Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Én nem értek a hangszerekhez amikor te meg beírsz egy tök átlag fórumba egy olyat hogy egy több millió forintos gitárt keresel, ami ráadásul olyan ritka, hogy a gyûjtõk is versenyeznek érte?
Ahogy írta Christiansen nekem is fender stratom van, amerikai, igaz nem 40 éves, csak 6, és a hangszerekhez nagyonsokat valóban nem értek, a gitárokhoz viszont eléggé.
Arra pedig hogy "Ha tudnál igazán gitározni akkor te is ezen a zenén tanultál volna" inkább nem is kéne reagálnom...elsõ gondolatom az lenne hogy kb egyaránt sík hülye lehetsz a zenéhez is meg a gitározáshoz is, de ez lehet hogy nem igaz...viszont az hogy alapvetõen hülye vagy az valószínû.
Ez olyan mint hogy ahhoz hogy valaki zenész legyen tudnia kell a full beatles meg rolling stones diszkográfiát...ha már régi zenéknél járunk akkor inkább a black sabbath/deep purple vonalat preferálom. De ez magánvélemény...
Egyszóval kuss, mert kis hal vagy te még itt...
Egy F.Strat egy ibanez torzítópedállal vagy egy mt2-vel megtámogatva
egy 100W-os Marshallon olyat hasít hogy beszakad a színpad.
Más kérdés hogy nem kifejezetten lehet rajta olyan virtuóz technikákat alkalmazni mint egy papírvékony ibanez-en vagy egy musicman-en.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
a metált nem szereti az biztos😊
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
én sztem gibson lp-t vennék ha lehetne választani 😊
Kuss!-magyarázta.
wah -> OD -> KORG AX300G (ami eladó) -> amp
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
A Ten Wordst talán egyszer lehet el tudom játszani... 😊
Bár mostaság inkább SRV-t hallgatok...
sza.sa
sza.sa
porki fagyok fállalon
Mondjuk ízlés dolga.
szerintem jó,olyan satriánis😛
porki fagyok fállalon
inkább add el, és gyûjts egy még jobb gitárra :-)
vagy nincssok értelme?
porki fagyok fállalon
amúgy meg Lateratus-nak van igaza, a legtöbb gyártó olyan egyedi alkatrészeket használ, amiket nem lehet boltban megvenni, nem is gyártják hobbielektronikai boltokban, direkt azért, h ne lehessen lemásolni... egy jó torzítópedál nem véletlenül kerül annyiba, amennyibe, rengeteg ideig tart egy ilyen eszköz áramkörének a megtervezése
lehet ezzel kísérletezni, jó játék is, de komoly dolgokra nem hiszem, h használható lenne
Úgy értette szerintem, hogy reissue modelleken kívül csak roncsokat lehet találni, vagy vitrinben õrzött múzeumi darabokat, más esélyed nincs.
dddstudio.tk
Végül összerakott hasonlókból egy Tubescreamert. Az elektronikához én nem értek, de ahhoz valamennyire igen, hogy a hangja borzasztó volt. A szekrény alján végezte.
Kuss!-magyarázta.
Hát én digitech rp200-at használok, de amúgy az analóg pedálok mellett vagyok.
Ha nem akar az ember Satriani-Vai szerû hangzást,
akkor bõven elég max. 4-5 pedál a kisvasútba.
pedig nagyon sokfajta analóg "zajzár" van, pl.