkából lesz az új cucc
4-5 félét is kinéztem de hogy hol fogom kipróbálni meg mikor azt még nem tudom
az biztos hogy a neten gitárt nem rendelek,max húrt vagy pengetõt😊
hát nehéz lesz választani de szinte biztos hogy ebbõl a márkából lesz az új cucc
4-5 félét is kinéztem de hogy hol fogom kipróbálni meg mikor azt még nem tudom
az biztos hogy a neten gitárt nem rendelek,max húrt vagy pengetõt😊
Ez a Tied?😊
köszönöm! :-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Én a saját kezemben is szoktam fendert látni :-)
Természetesen a hangján is hallatszik. Fõleg azon :-)
Természetesen a hangján is hallatszik. Fõleg azon :-)
Én csak Iron maiden kezébe láttam Fender Stratocastert.. Egy ember hiján elötte voltam😊 És ez hallaccik a hangján is?
háát... ezt nem mondanám. a baj ott van, hogy a squier alapanyaga sem az a minõség, mint a fenderé.
igen, sajnos a mai fenderek nincsenek olyan jóak, mint a 70, 80-as körüliek. ezt mutatja az áruk is.
sztem a fender csúcsa a 64-es mustang. volt már szerencsém hozzá.
sztem a fender csúcsa a 64-es mustang. volt már szerencsém hozzá.
a régi japán JS, SQ szériák jobbak, mint a mai mexikói vagy alap usa fenderek!!
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Köszi.. Bár szvsztem több is lehet benne. Mert akkor megeshet hogy egyes Squier gitárok jobbak mint egy Fender.. Kicsi rá az esély, de megvan..
A squier futószallagon készül, és nem kézzel szerelik össze. A fendert kézzel csinálják, kézzel szerelik össze, és kipróbálják, mielõtt eladásra kerül. Minden egyes gitárt ellenõriznek többen is, és azt lehet mondani, hogy nincs teljesen két egyforma. Bár ez utóbbi a mai fendereknél nem teljesen igaz. Minden esetre ha egy eredetit veszel, 100%-ig biztos lehetsz benne hogy pontos, kényelmes gitárod lesz. Nem beszélve arról hogy ha van elég lóvéd, csináltathatsz magadnak személyre szabott fendert, ami teljesen kielégíti az igényeket.
Tehát röviden úgy lehetne mondani hogy a squier tanuló, míg a fender mestergitár.
A mexikói fenderrõl nem tudok semmit.
Tehát röviden úgy lehetne mondani hogy a squier tanuló, míg a fender mestergitár.
A mexikói fenderrõl nem tudok semmit.
ok...belenéztem, 1 rarba van, és kül. mûfajok tabjának tûnnek a cuccok.
ez az amire gondoltok?
ez az amire gondoltok?
Kuss!-magyarázta.
sziasztok.
Nem tudjátok hol lehet Andrásik Remo: Gitár Kézikönyve című könyvet megvenni?
néztem már a libriben de ott természetesen nem volt.
Tudtok esetleg olyan helyet ahol meg lehet vásárolnI?
köszi
Nem tudjátok hol lehet Andrásik Remo: Gitár Kézikönyve című könyvet megvenni?
néztem már a libriben de ott természetesen nem volt.
Tudtok esetleg olyan helyet ahol meg lehet vásárolnI?
köszi
nekem csak kinyomtatva van meg,
www.tabrobot.com keresõje behoz egy rakat tabot,
kottát meg DC-n találsz szintén egy halommal, pdf-ben.
www.tabrobot.com keresõje behoz egy rakat tabot,
kottát meg DC-n találsz szintén egy halommal, pdf-ben.
huuu nem kaphatnék esetleg valami kottát vagy tabot hozzá mert így most kicsit zavaros... egyébként köszönöm a segítséget!! 😊
nem-nem...
G-ben van a dal,
a fõ riff D+G (kvartok), F+B stb...(a hangközök jók voltak)
a verszak a kvintes power chord (G5, F5),a szóló is G.
G-ben van a dal,
a fõ riff D+G (kvartok), F+B stb...(a hangközök jók voltak)
a verszak a kvintes power chord (G5, F5),a szóló is G.
jah, és még annyit hozzá, hogy kvartba fogd, kezdõhangja A, aztán C stb. asszem eredetileg Blackmore így játszotta.
Kuss!-magyarázta.
hát, én józan paraszti ésszel úgylátom, hogyha vki vesz 1 Squiert, akkor azt mondja hogy ugyanolyan mintha Fender lenne, mivel neki ez megfelel, nem fog újat venni
Kuss!-magyarázta.
én A C D, A C DIS D, A C D C A -t játszom, de õt úgy láttam mintha G-t is fogott volna bele...nemtom, de az igazi az az ACD...
Kuss!-magyarázta.
Mindenki azt mondja hogy a Fender és a Squier között nincs külömbség.. De akkor a Fender tönkremenne ha igy lenne.. Nem? Hát ha ugyanolyanok akkor mindenki inkább vesz egy Squier-t 70ért mint egy fendert 300e-ért..
ez engem is érdekelne!
csak sajnos nincs egy hét szabadságom hogy 50 gitárt kipróbáljak,összehasonlítsam meg ilyenek
pedig máshogy nem megy😞
csak sajnos nincs egy hét szabadságom hogy 50 gitárt kipróbáljak,összehasonlítsam meg ilyenek
pedig máshogy nem megy😞
Mennyi külömbség lehet egy Mexicoi Fender USA Fender és Taiwani Squier között? Minden szempontbol, hang, fogás stb..
azt tudja valaki hogy a #14706-ba belinkelt muzsikának ki az eredeti elõadója mert hogy nem a srác csinálta az biztos...