Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gitárosok gyertek kész(félig😊a h.lapom már cset is van😄😄
kb. 6 honapos..Még garanciális blokkal együtt...amugy azt mondtam hogy 20KÖRÜL
meg azért is montam mert ha kell adok hozzá tápot
mennyi idõs?néztem a korg.hu n 22ezer tehát a 20nem olyan arányos
Akkor vedd meg az enyémet...Korg ax3g garanciával 20e körül
Helo.a codan látam 20 ezer körül multi efekteket sztetek mienek azok?soha nem volt még pedálom se multi efektem
vélemény?--->forumba😄
www.kaktusz11.fw.hu nézzétek meg... szerintem jo...
hát nem éppen egy Flea-témával kell funky-t tanulni.

stormbringer: kezdésnek tudok egy jót adni, kb. 30 másodperc, valamilyen lecke-sorozatból van - ha érdekel...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Bangyee
Javítsatok, ha tévedek, de a RedHot-os Flea bácsi végülis funkys témákat tol... ergo egy RHCP számban jóeséllyel találsz funky bass alapot.

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

Eladó korg ax3g tipusu gitár multieffek,garanciálval...
valaki nem tud egy jó oldalt, ahol funky-s basszustémák vannak?

McGrady
persze, köszi

Kuss!-magyarázta.

Mcgrady!Figyu,megkaptad tesódtól a hangolót?

Nagyon jó a Stagg. Többet nyújt mint az ára. Nekem is van egy I400-asom, bár átesett egy kis mûtéten. A pick-upjai és a tremolója átavanzsáltak Wilkinsonra. Sokat szenvedtem az állandó elhangolódással. Egy kicsit megpiszkáltam a nyak beállítását is a test és a nyak csatlakozásánál. Relatíve könnyen játszható gitár, jó hanggal. Kezdésre tökéletes, az anyaga pedig nem lábon száradt. Én elégedett vagyok vele, a Les Palimmal is elégedett voltam! Nem kell azonnal Fender! Az internetes értékelések is valahova 8 és 9 közé teszik a 10-es skálán.
nekem tetszettek, ahol dolgoztam hangszerboltban, kezdõgitároknak Stagg-eket járattak; kellemes hangjuk van, meg nekem a nyakuk is kényelmes volt, mind szóló, mind basszusgitárnál

ja, a Stagg qrvajó keménytokokat is gyárt, ha lesz egy kis zsém, akkor majd beruházok egy olyanra

ddomi87
most vettem egy Stagg i400as tipusú gityót...eddig akusztikuson nyomtam, de befizettem egy elekktromosra...
elképesztõen jól szól...kivülrõl is nagyon gyöngyörû...pár hozzáértõ haverral mentem akik szintén meglepõdtek h ez a gitár így szól...ennyiért...(persze nem egy fender😛)
mindenkinek ajánlom ezt a márkát...fõleg tanulóknak....
nagyon stram kis gitárok ezek ...
ti miket halottatok ezekrõl a gitárokról?

ööö...retekegér...!

<#eljen> hajrá, támogatom

McGrady
ebbe a "hogyan pengessük meg az adott el szerint" kérdésbe szerintem az a legegyszerûbb, ha a számba meghallgatjuk a hangot, szerintem ha odafigyelünk akkor kb. ki lehetne találni hogy hogyan pengessük...

Kuss!-magyarázta.

Christiansen
nagyon tetszett<#wow2><#eljen>

Bangyee
Hárfa gitár amúgy lehet rajta jáccani is... <#buck>
nemkutya

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

Úgy látom, sikerült feltennem a nap kérdését. 😊) Vannak olyan szellemhang jelölések, amelyeket a lepengetendõ hangog mellett jelölnek és fizikai képtelenség lepengetni, hacsak, nem az elõzõ riffbõl, vagy a húrváltásból adódik. Ettõl függetlenül, találtam olyan pro tabot, ahol a gyengébb pengetést jelölték vele. Szal, az alapkérdés adott még mindig. 😊)
Bangyee
Én úgy tudtam, hogy gyengébb pengetést jelent...

Amúgy olcsó kezdõgitár eladó:

<#idiota>

Akkor most melyik megoldás a jó?
Ron Ragm
nem inkább hogy pengetni kell, csak finomabban?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Szal tulajdon képpen, nem kell figyelembe venni. Olyan mintha nem lenne, de mégis van, játék közben keletkezik, a húrok váltásából, fogás váltás során, stb. stb. Ha van jó, ha nincs, az is.
Match
nem hangsúlyozott hang.
Magyarul nem pengeted, hanem csak úgy szól (pl ezõzõ riffbõl).

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Nem, az üveghangot külön jelöli, felhang néven.
Törölt felhasználó
Sziasztok, azt szeretném kérni, hogy ha valakinek esetleg megvan az Edda-tól a Lelkünkbõl címû dalának a tabja, akkor el tudná nekem küldeni? Nagyon megköszönném, nagyon örülnék neki. Elõre is köszönöm!
nem üvenghangra gondolsz:

Mit jelent a Guitar Proban a zárójelbe tett hang, (eltérõ méretû szám),az, hogy szellemhang, számomra nem sokat mond, csak találgatni tudok. Szal, mi ez konkrétan és hogyan képezzük?
jah
De eza korg nem nagyon teccik viszont zoom 2020asa volt faternak s aszongya h. jo(és már nem kezdö😊
tattaratta
ha nem torzított hangzásra van szükséged, akkor nagyon jók a zoomok (fõleg az árukhoz képest). sõt, az újabb modellekben a torzítók se olyan rosszak már. (gfx-1-et használok)

A Zoom-ot inkább fewlejtsd el... Sztem. Nekem is volt... 😊) Ha minden áron váltani akarsz, Digitech. Rengeteg pach van hozzá a honlapjukon!!! Amúgy meg nagyon jól szól!! Hiába, made by USA. Akárcsak az Apple. 😊)
korgot akarsz zoomra cserélni?

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

ja és nem tuttok valamit a zoom 2020-asrol?
ÜDV.. nem kö v.kinek 1 korg ax3g?
celza8807
pedig nagyon jól üzemel, és keveset fogyaszt! 😄
VOX erösitö szolgáltatja a hangosítást, és az már a dolog fele... 😊

A#1

hát azzzééé, a kispolskit ne nevezzük Mercedesnek... :-)

celza8807
lényegtelen minek nevezzük.. <#crazya><#crazya> az a lényeg, hogy kell egy koptatólap... <#vigyor0>

A#1

mumpic
neminkább két humbucker meg egy single? Kis jóindulattal a humbit lehet két single-nek nézni 😊

celza8807
nah, azt kifelejtettem sajna, hogy strato, de Samick... :S XD
ezek után még van valakinek tippje? 😄 az oroszlánbarlangról tudtam eddig is, a vintage 52 az újdonság, köszi! <#kacsint>

A#1

Szerintem Bíró Ádámék is megcsinálják neked (Vintage52), de lehet kapni gyárit is, azt leginkább talán az Oroszlánbarlangban. Azt viszont át kell alakítani. 5 PU? és orgonálsz rajta?

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

celza8807
valaki tudna nekem segíteni koptatólap ügyben? stratocaster gitárom van, és egy matt fekete koptatólap kéne rája... 😊 5 pick up-os, szoval nem egy egyszerü eset, de a jelenlegi helyzetben kéne az a kis szépségtapasz rá...
boltot ajánljatok leginkább, de ha valaki otthon a sufniban legyártja, az is jó... 😊

A#1

Hm... oké.. köszi!
McGrady barátom!!!Nem jössz át valamelyik nap egy kis zenélésre? Hétvégén nekem ideális lenne!!!!

Nd
Én is a codától vettem az erõsítõm, neten keresztül. Semmi gáz vele. Pár nap alatt kihozták, minden rendben azóta is.

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Hell boy
a codahangszerbe sztem megbízhatsz. én erõsítõt rendeltem tõlük és 2 napon belül kihozták, rendesen mûködik nincs vele probléma. Egyébként leellenõrzik és kipróbálják a gitárokat mielõtt elküldenék.

Köszi szépen! Szerintetek mennyire megbízható neten rendelni???