Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a GT-8 mellett még ez a versenyzõ lehet tuti befutó😄
sajna egy vagon péz kell hozzá<#nezze>#nezze>
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Amúgy eladó egy Stagg Floyd Rose tremoló (nem törött, nem vetemedett, stb.), Stagg humbucker pickupok, 4 db, 2 nyak, 2 híd. Az állapotuk újszerû, alig használtak. A hangjuk szép bársonyos, de tudnak dögösen is szólni. Az egyik pár LP-bõl való, a másik egy Ibanez koppintásból. Hibátlan mindkettõ. A gitárjaimban pickupot cseréltem, mert más hangra vágytam. Irányár, pickuponként 4000, tremoló 8000 pénz. Alkudni lehet. Eladó még továbbá egy Tune-O-Matic híd, 1500 Ft, és elektroakusztikushoz hangoló kulcsok, 6db, nem használt, 3000 Ft. Licit, alku emailban, [email protected]
Sacred & Diablo 2 fan ;)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Sacred & Diablo 2 fan ;)
már csak használtat kapsz, de olyan 30-40 et még mindig megér.
ha azt kérdezed hogy melyiket vedd meg, akkor szerintem ezt.
Szerintetek melyik jobb, a ZOOM 606II, vagy a BOSS ME-30? Szteke az utóbbi mennyit érhet? Köszke. Fontos!
Villany gitár nem?
Hát zúgjon, búgjon és rázzon 😊
(sorry 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
viszont mivel azt mondod, h ha hozzérsz, abbamarad a zúgás, azt jelenti, h az oda van rendesen forrasztva.
szerintem a konnektort kéne megnézni, h a föld be van-e kötve. panelházi konnektoroknál nincs bekötve, tapasztalat meg épületvillamossági szakember is mondta :-)
vagy még az erõsítõdnél van valamilyen gubanc. a gitárnak sztem nincs semmi baja
esetleg tapasztalat??
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
de a gitár nem zúghat a földelési hiba miatt!!!
Naneeeee. mitõl lenne így mindenkinél????
A földelési hiba még életveszélyes is lehet. és egyáltalán nem biztos hogy a gitárral van a baj... (de valószínû).
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Igaz, az csak az elsõ pickup-oknál csinálta ezt. Szerencsére új cuccos volt, garis. Visszavittem ,hogy cseréljék ki és kicserélték szó nélkül.
Nem prószáltad máshol, másnál is?
(földelési dolgok miatt) - bár szerintem is gityó hiba lesz és érdemes elvinni vmi bótba...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Azért adnám el, mert nem használom. Nem kell, nincs szükségem rá. (régebben azt hittem hogy van)
Csak én még jó drágán vettem (90+) úgyhogy 50 alatt nem adom el, inkább porosodjon a polcon. (viszont lehet találni akciókat, ahol 50-60 között hozzádvágják, szal lehet jobb ha újat veszel)
Bár hogy mivel jobb egy új, azt nem tudom (na jó, gari)
Amúgy meg, szerintem érdemes kisvasutat építeni. Persze drágább, de szép lassan lépésrõl-lépésre kell csinálni. Nem véletlen hogy profi gitárosok elõtt a színpadon nem látsz multieffektet
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Nekem Peavey Blazer 158-am van, nekem tetszik... 😊
sza.sa
Ha legközelebb megyek majd az unokaöcsémhez, akkor hozok majd hangmintát.
Neki SB Audigy XT van és vmi eszméletlen jól szól egy Videoton hangfalon.
Nekem alaplapi és azon is jól szól. Az Audigy 1-esen is.
Sõt, ahogyan lentebb írtam a PC hangszórón sokkal jobban szól, mintha a combo lenne a kimenet.
Nálam 7vgén megdõlt, hogy ezzel a progival nem lehet jó hangzást csinálni.
Sõt!
Extrém elképzelésünk unokaöcsémmel, hogy milen jó is lenne egy jó kis banda úgy, hogy a háttérben PC-k vannak 😊
Death Kraftwerk 😊))
Igaz, ehhez az is hozzátartozik, hogy mindketten informatikusok vagyunk 😊
Az erõsítõ vásárlásnál szerintem az a gáz, hogy nincs lehetõsége az embernek normálisan kipróbálni. Ugyanis szerintem ehhez több óra kellene, nyugodt körülmények, saját gitár, stb.. és több napon keresztül prószálni a jószágot, hogy amikor az ember kiadja a több 10 ezer pénzt, akkor biztos legyen, hogy jól döntött...
sza.sa
Marad az erõsítõkérdés, aki tud plíz segítsen. elõre is kösz!
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Sza.sa
sza.sa
Na haver vett egy Fame gityót, PRS kópia, csúcsjókis darab, csak erõsítõje nincs hozzá. Guitar riggel próbálja torzításra bírni, de naygon extrém, kezelhetetlen hangokat kap, pedig jó hangkarija van. Szal nem nagyon mûxik a cucc.
Mondta, hogy ebbõl erõsítõvásár lesz... montam neki vegyen használtat, najó de milyet.
Tehát otthonra egy igényes hallású, rock hajlamú gitáros növendéknek ajánljatok valami erõsítõt, 20-30-esetleggg 50 ezer pénzért. Köcce!
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Nekem van egy eladó AX1500-am, ha esetleg valakit érdekel.
A földelésen mi baszódott el?
Jah és a földelés is elbaszódott, mit csináljak vele?
(ez nem az én és gitárom napja volt )
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Egyébként a hangmester.hu-n még akciósabb... 😉
sza.sa
sza.sa
Kuss!-magyarázta.
Viszont ha benne van a korg árában az adapter, akkor hmmm... 😄
Addig kell venni amíg nincs nyári szünet és jön az ösztöndíj! 😄
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Elvileg jár hozzá!