Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a #15434 meg a természetes üveghang, v natural harmonic
nem úgy kell, hogy vagy magára a bundra teszed az ujjad, vagy rányomod az ujjad a húrra és mikor pengeted egy kicsit beleér a hüvelykujjad?
Kuss!-magyarázta.
én se vennék, csak közben mondta, hogy a Tom Morello által annyira kedvelt "rángatomaPUváltópöcköt" szindróma is megy rajt.
Akkor középállásban melyik pu hogyan szól??
Mert az enyém középállásban a két Hum-ot lefelezi = nem lesz akkora jelû és "gainû" jel, de nem is kussol el...
???
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
Svájcibicsak helyett van svájcigityó van rajta minden 😄
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
Ha van akkor vmi video is johet...
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Ez teljesen kész...mennyibe fájhat egy ilyen? 😄 Mer gondolom nagyon fájhat 😄
Kuss!-magyarázta.
Azaz Ltd nem rossz, csak nem csípom a les paul formát, annál inkább a PRS stylet, én PRS b*zi vagyok má bocsánat, szóval ezért is szemeltem ki a Samicket. Mindenkép megér egy próbát, aztán meglátjuk, mi van még.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Kuss!-magyarázta.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Csak az vmi hót ismeretlen márka, ennyi pénzért szerintem inkább vmi olyat vegyél ami megéri a pénzét 😊
Amúgy a gityó a PRSre hajaz, talán egy kicsivel többet szánsz rá, akkor kapsz olyanból használtat, de lehet hogy nem 😊. Mindenesetre ha használtat veszel ennyiért, az csak jobb lehet. Nekem most samickem van, igaz, az óccsóbb fajtából meg fix húrlábas, de a következõ már tuti nem samick lesz 😊. Tanulni jó rajta, mert meglepõen kényelmes és pontos a nyaka, és beállítani is könnyû volt, de a hangja nem a legjobb.
No, ez véleménynek beillik, tapasztalat az nincs, de sztem nem is lesz sok, aki ennyi zsébõl óhajt gitárt, az nem samicket fog venni 😊.
Kuss!-magyarázta.
http://www.hangszeraruhaz.hu/product.php?p0=egsamick
Innen az UM-4, na az kéne... vélemények, tapasztalatok?
Kuss!-magyarázta.
van egy adó, ami a gitár jelét küldi egy vevõbe. a vevõ veszi a jelet, és küldi az erõsítõbe, ott a jel végigfut az EQ-n, a Send-en keresztül kimegy az effektbe, a Return-ön pedig vissza, felerõsíti, aztán rákkendroll 😄
nincs valakinek egy eladó DIGITECH RP80-asa?
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
akkor lehet jó egy effekthurok, ha pl. rádiós "kábelt" használsz, akkor nem kell feleslegesen lógnia össze-vissza a minden zsinórnak. de pl amit mondtál, az is egy jó példa, csak ott jól kell elfektetni a kábeleket
v +kérsz vkit, h fél másodperces késéssel játsza ugyanazt... :-)
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
hm, ez a megoldás ált. koncerteken használatos, amikor messze van a láda az effektõl nem?
nem vok otthon az ilyen dolgokba, sosenem tanították 😊
Kuss!-magyarázta.
az a lényege, h egy Send kimenettel ki tudod küldeni a jelet felvételre, hangosításra, vagy épp effektbemenetre; és van még mellé egy Return bemenet, ami úgy van kialakítva, h az abba érkezõ jelet erõsíti fel az erõsítõ. szal effekthuroknál: Send -> effekt -> Return => zúzol :-)
sry, amié balek vok, csak azt olvastam h vmi effekt loopra rá lehet kötni vmit...mondom, jó nekem olyanom nincs, megkérdezem itt az arcokat hogy meglehet-e csinálni anélkül 😊)
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
hm...kérdés: A marshallomon nincs külön effektkimenet, csak egy CD In & Emulated line out, és egy Emulated Headphones kimenet. (jack) Ugye valamelyikkel kompatibilis egy jackes effekt? Ha nem akkor hogy tudom megoldani?
Kuss!-magyarázta.