Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hell boy
ez nekem is megvan asszem

Ez megvan egész dvd-n nagyon kemény.
Átment!
McGrady
ja, nagyon királyul játszik hûûû

Kuss!-magyarázta.

Szép 😊
Eszméletlen milyen faszán megteremtette egy szál basszerrel a hangulatot.

Choty
Lécci.
choty.zam(kukac)freemail(pont)hu
Köszi.

\"A zene a legjobb kábítószer...\"

McGrady

Kuss!-magyarázta.

Demonoid.com esetleg a torrentjét átküldhetem mailon.
bens
-.-

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Choty
hát 57 Mb-ot nem hiszem hogy át tudnál e-mailen küldeni... Honnan töltötted le?

Apropó, ha máshogy nem megy elküldöm cd-n.
Írj a [email protected] címre és megbeszéljük, hogy hogyan tudnám átküldeni.
McGrady
nem, Ritchie Blackmore Signature Strato ha jól tudom 😊

Kuss!-magyarázta.

bens
malmsteen gityója van -.-

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

McGrady

Kuss!-magyarázta.

akkor ez kezdésnek jó igaz mert nem találtam jobbat van még SX-is de azt nem ismerem.
kezdésnek minden jó, ami szól :-)
1-2 év tanulás után úgyis kialakulnak a saját igényeid és elképzelésed.
másrészt ennyire olcsón nem hinném, h találsz jobbat.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

nem Siófokon lakom csak ezt a boltot találtam de ha tudsz jobbat mondani
ja és ha tudtok Bassgitár szettet mondani 50-55 ezerért kezdésnek azt megköszönném
Choty
Lajkó? csak nem Siófok környékén laksz???

A (Péliné) Dorinácskának szintén ilyen HelloKittyFenderje van... Ez mindent elárul... <#nevetes1>

Ja én nekem kéne a Bravia reklám. THX.

Szevasztok egy vélemény szeretnék kérni errõl a gitrárrol: http://www.lajko-hangszer.hu/html/baltimore_basszus_gitarok.html
Baltimore BB-2-BK fekete szett a lap alján található! megéri e egy kezdõnek? mert nem drága és nekem ez lenne az elsõ gitárom megéri e és hogy jó e?
köszi,megnézem!

Ha szerencséd van a Documents and Settings könyvtár, saját felhasználói mappád, Local settings könyvtár, Temporary Internet mappa, Content IE.5 és ott valamelyik alkönyvtárban ott fog figyelni a video. mielõtt elindítanád az explorert ezeket az alkönyvtárakat töröld le. Az explorer indítása után újra létre jönnek és egyszerûbb megkeresni a videot. Ez nem mindig jön be de érdemes megprószálni. Persze WIN Commanderben beállítani, hogy a rejtett system fileok is láthatóvá váljanak. Apple-n fogalmam sincs, hogy müxik a dolog. Azzal még nem jártam neten. Router kellene hozzá.
Borgi
hátez bolond 😛
(ügyi)

porki fagyok fállalon

rezsofiz
10/10
elképesztõ 😄

sazl : c

nem tudja valaki hogy lehetne letölteni a gépre ezeket a "youtube" filmeket?

John Butler-t ismeritek?

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

McGrady
ezt nézzétek:
http://www.youtube.com/watch?v=LKzel0VJhOU&search=preston%20reed

Kuss!-magyarázta.

anyám, borogass......

báááár, ha valamelyik kiscsajt mellékelik a gitárhoz, talán beruháznék egyre 😄DD

McGrady
mit ki nem találnak 😄

Kuss!-magyarázta.

Zolcsi01
ez szánalmas. Mivel csajok úgyse értenek hozzá hangszín szabályzót alapból nem tettek rá <#nyes>

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Neki tényleg 2 húros össze eszkábált gitárja van? 😄 ezt hallottam oszt társamtól...
hyyb
Megszereztem a teljes Bravia videot. Kiráááááály! 57 Mb. Ha valakit érdekel megoldható...
Jövõre szavazzátok meg a rózsaszín pitbull basszgitárosát.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

McGrady
oh...hát nemtom miért pont õ...:I

Kuss!-magyarázta.

azt nem bírom, h évrõl évre a Metal Hammer szakértõ olvasóközönsége megválasztja az év basszusgitárosának...
emberileg amúgy semmi bajom nincs vele

Piezo hangszedõt használ valaki közületek?

McGrady
hm, ha lenne pénzem csekkolnám😊

Kuss!-magyarázta.

McGrady
😄D
ennyire nem bírod? D:

Kuss!-magyarázta.

Bangyee
Helyesbítek, ez 60% ár! 😄

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

Bangyee
ESP-ék csinálnak mindent jazztõl a full metálig. Jóféle hangszereket nyomatnak, az tuti. Ha valaki 100ezerér keres egy bitangjó gitárt: a Medgyesi hangszerboltban máma láttam egy használt elõzõ szériás LTD H-400 -at... felsõkategóriás Seymour Duncan pickupok és még szép is... És aza 100rongy olyan 3/4 árnak számít... én vinném, ha lenne mibõl, mert ez így best-buy. 😊

Top gitárokhoz soroljuk még be a MusicMant, a Parkert... és személyes jedvencem a PRS.

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

enyém nem fender, de az emlegetett idõbõl való :-)
ami még disznóállat és nagyon kéne, egy igazi Musicman Stingray

najó, a nemzet tehetségét, Lukács Lászlót elfelejtettem, isten bocsássa meg....

AtomHeart
"a Gibson gitárok lehet h jók, de a basszusgitárok meg iszonyat rondák legalábbis szerintem..." - jah, az igazi bassz a fender Jazzbass, lehetoleg egy 70-es vintage darab ;^)

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Aerosmith-ben asszem a basszusgitárosnak egy 5 húros basszus LP-je vna, de nem vok biztos benne...

nem tom hogy vagytok vele, szerintem a Les Paul meg az SG maradjon meg szólógitárnak, basszusnak irtó ronda...

Tudtok valakit, aki Gibson basszuson játszik?

McGrady
Meglehet, annyira nem ismerem ezt a két márkát, az esp/ltd inkább a metalos hangzásra megy nem?

Kuss!-magyarázta.

létezik basszusgitáros könyv, már nem emlékszem ki írta (pedig megvan, jó ronda rózsaszín fedlapja van); annyit ér mint a langyos vizes beöntés....
az elméletet nem magyarázza, oda van biggyesztve egy csomó kotta, de nincs megadva, h milyen ütemben kell játszani; van benne pár dúr és moll skála, de h MITÕL lesz az dúr vagy moll, arra nem tér ki; elavult, pont az általad keresett Rock stílus nincs benne; azt meg már nem is említem, h a könyv szerint nem játszunk ujjal.. szal gagyi, apáink idejében lehet h ért valamit, mostanra csak kidobott pénz.

tanárt úgy tudsz legkönyebben találni, h a lakóhelyeden körbekérdezõsködsz a gitáros/basszusgitáros arcoktól. a díj az változó, én 2800 Ft/hónap jártam még anno, valahol 1 órás alkalomért elkérnek 1000-1500 Ft-ot.
és igen, ha elmész egy tanárhoz, kell saját hangszer :-)

a Gibson gitárok lehet h jók, de a basszusgitárok meg iszonyat rondák legalábbis szerintem...

AtomHeart
"Azt hallottam hogy a Gibson gitárok a legjobbak" - Nem kell am minden reklamszovegnek bedolni...
Meg define "legjobb"...

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Azért a PRS nem annyira az ESP/LTD kategória. Bár már a PRS is elkezdett a távol-keleten trutylit esztergáltatni.