Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kuss!-magyarázta.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
lenne 1 kérdésem: az nagy gáz ha egy számot el tudok játszani csak lefelé pengetéssel jó tempóba, de le-föl pengetve meg nem?<#conf>#conf>
íme: http://www.youtube.com/watch?v=XTYTMvETkno&search=michael%20angelo
Nem gyorsított felvétel 😉
A haja itt is LOL... xD Mondjuk a zenéjét nem mondanám túl egyedinek. Egy dolog a gitártudás és egy másik a dalszerzés... Ezé szeretem Jeff Loomist me õ faxa mindkettõben. ^^
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
a kvint kavart meg, mert akkkor az nem 4 egész hang külömbség, hanem 3egész és egy fél...
sza.sa
sza.sa
Hármahangzatoknál ugye a dúr akkord így épül fel: alap-nagyterc-tiszta kvint
Akkor a D-dúr: D-F#-A#? jól számoltam?
sza.sa
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Olyan mértékben fasza, hogy egy jóóóóódarabig más erõsítõre nemis nézek. Meg ez egy továbbfejlesztett nagyobb erõsítõ szóval én 110%ban a Peavey mellett voksolok (Y)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Peavey Studio Pro 112
-65 Watt -1 x 12 inch-es Blue Marvel hangszóró -2 csatorna -díjnyertes TransTube áramkör -különbözõ erõsítõ karakterisztikák -lábkapcsolóval kapcsolható zengetõ -minõségi rugós zengetõ -effekt út -külsõ hangfal csatlakozás
63900,-
Fender FM65R
- 65 Watt teljesítmény - 1x12" hangszóró - lábkapcsoló csatlakoztatható - 1 tiszta és egy torzított csatorna - 4 sávos EQ - presence kontroll - fejhallgató kimenet
62900,-
Samicket azóta megcsodáltam élõben. Naon pöpec. De mire sort kerítek a megvételére, lehet már le is állnak a gyártásával :S
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
R U Ready?!?!? ...broken soul...
-3 single coil pickup, vintage tremolo
-22 bund, 3 poti, 5 állású kapcsoló
25000Ft
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Sacred & Diablo 2 fan ;)
és a jerryc.co.uk alulrol le lehet szedni a számot.
Én már gyakorolgattam régebben, jo hogy beirtad, most megint eloveszem. Koszi😄
Sacred & Diablo 2 fan ;)
na megtaláltam, elnézélst a zavarásért :$
amugy ha valkit érdekelne akkor
Pachelbel, Johann : Canon In D
porki fagyok fállalon
fiuk lányok ez tökjó.
amugy mieza zene originálba? :$
porki fagyok fállalon
valamiféle világméretû G húr-összeesküvést szimatolok a dologban.. :-D
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Nekem is a G húr hangolódik a leggyakrabban! 😄. Nem tudom miért van, remélem majd jön valaki aki megmondja, mert engem is érdekel! 😊).
2. a g húr a legérzékenyebb ilyenekre.
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Sacred & Diablo 2 fan ;)