Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy abban a 22k tabban sincs benne amit itt linkeltetek.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
És még gitárokat nem is számoltál... 😉
Egyébként egy másik fórumon valaki is hasonló dilemmában van... csak ott még a Korg AX3000G és bejátszik neki... 😊
sza.sa
Digitech GNX3000 vs.Boss GT-8 vs.Line POD XT Live
Roland GR-20 vs.GR-30
Boss PW-10 vs.Digitech EX-7
Elektro Harmonix:Big Muff Pi,Tube Zipper,Holy Grail
A "vs"-ek még meghallgatásra várnak,de az egyik alternatíva 360e körül van😄D
Drága hobbi ez😞
Nekem iszonyú "szõrös"/"kásás" volt a hangja. A középtartományt nem lehet rendesen állítani. Tipikus 80-as évek... abból is a rosszabb... DE ez csak az én véleményem...
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
tudtok nekem valamit mondani a boss sd-1 super overdrive, boss ch-1 chorus valamint a boss mt-2 metal zone ról?
elõre is kössz
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Amúgy jobban szól RSE-miatt.
A 4-ben amúgy jobbfelsõ sarok hangjegy, szám átír...
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
porki fagyok fállalon
Kaki.
Olan, mintha a Guitar Rig 2-õt tették volna dobozba 😊
Nem tom a 2 közül melik a jobb, de szerintem a Zoom kaki. Én Digitech RP200-as effektet vettem, hasonló árért, azért, mert a NET-en van, volt hozzá egy rakás patch, így könnyebb volt pl. kitalálni egy Slayer-es, Metallica-s hangot, mert egy raklap beállítás van kint.
Én ebbõl preferálnám a dupla ennyibe kerülõ szériát, ahol semmit nem kell állítani, csak letölteni a hangmintát és egyszerûen feltölteni...
Ha pl. resetelni kell az effektet, ez szerintem tök jó!!!
Nekem fontos, hogy legyen hozzá support, patch-ek, beállítások és most már értem miért monják vmire, hogy made in USA!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Az ezelotti kérdésemre nem tud vki mondnai vmit?(Nem tudtok valami fasza, közepes nehézségû blues és klasszikus témát gitárra(többet is, ha tudtok)? Ha lehet linket is kuldjetek mellé.)
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Kottaállváány? Ráadsául összecsukhatóóó? Azmi<#bee1>#bee1>
Levehtõs ajtajú endéká turmikszgépet für álle! <#banplz>#banplz>
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
majdnem fél év garival,kecskemétiek elõnyben!
Ha nincs a listájukon, kérdezd meg e-mailben. Rendeltem már tõlük és korrekten küldték, amikor még nem is volt webshopjuk.
Bauer Sound
EX-7 pedál érdekelne de nem találok infót róla!
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Sacred & Diablo 2 fan ;)
nem ez a send-return csatlkozó?(a GT8-on is van)