Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Akusztikus nylon húros gitárt szeretnék venni... 10.000ft alatt!
Nem tudtok olyat ajánlani, ami ebben az árkategóriában van, és mondjuk tokkal együtt???
Nagyon köszi!
Annaaa
Én is végeztem egy gyors számolást, de nem 600ezres erõsítõvel.
Tegyük fel valaki nagyon metálkodni akar egy JCM2000 TSL half stackkel. Ez itthon bõ lével számolva 460ezerbe fog fájni neki. 100wattos full csöves fej és egy hozzá való láda.
Ahhoz, hogy ez a szett amerikából megérje, kb 1400-1450 dollárba kell kint kerülnie újonan (+szállítás+vám+ÁFA+apró). Tudsz mutatni helyet, ahonan a zsírúj Marshall JCM 2000 TSL + Marshall 1960A ládát 1400 dollár alatt megveszem és szállítanak Mo-ra?
Egyébként a Musican's Friend oldalon, ugyanez a szett 4000 dolláros listaáron van jelezve, de csak most (😊)) elhozható 2135 dolcsiért is. Bár gondolom ez egy marha drága hely, mert így is a magyar ár fölött adják. 220 forintos dollárral számolva ez a cucc majdnem 470ezer forint. Mondom, itthon 460.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
USA-ban: Marshall fej + posta ktg. + Itthon: vám(8%)+ÁFA(20%) (!!!)
Ehhez még hozzájön az árukezelési díj ami kb.1000-1500.-Ft + ha vidéki az ember és nem tud éppen felutazni pestre 30 napon belül, akkor a Magyaro.-i posta ktg is rájön... Én ma beszéltem a pesti vámosokkal telefonon... hát nem túl kompromisszumképesek. De ha valakinek tényleg vannak kapcsolatai, vagy kifog valami naggyon jót, akkor ok. De ez szerintem nagyon ritka... (Szerintem)
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Nem nagyon jön be az új lemeze
Kuss!-magyarázta.
nemtudsz vmi torrentet hogy honnan szerezhetem meg a többit?
Kuss!-magyarázta.
a legjobb pedig a legrégebbi, Eric Johnson-nal<#eljen>#eljen>
Most a Petruccisra vadászok, elég lassan jön 😄
Ti láttátok valamelyiket?
Kuss!-magyarázta.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Az EU-ból meg vámmentesen lehet hozatni bármit, ergo ha németbõl hozatsz, akkor kb. ugyanott lennél (vagy még jobban is jössz ki), és legalább nincs annyi papírmunka meg utánajárás... (szerintem)
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
Én is gondolkoztam rajta, csak sajna hirtelen nem volt rá lóvém. Sztem mindenképp jobban szólna a kombód, ha kinyomod egy ilyen 412-re. <#eljen>#eljen>
Ja, a láda biztos jó hangos.
A kérdésem lenne hozzátok ami a következõképp hangzik:
A Peavey magyar oldalán most néztem hogy 4*12-es gitárládát árulnak 69000 Ft-ért.
(Supreme 412 XL).Nos, hallott már valaki valamit ezekrõl a ládákról,estetleg vélemény,tapasztalat?Szerintetek egy Peavey Studio pro 112-vel hogyan szólna?
Egyébként õ lenne az:
http://www.peavey.hu/barataink2.php?id=174
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Vkinek volt már Epiphone gitára,mit halottatok errõl a márkáról, vagy errõl a tipusról?tapasztalatok?
köszke
ööö...retekegér...!
vegyel jo tremolot bele , vagy add el a gitart es vegyel masikat amiben jo tremolo van :>, vagy satut a nyakra(talan)...
igy hirtelen ennyi.. de biztos van 1szerubb es jobb megoldas😊 majd a szakik elmondjak<#heureka>#heureka>
(az "akkor ne használd" vagy "hangold vissza" opciók nem megfelelõek 😊)
Képek itt: www.geocities.com/flathead1932/bluedevil.html
Érdeklõdni: 20/203-9471 vagy [email protected]
elmagyarázhatom, csak qrva hosszú lenne
stain: létezik asszem egy képlet, h mekkora a húrban terjedõ hullám sebessége, iszonyat undorító :-)
http://www.kettering.edu/~drussell/Demos/string/Fixed.html
http://www.geocities.com/CapitolHill/Lobby/7049/strmpl.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Harmonic_series_%28music%29
még az is le van írva, hogy hogyan kell méretezni, ha saját magad akarsz húrt gyártani 😊