Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eszméletlen milyen faszán megteremtette egy szál basszerrel a hangulatot.
Kuss!-magyarázta.
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
Kuss!-magyarázta.
1-2 év tanulás után úgyis kialakulnak a saját igényeid és elképzelésed.
másrészt ennyire olcsón nem hinném, h találsz jobbat.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
ja és ha tudtok Bassgitár szettet mondani 50-55 ezerért kezdésnek azt megköszönném
A (Péliné) Dorinácskának szintén ilyen HelloKittyFenderje van... Ez mindent elárul... <#nevetes1>#nevetes1>
Ja én nekem kéne a Bravia reklám. THX.
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
Baltimore BB-2-BK fekete szett a lap alján található! megéri e egy kezdõnek? mert nem drága és nekem ez lenne az elsõ gitárom megéri e és hogy jó e?
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
http://www.youtube.com/watch?v=LKzel0VJhOU&search=preston%20reed
Kuss!-magyarázta.
báááár, ha valamelyik kiscsajt mellékelik a gitárhoz, talán beruháznék egyre 😄DD
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
emberileg amúgy semmi bajom nincs vele
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Top gitárokhoz soroljuk még be a MusicMant, a Parkert... és személyes jedvencem a PRS.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
ami még disznóállat és nagyon kéne, egy igazi Musicman Stingray
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
nem tom hogy vagytok vele, szerintem a Les Paul meg az SG maradjon meg szólógitárnak, basszusnak irtó ronda...
Kuss!-magyarázta.
az elméletet nem magyarázza, oda van biggyesztve egy csomó kotta, de nincs megadva, h milyen ütemben kell játszani; van benne pár dúr és moll skála, de h MITÕL lesz az dúr vagy moll, arra nem tér ki; elavult, pont az általad keresett Rock stílus nincs benne; azt meg már nem is említem, h a könyv szerint nem játszunk ujjal.. szal gagyi, apáink idejében lehet h ért valamit, mostanra csak kidobott pénz.
tanárt úgy tudsz legkönyebben találni, h a lakóhelyeden körbekérdezõsködsz a gitáros/basszusgitáros arcoktól. a díj az változó, én 2800 Ft/hónap jártam még anno, valahol 1 órás alkalomért elkérnek 1000-1500 Ft-ot.
és igen, ha elmész egy tanárhoz, kell saját hangszer :-)
a Gibson gitárok lehet h jók, de a basszusgitárok meg iszonyat rondák legalábbis szerintem...
Meg define "legjobb"...
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos