Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joshua
nincs

megint van 95 ért pod 500 as..aki kapja marja

a fender nem gyárt szar gitárokat
ezzel az akus gitárral metálkodni nem fogsz, de egy kört megér

de nem C-neckeset dob ki 😄

Szeretem a cicákat

AtomHeart
Akkor "fender starcaster acoustic"-ra keress ra!

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Errõl mi a véleményetek ? Neten kb. semmit se találtam errõl a típusról.

Szeretem a cicákat

Fehercsoki
Guitar Rig stack legalján van egy felvevõ egység, ott rányomsz a record gombra és felveszi amit játszol, aztán azt még külön el kell menteni, arra is van gomb.

Törölt felhasználó
Köszönöm a türelmedet, sikerült 😊

Még annyiban segítenél, hogy a RIG játszott dolgokat, hogyan tudnám felvenni, azaz menteni?
Fehercsoki
Asio beállítása programfüggetlen, szóval bármit is használsz be kell lõnöd az ASIOt.

Fehercsoki
Inputot tiltsd le, megint bekapcsolódott.

Törölt felhasználó
Ha bekapcsolom, az output-ra X-et dob és továbbra sincs hang 😞
Kép
Fehercsoki
Igen valahogy így, csak felül még mindig szürke, ott is kapcsold be.(ha most nem jó)

Törölt felhasználó
Tudom, hogy béna vagyok, de most csinálom elõször 😞

Tehát így mondtad?
kép
Fehercsoki
Jaj=/ Nagyon el vagy te veszve, ASIO-ban nyomd meg a lefelé nyilat VIA HD Audio mellett, és ott le kell nyitnia egy listát, abból válaszd ki azt a kimenetet amelyiket használod és minden mást tilts le.

Törölt felhasználó
Sok variációt nem enged 😞
Via HD
Fehercsoki
1 bemenetnek és 1 kimenetnek kell csak aktívnak lennie, minden mást tilts le.

Fehercsoki
VIA HD Audio-ban az a kimenet amit használsz be van kapcsolva?

Törölt felhasználó
Letiltottam, és most végre aktív a Rocksmith. De a RIG-ben továbbra sem kapok hangot.
Fehercsoki
Hát a nagy piros X-bõl arra következtetek hogy le van tiltva a Rocksmith kábel... Nyisd le a nyíllal a VIA HD Audio-t és ott tiltsd le a bemeneteket aztán kattints a rocksmith kábel ikonjára és elvileg be kell kapcsolnia.

Törölt felhasználó
nem látni a képem, itt a linkje
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Az Asio fent van, a Guitar Rig is. Ha pengetek megmozdul a progi, de hangot nem kapok.
Valamiért nem tetszik az Asio-nak a Rocksmith :
AtomHeart
Nekem >>ez tetszik nagyon, kar, hogy nincs most ra penzem, meg tul van arazva...

Fehercsoki
Szép kis fender, szép kis áron.

ma kipróbáltam egy mini Cortot a mezzofortéban. egész jópofa, hangja simán megfelel és nagyon "portable". Squierben mondjuk szimpatikusabb lenne az biztos.

Szeretem a cicákat

ez igazán szép, gratula!

Szeretem a cicákat

AtomHeart
Engem ezen a videon fogott meg a zebra pu + fekete test, bar itt a krem binding meg pickup szelektor gyuru is noveli a hatast:

AtomHeart
Nekem nagyon ugy tunik, hogy a bundok mar be voltak csiszolva egyszer, tul laposak. Az ilyen sarok meg nagyon idegesito, en folyton lecsusztatom a mely E hurt az enyemen ezert. A fotokon nagyon gyonyoru a hangszer, de szerintem normalis fenyeron, vaku nelkul "picit" masnak tunik.

Meg tul van arazva, nagyon, nemhiaba probalja elsutni a csavo legalabb egy fel eve, mar kulfoldi forumokon is lattam a hirdeteset: link

Ettol fuggetlenul, nem utasitanam vissza ajandekkent... 😄

Fehercsoki
Hangszedõ már megvan, csak nem tetszik a színe ezért módosítani akarom, csak nem tudom még, hogy mire😄 Esetleg slinkyt érdekelheti, irongear szetted úgyis slash copy ha jól tudom, õ meg most vett AFD-t.

AtomHeart
Zebra, mint az irongear szettem! <#vigyor3>

Hello, tegnap kaptam kézhez egy Uniwell CE-03CEQ elektroakusztikus gitárt. Kicsit félve rendeltem meg látatlanban, de mivel visszaadják az árát ha visszaküldöd, gondoltam megéri a rizikót. Cutaway formájú nem drága fémhúrost kerestem direkt nomádkodni, de nem találtam. Cort Jade már nincs, a többi (stagg, sx, soudsation, harley benton) se volt készleten sehol, hogy kipróbálhattam volna, csak rendelésre hozzák, szóval nem lehet válogatni, egyikrõl se hallottam túl jókat (talán a cortot kivéve), pedig sokkal drágábbak, mint az Uniwell. Igazából nem nagyon hittem el, hogy 18 500 pénzért jó gitárt is lehet kapni, de nagyon kellemesen csalódtam. A kidolgozása, a hangja alapján szerintem k jó vétel volt. Fel voltam rá készülve, hogy állítgatnom kell majd, valamennyire értek hozzá, ez az 5. gitárom, de nem volt rá szükség. (Igaz, vékonyabb húrokat fogok rá tenni, akkor majd kell kicsit tekergetni) Egyedül a H húrnál vettem észre, hogy magasabb fekvésben nem tökéletesen pontos, a hangológép mutatott pici eltérést a 12. érintõ felett, de fülre nem volt bántó. Aki észreveszi, az már úgysem ebben a ligában játszik... 😊 A kulcsok jónak tûnnek, este behangolás után vagy 3 órát nyúztam, és még reggel is tartotta a hangolást. Az elektronika szépen szól, az EQ tényleg használható. Kipróbáltam torzítóval is, akkor csúnyán gerjedt, de hát ez a piezzo hangszedõ nem erre való. Ha a gitáron leveszem az elektronikát és az erõsítõn tolom fel, akkor azért némi metál riffelést is lehet rajta tolni 😊 A nyaka kényelmes nekem, alig 1 mm-el szélesebb fent, mint az Epiphone LP-m, és a cutaway miatt a szólókat is elég jól lehet rajta játszani, vagyis lehetne, de a jelenlegi húr erre nem igazán alkalmas. Nem tudom milyen elektromos gitárokat készítenek, de ez az akusztikus nekem nagyon tetszik, tényleg a legjobb ár-érték arány, csak ajánlani tudom. Üdv: Gábor
hát.. akárhogy is, most van egy jó lp-m, most már nyugodtan alhatok éjszaka, nem lesz olyan hogy leizzadva, sírva ébredjek az igazi lp-k után vágyakozva.

Fehercsoki
Nem, régebben akartam LP-t, de már rég elköltöttem az árát, szóval most "csak" pickupokat veszek az SG-mbe, meg hát annyira nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy nekem LP-re van szükségem.

vagy króm

full fekete, zebra, vagy krém

<#eplus2>
72 ért vittem el a végén..
az istennek sem akarta 70 ért oda adni..

miért? csak nem meg akartad te is venni elõlem?

Fehercsoki
Full fekete SG-hez szerintetek milyen színû pickup illik?

Fehercsoki
Azt vetted meg amelyik 75-ért volt gitarshopon?

Fehercsoki
Szerintem ne cseréld le a gyári pickupokat, nagyon jól eltalálták õket.

valamiért nem engedi beszúrni a képeket, de itt megnézhetitek a gallériámban, meg hogy milyen vastag a jávor top rajta:

v100 AFD

szerintem megéri ilyen gitárt venni, mert olcsó, jó, és ez egy igazi les paul.. a valódi specifikációk alapján van összerakva.

egy darabból a testhez ragasztott mahagóni nyak, egy darabból faragott mahagóni test, a megfelelõ jávor toppal.

tegnap szermányoltam egy vintage afd gitárt..
ennek már normális vastag jávor topja van. 1.6 cm vastag.
Nem az a szar furnér genyó ami az epiken van.
Rakok majd rá egy igazi csont nyerget, amit majd a hentestõl szerzek be, és egy SD alnico 2 pro slash-t a hídhoz. ezt tervezem..

Fehercsoki
Szerintem a test méretének semmi köze a hangkitartáshoz, mivel mágnessel mûködnek a hangszedõk, én próbálgattam itt az SG-mmel azonos árkategóriájú LP-t és nem volt érezhetõ különbség a hangkitartások között. Hát körülírni nem tudom, keress rá youtubeon, van sok videó😄 Nekem a Gibson LP Classic Plus tetszik, bár lehet hogy hangzásban nincs is különbség, nem hallottam még ezeket a pickupokat tömör testû gitárban.

miben más a hangja az üreges testûeknek? vagy miért jobb?

ha az üreg könyebbé teszi a gitárt, akkor szarabb lesz a hangkitartás is

Fehercsoki
Ja csak drágább mint most egy új plusz ocsmány😄 Meg ez még tömör testû...(nekem például jobban tetszik az üreges testûek hangja)

istenem ez milyen szép hangszer.. sasoljátok

gibbon

figyeljétek a nyakat meg a bundokat.. nagyon eltérõ a szokásos szaroktól
látszik hogy tökéletesre lett reszelve még a gyárban

Beast Machine
EMG 85 a hídnál.

...vágod?

<#ravasz1> <#hehe>

Fehercsoki
Vagy aktív hangszedõd van?

Fehercsoki
Nekem nem tetszik a hangzás, nagyon mû hatása van, próbáltál mást is pod farmon kívül?

Beast Machine
Én POD Farmra szavazok, teljességgel meg vagyok elégedve vele - Pár demo, tõlem.

...vágod?