Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mint stúdiós, nem teheted meg, mert õk hozzák a pénzt, maximum megpróbálsz a sz*rból várat építeni.
nálunk mindig emlegetik a Linkin Parkot, akik semennyire nem tudtak (tudnak) zenélni, de a stúdiófelvételért a hangmérnök kapott egy Grammy-t :-D
nálunk mindig emlegetik a Linkin Parkot, akik semennyire nem tudtak (tudnak) zenélni, de a stúdiófelvételért a hangmérnök kapott egy Grammy-t :-D
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Lassan már a klasszikus bash.org idézet is igazzá fog válni, hogy
"<+Kamasutra> i had a dream that the RIAA busted into the shower cause i was singing too loud"
"<+Kamasutra> i had a dream that the RIAA busted into the shower cause i was singing too loud"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Én is gusztustalannak tartom, hogy mindenbõl pénzt csinálnak. Mondjuk a sok suta ember is benne van a játékban, mert megveszi az olyan álsztárok lemezeit, akik csak azért zenélnek, mert nem tudtak elhelyezkedni a nagy K betûs életben. Szánalmas komolyan mondom, ha stúdiós lennék én páros lábbal rugdalnám ki a stúdióból õket.
Úgy látom nem. Szerzõi jogi problémák merültek fel. A média császároknak gondot jelent, hogy nem tudják megfogni azt az utolsó centet, ami nem biztos, hogy belecsorogna a zsebükbe. Így nem tud eltenni a színész egy 20 perces jelenetért 3 millió dollárt, a zenekar managere a bevétel 50 százalékát. Ha leszeded a zenét füllel és megpróbálod lejátszani, sérted a szerzõi jogokat. 200 év múlva a Metallicát is lejátszhatod nyugodtan, talán nem lesz aki beperel. De én most akarok gitározni, nem 200 év múlva. Tele van a tököm a sok pénzéhes unott hájfejûvel. Tudjátok ez olyan mint a software. Ha nem jogtiszta szoftvert használsz, majd nem tudnak fizetni a készítõknek. Igaz, azok havi bérért dolgoznak és szarnak a fejükre, mikor forgalom után fizetni kéne. Ha nem így lenne, sok kis vörös, szemüveges patkány szaladgálna az utcán. Megint mirõl beszélnek. ZENÉLNI AKAROK, AKARUNK!
aerosmith számokat én is szoktam jáccogatni. a remember a kedvencem.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Queen-t meg Aerosmith-t meg ilyeneket dolgozgatok fel.
Hey
Július 11, Pecsa, Satriani....khmm
Július 11, Pecsa, Satriani....khmm
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Ja és kihagytam hogy Boldog Szülinapot! 😊
Változó. Mostanában a populárisabb számokat próbálom átdolgozni akusztikus gitárkíséretes verzióra. Faszán el lehet vele ütni az idõt 😄
ajaj! 😊
én furulyán.... 😄DDDDDDDDD
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
jólvan, akkor nem vok egyedül... 😊
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
talált süllyedt. 😊
Guns-ot szeretem, Iron Maiden-t, de azért lett mégiscsak ilyen, mert elindultam a Blues felé, és úgy döntöttem arra folytatom tovább, és arra kevés volt már a kis Cremonám 😊
Találtunk egy erõsítõ kapcsolási rajzokat tartalmazó oldalt, hátha valakinek szüksége van rá: Itt elérhetõ
Ez a Fender DG14SCE?
Nah ez a sok pontpontpont úgy van hogy a sor elején ott van hogy pm, igaz? Mert akkor ez bizony a palm mute...
kezdõ gitárnak sztem jobb az akusztikus. szinte mindenki azon kezdi.
még valami. milyen stílusú zenét hallgatsz/szeretnél játtszani? én egy picit megbántam, hogy nem tömör testû elektromost vettem egybõl (hard rock/metal érdeklõdésû vagyok 😊) érdemes még az elején átgondolni a dolgot, és akkor nem kell 3 hónaposan már árulni a hangszert 😊
íme legújabb szerzeményem:
már régóta fáj rá a fogam, de most határoztam el magam végképp :-)
már régóta fáj rá a fogam, de most határoztam el magam végképp :-)
stagg sw201n-em van. szerintem -fõleg az árához képest- nagyon klassz hangszer. kényelmes, pontos nyaka van (nekem viszonylag nagy tenyerem van). telt hangzása van és a nagy test végett igen hangos tud lenni 😊. másfél éve van meg, még a gyári húrokkal (mostanában inkább az elektromost használom).
ööö, franc essen bele, akkor itt van egy mésik link, remélem müxik: Link
Errõl a gitárról vélemyént tudnátok mondani?? Ilyet szeretnék venni, sztem kezdõ gitárnak nem rossz...