Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kuss!-magyarázta.
A tenyérrel lefogós mókát palm mute-nak híjják, és szerintem a tabokon általában pm-el jelölik, amúgy nemrom mi a .... jelölés. :S
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
direkt írtál hülyeséget? ezt nem vágom...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
jah és ezt hogy kell: Tunning ( E A D G B e ) ?? Ez a sima hangolás?
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Térbeli hangzást szimulál. Olyan, mintha a gitár egy szobában vagy teremben szólna - attól függ, hogy állítod be.
a reverb meg nem feltétlenül visszhang, lehet az csak simán zengés is
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Kuss!-magyarázta.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
a húr fölhangolódás meg sztem a hõmérséklettõl lehet, lineáris hõtágulás, meg egyebek (mai zh roxxx :-) )
<#help>#help>
hallott már valaki olyanról, hogy egy gitáron az összes húr gyakorlatilag azonos mértékben !FÖLFELÉ! hangolódik el?
a másik problémám, hogy azonos jelforrás esetén az erõsítõ(regent vm60) "high" bemenetét használva szól hangosabban a cucc. annak nem a magas jelszinthez méretezett kis elõerõsítésûnek kéne lennie?
kicsit bosszant, hogy a fele cuccom fordítva mûködik 😞
A külsó hangfal csatlakozó általában ott van.
de ha megnézem pl ezt a képet róla akkor semmi ilyesmit nem találok rajta?

házilag csak "sufnituning" módszerrel fogod tudni.
Ha elviszed valami hagszer-boltba/készítõhöz... hát rámegy a gatyád...
autóknál mondták ezt:
"veszel egy Ladát, mert azt könnyû tuningolni... Ráköltesz többszázezret: lesz egy versenyképes bivaly verdád...
DE AZ AKKOR IS CSAK EGY LADA!!!
Tehát mindenki gondolja meg aki belekezd, az elsõ csavar meglazítása után nincs megállás..." (ezt nem oltásnak szántam)
gitárra ugyanez érvényes...
a gitár (még ha 28.000.- usa dollárba is kerül !!!) csak egy eszköz...
ha ki tudod fejezni magad rajta akkor ok... de ha nem???
szal' mindenkinek inkább a keze...
U.i.: én a gitármotyók beszerzésével vagyok ilyen "betegség" szintjén... mindig nézem mit tudnék még jobbra cserélni, aztán a végén nem lesz belõle semmi mert itt a család, és õket (is) nagyon szeretem...<#wave>#wave>
ON
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Ja, ha meg megdöglik, akkor sztem le kell szedni a fogólapot, nem hiszem hogy máshogy meg lehet csinálni. De majd jön valaki okos aki megmondja, mert tényleg csak tippelek.
(Tényleg, Match merre van?)
megigy bele furnak-faragnak utolag a nyakba? 😮
hja, és honnan kapja a kraftot amitöl világit?
tudtok mondani valahol oldalt ahol infokat találok erröl? :$
porki fagyok fállalon
mostláttam ojan gitárt hogy a bundok világitottak benne ahol ezek a jelöléesk lennének.
ekezet a gitárokat alapba igy csinálják, vagy vallamit belemahinálnak?
porki fagyok fállalon
Kuss!-magyarázta.