Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg azért is montam mert ha kell adok hozzá tápot
stormbringer: kezdésnek tudok egy jót adni, kb. 30 másodperc, valamilyen lecke-sorozatból van - ha érdekel...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
ja, a Stagg qrvajó keménytokokat is gyárt, ha lesz egy kis zsém, akkor majd beruházok egy olyanra
elképesztõen jól szól...kivülrõl is nagyon gyöngyörû...pár hozzáértõ haverral mentem akik szintén meglepõdtek h ez a gitár így szól...ennyiért...(persze nem egy fender😛)
mindenkinek ajánlom ezt a márkát...fõleg tanulóknak....
nagyon stram kis gitárok ezek ...
ti miket halottatok ezekrõl a gitárokról?
ööö...retekegér...!
Kuss!-magyarázta.
nemkutya
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Amúgy olcsó kezdõgitár eladó:
<#idiota>#idiota>
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Magyarul nem pengeted, hanem csak úgy szól (pl ezõzõ riffbõl).
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
VOX erösitö szolgáltatja a hangosítást, és az már a dolog fele... 😊
A#1
A#1
ezek után még van valakinek tippje? 😄 az oroszlánbarlangról tudtam eddig is, a vintage 52 az újdonság, köszi! <#kacsint>#kacsint>
A#1
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
boltot ajánljatok leginkább, de ha valaki otthon a sufniban legyártja, az is jó... 😊
A#1
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai