Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hell boy
Egyébként ezzel még próbálkozni se mernék mer elmenne az életkedvem 😄 viszont hallgatni jó

Hell boy
Mivel a legújabb 2006os albumukon van a szám így gondolom még nincs fenn tab róla.

Mr_no_NaMe
Elég durva ez a szám...nagyon durva, de tabot sehol nem lelek hozzá mondjuk nem mintha arra az õrült tettre kényszerülnék, hogy megpróbálnám eljátszani csak tudjátok...najó próbálkozni csak szabad 😄
Amúgy abban a 22k tabban sincs benne amit itt linkeltetek.
Mr_no_NaMe
htx :o)
Ron Ragm
Dragonforce Through the fire and flames

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Mr_no_NaMe
htx
Hell boy
nem tudom de 1000% hogy Dragonforce. sõt asszem tudom is melyik ez mindjárt megnézem

Mr_no_NaMe
Mi a szám címe ami alatta megy?
Mekkora a postafiókod? Esetleg küldhetek egy kis Eric Claptont. 17Mb... Mail cím?
Ron Ragm

ja... és még játszani is meg kéne tanulni, hajjaj..... :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Na ja... 😊
És még gitárokat nem is számoltál... 😉

Egyébként egy másik fórumon valaki is hasonló dilemmában van... csak ott még a Korg AX3000G és bejátszik neki... 😊

sza.sa

Most ezeket néztem ki és ahogy számolom nyugdíjra meg is lesznek😛
Digitech GNX3000 vs.Boss GT-8 vs.Line POD XT Live
Roland GR-20 vs.GR-30
Boss PW-10 vs.Digitech EX-7
Elektro Harmonix:Big Muff Pi,Tube Zipper,Holy Grail
A "vs"-ek még meghallgatásra várnak,de az egyik alternatíva 360e körül van😄D
Drága hobbi ez😞

Borgi
nekemis volt metál zonom, de én is eladtam :$

porki fagyok fállalon

gyula159
Az sd-1 egy nagyon jó overdrive pedál (szerintem), boostolni is jó, olcsó is, én nagyon ajánlom. ch-1-et még nem próbáltam, csak ce-5-öt, de gondolom a ch-1 sem lehet rossz. Ki kell próbálni...😊

Choty
Szerintem a Metal Zone-t messzirõl kerüld el...
Nekem iszonyú "szõrös"/"kásás" volt a hangja. A középtartományt nem lehet rendesen állítani. Tipikus 80-as évek... abból is a rosszabb... DE ez csak az én véleményem...

\"A zene a legjobb kábítószer...\"

szasztok
tudtok nekem valamit mondani a boss sd-1 super overdrive, boss ch-1 chorus valamint a boss mt-2 metal zone ról?
elõre is kössz
McGrady
sztem is 😊
majd a gitáron megcsinálod az élethûséget 😊

Kuss!-magyarázta.

mumpic
Hát szerintem nem annak kéne lennie a döntõ érvnek hogy jobban szól 😊. Ha belegondolsz, a notepaddal szerkesztett tabok meg sem szólalnak 😊). Azért jó a guitar pro, meg a power tab is, mert ha szar, akkor hallod hogy nem jól tabolták le. Az már csak kis kényelmi nyávogás hogy élethûbb hangja van 😛.

5höz tudsz adni mûködõ krekket? 😊

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Mr_no_NaMe
Mer ahányszor írok vmit és küldöm neki sose tudja megnézni mer nincs 5je 😛
Amúgy jobban szól RSE-miatt.
Bangyee
Máménelenne jó? 😄
A 4-ben amúgy jobbfelsõ sarok hangjegy, szám átír...

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

Mr_no_NaMe
Szerezzé már ötöst vazz négyez már nemjó 😄
mumpic
Hát, az ötösben én úgy csinálom, hogy van egy 'hangjegy'=120, vagy valami más szám, azt átírom kisebbre.

McGrady
van a guitar pro 4-ben olyan funkció h. lassítás? ha van hol? köszi 😊

Kuss!-magyarázta.

mumpic
Keresgélj erõsítõk, gitárok, effektek hangmintái között, a legtöbbször jó kis blues futamokkal próbálgatják õket. Ha ezeket le tudod szedni fülre, akkor még a hallásod is fejlõdik 😊.

Christiansen
Tudnál linket adni presetekhez?
Nekem is RP200am van.

KranaZoli
Volt szerencsém Zoom-ból a Gu.2, vagy mi p*cs*m a neve, kiprószálni.
Kaki.
Olan, mintha a Guitar Rig 2-õt tették volna dobozba 😊
Nem tom a 2 közül melik a jobb, de szerintem a Zoom kaki. Én Digitech RP200-as effektet vettem, hasonló árért, azért, mert a NET-en van, volt hozzá egy rakás patch, így könnyebb volt pl. kitalálni egy Slayer-es, Metallica-s hangot, mert egy raklap beállítás van kint.

Én ebbõl preferálnám a dupla ennyibe kerülõ szériát, ahol semmit nem kell állítani, csak letölteni a hangmintát és egyszerûen feltölteni...

Ha pl. resetelni kell az effektet, ez szerintem tök jó!!!

Nekem fontos, hogy legyen hozzá support, patch-ek, beállítások és most már értem miért monják vmire, hogy made in USA!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Ott van az oldal közepe felé a kottaálványok is.

Sacred & Diablo 2 fan ;)

Sacred & Diablo 2 fan ;)

Nekem van kottatarto, állíthato magasságu, összecsukható 1000 pénzért vettem a zenesulitol 2 éve. Ujonnan nem tudom mennyibe kerulhet, sztem néz be te is egy zenesuliba és onnan vegyél egyet. Nem lehet több 2000 forinttol.(sztem)
Az ezelotti kérdésemre nem tud vki mondnai vmit?(Nem tudtok valami fasza, közepes nehézségû blues és klasszikus témát gitárra(többet is, ha tudtok)? Ha lehet linket is kuldjetek mellé.)

Sacred & Diablo 2 fan ;)

mumpic
Lábtartóó? tedd rá egy cipõsdobozra <#idiota>
Kottaállváány? Ráadsául összecsukhatóóó? Azmi<#bee1>
Levehtõs ajtajú endéká turmikszgépet für álle! <#banplz>

CLINT EASTWOOD9
Szerintetek egy lábtartó ami pedig állíthatással rendelkezik vagy egy kottatartó ami összacsukható mennyibe kerülhet?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

eladó egy ilyen ketyere!
majdnem fél év garival,kecskemétiek elõnyben!

köcce mindenkinek!

Õhh hivatalos magyar Digitech-Zoom-Fender stb forgalmazók. Sok helyre õk szállítanak.
Ha nincs a listájukon, kérdezd meg e-mailben. Rendeltem már tõlük és korrekten küldték, amikor még nem is volt webshopjuk.

Bauer Sound

MezzoForte sztem

a digitechnek nincs véletlen itthoni forgalmazója?
EX-7 pedál érdekelne de nem találok infót róla!

Persze, csak öt van... 😊)
Bangyee
Azt hiszem ilyen van havernak is... hatalmas tudása van... csak a wah pedál elkezdett iszonyatosan nyikorogni, elég idegesítõ - nem nagy baj ez, orvosolható, de ezért a pénzért azér ne nyikorogjon már.

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

Ron Ragm
Persze, de gitár nélkül nem jutottak ketten sem semmire.

ha nekem vége a vizsgaidõszaknak, úúúúúúúúúúúúgy berúgok, h a Petõfi-hidas afférom pillanatnyi egyensúlyvesztés lesz hozzá képest.... :-)))

technikailag lehetséges, értelmét nem látom. egy jó effektben benne van minden, kettõ gagyit meg hülyeség, mert azok árából majdnem kitelik egy normális...

Nem tudtok valami fasza, közepes nehézségû blues és klasszikus témát gitárra(többet is, ha tudtok)? Ha lehet linket is kuldjetek mellé.

Sacred & Diablo 2 fan ;)

na ez engem is érdekelne!
nem ez a send-return csatlkozó?(a GT8-on is van)

Próbáltatok már két multieffektet összekötni?
mumpic
megõrülök brühühûû <#rinya> , ha egyszer végre vége lesz ennek a tetves vizsgaidõszaknak, és hazamegyek, egy hétig csak pengetni fogok, csak kajálni állok majd fel. Asszem elvonási tüneteim vannak

mumpic
Igen-igen, ennek qrvajó hangja van, hallottam már élõben. Igaz, egy egyedi készítésû gitárral használták. Egy beringher stackrõl szólt, és igencsak szépen. 😊