Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy Harley Benton?
Sx-hez mit mondasz mert lenne 53-ért kezdõ gitár szett erõsítõ pengetõ pánt minden hangoló vélemény?
McGrady
ízlések és pofonok 😊
a Gibson az egyik vezetõ márka, de mellette ottvan még a Fender és az Ibanez, véleményem szerint õk a legfelsõbb gitármárkák. A PRS meg az ESP/LTD márkák is jók nagyon ezek mellett :-)
Vannak még úgynevezett licenszgitárok/kópiák, amik a híres márkák fajtáit másolják és olcsóbban-rosszabb minõséggel adják el. Sok fajta ilyen licenszgitár van, pl. johnson, squier.

Kuss!-magyarázta.

http://youtube.com/watch?v=4jK2yrhtyhs&search=Black%20Label%20Society%20counterfeit%20god nem ge ez 😄
http://youtube.com/watch?v=_vZnlLjIVyY&search=bass%20guitar ez se utolso egy lassúhoz képest 😄
Ezt nézzétek meg jól keni:http://youtube.com/watch?v=1eHU5_ALOKM&search=bass%20guitar
Azt hallottam hogy a Gibson gitárok a legjobbak
McGrady
de én johnson les paulon kenem, majd ha lesz pénzem veszek ibanezt 😊

Kuss!-magyarázta.

de ti milyen gitáron jáccotok?
Choty
Én a Balaton déli partyán keresnék egy normális gitár tanárt! Szinte minden mûfaj szóba jöhetne... (gitározom már egy ideje, de sajnos kéne egy jó tanár)

\"A zene a legjobb kábítószer...\"

jeeee Rock 4ever <#circling><#banplz>
McGrady
mindenkinek más dobogtatja meg a szívét :-)
keress egy tancit, aztán még jobb lesz úgy hallgatni hogy tudod is hogy mi szól 😊

Kuss!-magyarázta.

<#vigyor2><#vigyor4><#wink><#wink>
és hát már kb 4-5 éve elég kemény rocker vagyok GNS BLS Ilyesmi és imádom egyszerûen az ember szívét dobogtatja meg
hát nem tom de naon nagy kedvet kaptam hozzá 😄
Amúgy rock-ja válogatja. Létezik olyan repertoár is, amit 0-ról 1 óra alatt el lehet sajátítani.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

sztem biztos van😄
McGrady
:-) hát, ha rockot akarsz, akkor fõleg tanárhoz kell elmenni, kérdezgess körbe, hogy a környéketeken van-e valaki 😊

Kuss!-magyarázta.

nem tom ismered a Black Label Society-t az a legkirályabb zenekar 😄
akkor lényegében nem sok de én Rock zenét szeretnék jáccani most a haverokkal akarunk bandát csinálni és én lennék a bass gitáros 😄
McGrady
elmehets zenesuliba is, ott viszont amennyire én tom, inkább konkréten a zenére gyúrnak, az elméletre, a tanci meg speckó dolgokat is tud mutatni.
hát, nemtom, 1500-3000ft/alkalom a leggyakoribb

Kuss!-magyarázta.

És az Akord füzet vagy könyv? ja és menyibe fáj manapság egy tanár ééés ha van tanár akkor gondolom kell hozzá a gitár is nem?
Mr_no_NaMe
Régen volt már 😊
Dö fájnöl káuntdáon 😄D
lehet kapni gyárilag elõre összeállított szettet (hangszer, kombó, hangoló, tok, stb..), vagy magad apránként összevásárolgatod. az elõbbi lényegesen egyszerûbb, csak nem feltétlenül a legolcsóbb megoldás. a másik sok munkával jár, viszont ha szerencséd van, megúszod olcsóbban, esetleg még jobb minõségû cuccokkal.
célszerû vásárláskor olyan ismerõst magaddal vinni, aki ért is hozzá valamennyire.

könnyen megtanulni sztem csakis tanárnál lehet

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

http://mirrorofmadness.fw.hu <--McGRady és Stormbringer

Üdv!

Szeretnék megtanulni gitározni bassgitáron! Szóval nem naon konyítok ehhez a dolgokhoz de nagyon szeretnék megtanulni! Mi kell hozzá a gitárszetten kívül vagy hogy lehetne a legkönyebben megtanulni és hogy Bassgitár szett-et menyiért és milyet érdemes venni?
szobagitározás pedálhegyek😛
mosolyt fakasztó ahogy rövidgatyóba,zokniba nyomja😊

Nem fizetek érte, mondom, weboldalt csináltam. Szerintem nem is vállal így megrendeléseket, csak annak csinál, akinek kedve van, szóval igazi ára nincs is a dolognak.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Nem tudom, hogy mi van benne, de ugyanazzal a kanóccal dugtam be a fender strat-ot (abban szamárium-kobalt van) a vox-ba, mint õ az övét (ami egy strat másolat, õ csinálta). Teljesen megdöbbentõ volt, hogy hogyan szól az õ gitárja régi vacak húrokkal, az enyém pedig vadiúj d'addario-val. És semmi elektronika nincsen benne. Azt mondta nekem, hogy 30 év tapasztalata van benne meg jó drót.

Nem kell hozzá más, mint egy kis matekozás, vékony drót, egy americaner, némi ügyesség, meg egy fesz mérõ. A vasmaggal, lehet kísérletezni. Hidd el, egyedi lesz. Akár, külön, külön is tekercselheted húronként. 😊) Ha nagyon pickupozni akarsz, olyan 7000 Ft körüli áron már lehet kapni normális humbit. Egyik sem 100+.
mii?? 100 ezret kér egy darab hangszedõért?
már nem azért, de egy Diamrzio-szett nem kerül 40K-nál többe...

és miféle egyedi pickup az? szamárium-kobalt van benne, vagy mi?

McGrady

Kuss!-magyarázta.

Nem tudsz valami pickup tekercselõt?
Akit én tudok, az csak egyedi pickup-ot vállal, és húzós áron (100+ egy single coil). Viszont egy weboldalért cserébe kapok tõle hármat a stratba. Olyan hangja van azoknak a hangszedõknek, hogy uhh meg ahh meg sztiviréj.

Kösz skacok! A nagyobbik fiam kedvence (is)... 😊)
Az. Utóbbi idõk legszebb, legötletesebb reklámja.

Amúgy aki azt hiszi, hogy számítógéptrükk, annak egy kis OFF képsorozat a forgatásról:
KÉPEK

amikor egy rakás gumilabda pattog lefelé az úton :-)

Jose Gonzales - Heartbeats
De ez egy átdolgozás. Eredetileg egy angol elektro csapat dala, akusztikus gitáros verzióban.

mumpic
engem meg a reklám, mert még nem láttam 😄

Choty
na ez engem is érdekelne...

\"A zene a legjobb kábítószer...\"

Még egy a Sony Bravia reklám alatt nem tudjátok ki nyomja a zenét.
Szasztok! Scorpions Acoustica tabjai vannak valakinek? Please!
Mr_no_NaMe
Höhh...........mégsem sry :@
Mr_no_NaMe
!!!LEHET TÖLTENI A MYSONGBOOKROL!!!
Hell boy
de jó a link nekem leszedte

Jah és milyen erosito + fej? És mit jaccotok most?

Sacred & Diablo 2 fan ;)

Amugy nem jo a link a tabhoz, de a szolo az télleg faxa. Ha vki kuldene egy tabot megprobalnam, és majd a végeredmenyt feltennem vhova.(kb 3 honap mulva :-D) Nah amugy kinek milyen gitárja van?

Sacred & Diablo 2 fan ;)

Hell boy
hát ez életveszélyes 😄

Mr_no_NaMe
Vannak jól hangzó részek amik könnyûek csak kár, hogy 2mp-ig tart max 😄
Amúgy találtam tabot hozzá akinek kell innen szedheti.